ροή ειδήσεων

Το τουριστικό ρεύμα από τη Ρωσία δεν επηρεάζεται από την ουκρανική κρίση

Οι αρχικοί φόβοι για μεγάλη μείωση του τουριστικού ρεύματος εξαιτίας της ουκρανικής κρίσης δεν φαίνεται να επιβεβαιώνονται...

Μετά από ένα διάστημα ακυρώσεων των προκρατήσεων από τη Ρωσία προς την Ελλάδα η κατάσταση ομαλοποιείται και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις στο σύνολο της η τουριστική χρονιά, εμφανίζει θετικό πρόσημο.

Οι αρχικοί φόβοι για μεγάλη μείωση του τουριστικού ρεύματος εξαιτίας της ουκρανικής κρίσης δεν φαίνεται να επιβεβαιώνονται ανέφεραν σήμερα εκπρόσωποι φορέων που διοργανώνουν την ερχόμενη εβδομάδα το ελληνορωσικό Τουριστικό Forum στην Αθήνα.



LE GRAND GROUP OF COMPANIES
Το Forum αναμένται να διεξαχθεί στις 24 Απριλίου, στο Μέγαρο Μουσικής παρουσία περισσότερων από 100 δημοσιογράφων και πολλών επαγγελματιών από το χώρο του Τουρισμού, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν την Αθήνα και να ανακαλύψουν τη φιλοξενία και τις ομορφιές της.

Η διοργάνωση ανήκει στο Labirint έναν από τους μεγαλύτερους Ρώσους Tour Operators, σε συνεργασία με το Le Grand Group Of Companies, τον πλέον σημαντικό ταξιδιωτικό όμιλο εισερχόμενου τουρισμού στην Ελλάδα και την Aegean.

Όλοι οι επίσημοι φορείς του τουρισμού στην Ελλάδα, καθώς επίσης και ο δήμος Αθηναίων βοήθησαν από την πρώτη στιγμή στην επιτυχία του εγχειρήματος, κατανοώντας την ευκαιρία που δίνεται για πρώτη φορά στην πρωτεύουσα, να προβληθεί τόσο έντονα και αποτελεσματικά, σε μία τόσο σημαντική τουριστική αγορά, αναφέρθηκε στο πλαίσιο παρουσίασης.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *