ροή ειδήσεων

Samsung: Προσοχή στα «μαϊμού» κινητά Galaxy S4 που κυκλοφορούν στην Ελλάδα

Την προσοχή των καταναλωτών εφιστά η Samsung, εκδίδοντας ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία στην ελληνική αγορά κυκλοφορούν... απομιμήσεις του κινητού τηλεφώνου Galaxy S4 «άγνωστης προέλευσης, ποιότητας και ασφάλειας».

Η εταιρεία παραθέτει μια σειρά από συγκριτικά στοιχεία τα οποία δίνουν τη δυνατότητα στον καταναλωτή να ξεχωρίζει μια αυθεντική συσκευή από την απομίμηση:

- Μέγεθος οθόνης: το αυθεντικό Samsung Galaxy S4 διαθέτει οθόνη 5 ιντσών και ποιότητα Full HD Super AMOLED (1920 x 1080), σε αντίθεση με τις απομιμήσεις που οι διαστάσεις της οθόνης τους είναι μικρότερη.

- Μέγεθος συσκευής: το αυθεντικό Samsung Galaxy S4 έχει μέγεθος 136.6 x 69.8 x 7.9 mm και το βάρος του είναι 130g, ενώ οι απομιμήσεις έχουν μεγαλύτερο πάχος και βάρος.

- Ποιότητα εξωτερικού υλικού: οι απομιμήσεις έχουν ποιοτικά χαμηλότερη αίσθηση και εμφάνιση με το αυθεντικό Samsung Galaxy S4.

- Εξωτερική κεραία σύνδεσης: το αυθεντικό Samsung Galaxy S4 διαθέτει στην πίσω εσωτερική όψη και βγάζοντας την μπαταρία, μια εξωτερική κεραία σύνδεσης την οποία δεν έχουν οι απομιμήσεις.

Ωστόσο, αρκετές απομιμήσεις μπορεί να μην φέρουν ενδείξεις όπως «CE», «IMEI», «Serial Number» ή τα στοιχεία υπευθύνου εισαγωγής επί της συσκευασίας - χωρίς όμως οι ενδείξεις αυτές να επιβεβαιώνουν την αυθεντικότητα του προϊόντος.

Η Samsung σημειώνει ότι οι απομιμήσεις των Samsung smartphones δεν διαθέτουν τα ποιοτικά και τεχνικά χαρακτηριστικά των συσκευών της και δεν προσφέρουν στον χρήστη τα οφέλη από τις απεριόριστες δυνατότητες τους. Παράλληλα, η εταιρεία λαμβάνει όλα τα νόμιμα μέτρα για την αντιμετώπιση του φαινομένου.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος16/11/14 12:01

    Καλημέρα εγώ έχω ένα μίνι samsung S3 μέσα στην εγγύηση αλλά μου είπαν ότι δεν με καλύπτει είναι από υγρασία εγώ πάντα το πρόσεχα από νερά και και δεν μου δείχνουν την πλακέτα να δω την οξείδωση . Και η χρέωση καλύτερα να πάρεις καινούργιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *