ροή ειδήσεων

ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αφού, λοιπόν, όλοι συμφωνούν, ότι η υγεία αποτελεί ύψιστο αγαθό και δικαίωμα κάθε πολίτη, ευρωπαϊκές λύσεις δίνουν, στα θέματα υγείας, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι για το δήμο της Ρόδου, μέσα από τα προγράμματά τους....








Έτσι,
  • Θα δημιουργήσουν Δημοτικά δίκτυα πρωτοβάθμιας φροντίδας για να καλύψουν τα κενά στις δομές της δημόσιας υγείας.
  • Θα κάνουν προσλήψεις δημοτικών ιατρών, που θα χρησιμοποιούν τις υποδομές του δημόσιου συστήματος υγείας.
  • Θα δημιουργήσουν δημοτικά ιατρεία με ειδικότητες γενικής ιατρικής, παιδιάτρων, καρδιολόγων.
  • Θα επεκτείνουν τα δημοτικά ιατρεία, σε όλες τις δημοτικές ενότητες.
  • Θα αναβαθμίσουν την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών υγείας, με προγράμματα προληπτικών και προσυπτωματικών ελέγχων και πολλά άλλα.

Και διερωτώμεθα, κύριοι, υποψήφιοι,

Αν όλα τα παραπάνω που υπόσχεστε, είναι εφικτό να γίνουν, γιατί δεν έγιναν μέχρι σήμερα, αφού, όλοι σας ήσασταν ενεργά μέλη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης 1ου και 2ου βαθμού και μπορούσατε να τα προωθήσετε, ο καθένας από το δικό του μετερίζι;
Δεν αντιληφθήκατε, στα τόσα χρόνια που υπηρετείτε το δημόσιο βίο μας, ότι η υγεία, και όχι μόνον, έχουν φτάσει σε τραγικά επίπεδα; Αν ναι, τι κάνατε μέχρι σήμερα; Υπήρξε πρόταση στο Δημοτικό συμβούλιο για την λύση του προβλήματος μέσα απο τις αναπτυξιακές εταιρείες γιατί δεν την υλοποιήσατε;

Ποιοι μας κοροϊδεύουν; Αυτοί που μας δήλωσαν ότι ο Δήμος και η Περιφέρεια είναι αναρμόδιοι, για τα θέματα υγείας και μας παρέπεμψαν στο υπουργείο Υγείας και στην Δ.Υ.Πε , ή εσείς με τα προγράμματά σας;

Σταματήστε να μας εμπαίζετε, κύριοι, υποψήφιοι, γιατί κι εσείς, όπως κι εμείς, γνωρίζετε πολύ καλά ότι, το θέμα της Υγείας, είναι καθαρά πολιτικό θέμα και οι συνεχείς τάσεις ιδιωτικοποίησης των υπηρεσιών της, είναι ήδη προκαθορισμένες, από τις πολιτικές που στηρίζετε και θα ξαναστηρίξετε, όταν και εάν εκλεγείτε.

Γνωρίζετε πολύ καλά ότι, τα μνημόνια στο χώρο της Υγείας αφήνουν πίσω τους καμένη γη. Οι δαπάνες, γι’ αυτήν, υπέστησαν στη χώρα μας, τα τελευταία χρόνια, τεράστια μείωση και τα αποτελέσματα είναι εμφανή και στο νησί μας. Στα Πρωτοβάθμια Κέντρα Υγείας, το προσωπικό είναι σχεδόν ανύπαρκτο. Υπάρχουν τεράστιες ελλείψεις ακόμα και στα Περιφερειακά Ιατρεία, που παρουσιάζουν εποχικότητα, λόγω του τουρισμού. Υπάρχουν τεράστιες ελλείψεις γιατρών και παραϊατρικού προσωπικού.

Δομές και Νοσοκομεία καταργούνται, συγχωνεύονται και υπολειτουργούν. Όλα αυτά κύριοι, είμαστε σίγουροι ότι τα βλέπετε, και αν δε θέσετε, σαν πολιτική προτεραιότητά σας, της ανάγκες της κοινωνίας μας και την επιβίωση του λαού μας, σε λίγο καιρό θα υπάρχουν μόνο συντρίμμια. Συντρίμμια, που αφήνουν πίσω τους αυτοί που μας κυβερνούν καταργώντας το Κράτος Δικαίου και την ουσιαστική λειτουργίας της Δημοκρατίας και καταπατώντας τα ανθρώπινα δικαιώματά μας. Αν δεν αμφισβητήσετε, αν δεν παλέψετε για να σταματήσουν οι πειραματισμοί του κάθε Άδωνη , ότι και να υπόσχεστε, θα μείνουν υποσχέσεις και για άλλη μια φορά, οι ψηφοφόροι, θα παραπλανηθούν.

Ενημερωθήκαμε πως το Υπουργείο υγείας σε συνεργασία με την Περιφέρεια και το Δήμο Ρόδου, για την άμεση λύση του προβλήματος έκαναν μέγαλη προμήθεια ρολογιών και θα τα τοποθετησουν σε όλα τα Νοσοκομεία και τα Περιφερειακά ιατρεία γιατί ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ
ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΡΟΔΟΥ

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος18/4/14 16:05

    Πέστα ντε!! Οταν ήταν όλοι αυτοί στην εξουσία βόλευαν ημέτερους και τους πληρώναμε ακόμα και τα πούρα τους (10.000 Ευρώ σύμφωνα με έκθεση του κυρίου Ρακιτζή). Ανίκανοι μέχρι το κόκκαλο, Υποσχόντουσαν ότι θα κάνουν την Καζίνο ΑΕ να πληρώσει για τα επενδυτικά προγράμματα που ήταν υποχρεωμένη βάση συμβολαίου, αλλά τα βάλανε στις καλένδες!! Ενα πεζοδρόμιο στην Καλλιθέα από πέρυσι ακόμα να τελειώσει, ο δρόμος Αφάντου ακόμα ατελείωτος 5 χρόνια τώρα, η μαρίνα ακόμα καρκινοβατεί όπως και το εργοστάσιο της ΔΕΗ, σκουπίδια παντού, γύφτοι με σκυλάκια στην παλιά πόλη, κράχτες, το λιμάνι της ακαντιάς ακόμα να τελειώσει 50 χρόνια τώρα, ο καταυλισμός των τσιγγάνων στο Τσαϊρι και στο Καρακόνερο καλά κρατεί, τουαλέτες τριτοκοσμικές, δρόμοι και πεζοδρόμια καρμανιόλες, φώτα ξεχαρβαλομένα στους δρόμους, το Εθνικό θέατρο "φάντασμα", το Ροδίνι ένας βούρκος στέκι ναρκομανών, Ο βωμός της πατρίδα κατάντησε δημόσιο ουρητήριο και τι να απαριθμήσει ακόμα κανείς..... και μετά σου τάσσουν λαγούς "άφθαρτους" όλοι οι αποτυχημένοι "προην" .... αυτή η χώρα καταστράφηκε γιατί όπως είπε και ο Αντισθένης "Τα κράτη καταστρέφονται όταν δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τους σπουδαίους από τους ασήμαντους" και δυστυχώς ξανά οι ασήμαντοι έρχονται στο προσκύνιο και ξανά (δυστυχώς) οι πολίτες ξεχνούν αυτό που είπε ο Αριστοφάνης στους Βάτραχους "Δεν μπορείς να περιμένεις από αυτούς που σε κατέστρεψαν ότι θα είναι αυτοί οι άνθρωποι που θα σε σώσουν" γιατί το μορφωτικό επίπεδο του Ελληνα είναι τόσο χαμηλό σήμερα που όπως είπε και ο Σόλων.... "Ο αμόρφωτος λαός πολύ συχνά υποδουλώνεται σε άρχοντες" και η ίδια Ιστορία καλά κρατεί, δεν είδα κανέναν από τους ΣΩΤΗΡΕΣ μας να κοιτάξει την ΠΑΙΔΕΙΑ, με σχολεία ετοιμόρροπα και βρώμικα, με κενά στους δασκάλους και καθηγητές, χωρίς χαρτί για τους εκτυπωτές και μελάνια, χωρίς βιβλία...... ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!!!!!! Ορφανίδης Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/4/14 20:46

    βοδια ολοι μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *