
«Είναι ένα ώριμο τσένταρ που αναμειγνύεται με κάρβουνα και παραμένει ιδιαίτερα κρεμώδες», λέει ο Dan Mansfield, διευθυντής στο «Manor Farm» και συμπληρώνει: «Είναι πολύ νόστιμο και όσοι πελάτες δοκιμάζουν φεύγουν από το κατάστημα με ένα ολόκληρο… κεφάλι τυρί!». Η ιδέα του συνδυασμού κάρβουνου και τυριού είναι τόσο ασυνήθιστη που το γευστικό αποτέλεσμα εκπλήσσει. Για την εξαιρετική καινοτομία του, το κατάστημα έλαβε βραβείο «Καλύτερης Νέας Ιδέας» για το 2014. Το τυρί κάνει θραύση τόσο σε ιδιώτες όσο και σε εστιατόρια και ξενοδοχεία που θέλουν κάτι διαφορετικό στο τραπέζι τους, ενώ ενδείκνυται για καναπεδάκια, σάντουιτς αλλά και τριμμένο σε μακαρόνια.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.