ροή ειδήσεων

Παραιτείται ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Τάκης Μπαλτάκος

Την παραίτησή του από την θέση του γραμματέα της κυβέρνησης αναμένεται να υποβάλει ο Τάκης Μπαλτακος εκ των στενότερων συνεργατών του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, μετά τον σάλο... που προκλήθηκε από την δημοσιοποίηση στο διαδίκτυο, αλλά και την κατάθεση στα πρακτικά της Βουλής, των διαλόγων που είχε ο Ηλίας Κασιδιάρης μαζί του.

Ο πρωθυπουργός είναι αυτή την ώρα στα γραφεία της ΝΔ στην Λεωφόρο Συγγρού με βουλευτές του κόμματος οι οποίοι είναι εξοργισμένοι με τον γραμματέα της κυβέρνησης.

Ο κ. Μπαλτάκος είναι στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου.

Την άμεση διερεύνηση της καταγγελίας Κασιδιάρη, ότι έχει στα χέρια του οποτικοακουστικό υλικό με συνομιλία που φέρεται να είχε με το γενικό γραμματέα της κυβέρνησης Παναγιώτη Μπαλτάκο, από το οποίο προκύπτει ότι είναι πολιτική η δίωξη του κόμματός του, ζήτησαν όλα τα κόμματα.

Πότε έγινε η αποκάλυψη-σοκ

Κατά την ψηφοφορία για την άρση ασυλίας πέντε βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ο Ηλίας Κασιδιάρης κατήγγειλε διάλογο του ίδιου με το γενικό γραμματέα της κυβέρνησης, από τον οποίο φέρεται να προκύπτει ότι ο κ. Μπαλτάκος δηλώνει ότι δεν υπάρχουν στοιχεία σε βάρος των βουλευτών του κόμματος, μιλάει απρεπώς για τον πρωθυπουργό, και καρφώνει τους δύο Υπουργούς Προστασίας του Πολίτη και Δικαιοσύνης ότι παρενέβησαν στην υπόθεση των συλλήψεων των μελών της Χρυσής Αυγής χωρίς να υπάρχουν στοιχεία κατά των βουλευτών.

Ο κ. Κασιδιάρης με επιστολή του σε όλα τα μέλη του Κοινοβουλίου τους ενημερώνει ότι θέτει στη διάθεσή τους το εν λόγω υλικό, και δηλώνει ότι ο εν λόγω μαγνητοσκοπημένος διάλογος, περιέχεται ως νόμιμο αποδεικτικό υλικό στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί κατά της κυβέρνησης Σαμαρά στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο του Στρασβούργου.

Υποστηρίζει δε, ότι με βάση τα επίμαχα στοιχεία που ισχυρίζεται ότι έχει στοιχειοθετείται το αδίκημα της κατάχρησης εξουσίας σε βαθμό κακουργήματος τουλάχιστον για τον Υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου. Προαναγγέλλει επίσης, ότι τις επόμενες μέρες θα καταθέσει πρόταση για παραπομπή του εν λόγο Υπουργού σε προανακριτική επιτροπή.

Τα κόμματα ζήτησαν να ενημερωθούν για την εγκυρότητα και αξιοπιστία του υλικού.


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος2/4/14 21:30

    ΠΑΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/4/14 23:37

    Γάτα ο Κασιδιάρης
    Σαμαρά είσαι πολύ μικρός γαι να συναγωνιστής τον Λιάγκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/4/14 02:57

    παραιτουν τον τυπο ενω ειναι λαμογια και επεμβαινουν στη δικαιοσυνη αυτοι ??????? δηλαδη κλεβω και παρανομο εγω αλλα εσεις θα την φατε που με καρφωσατε λολ να χαιρεστε 20% του ελληνικου λαου που θα τους ψηφισετε α ρε κακα τα ειπε η πειλιν για τους ελληνες λαμογια και ιοι ειστε που απλα ζειτε απο το ξενιστη σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *