ροή ειδήσεων

Μια συγκλονιστική περίπτωση σιαμαίων στην Ινδία [Video]

Οι δωδεκάχρονοι που δεν επιθυμούν διαχωρισμό και λατρεύονται σαν Θεία ενσάρκωση...


Όταν ο Shivanath και ο Shivram γεννήθηκαν πριν 12 χρόνια οι κάτοικοι του μικρού ινδικού χωριού θεώρησαν πως είχαν μπροστά τους μια Θεία ενσάρκωση...

Αν και υπάρχουν γιατροί που ισχυρίζονται πως ο διαχωρισμός τους μπορεί να γίνει επιτυχώς, οι ίδιοι αρνούνται να υποστούν κάτι τέτοιο.

Οι γιατροί που τους παρακολουθούν από κοντά είναι έκπληκτοι με το πόσο καλά τα παιδιά έχουν προσαρμοστεί στην κατάστασή τους και τον τρόπο που οι οργανισμοί τους αναπτύσσονται καθώς μοιράζονται δύο πόδια και τέσσερα χέρια.

Αν και τα δύο παιδιά δεν έχουν κάνει συστηματικές εξετάσεις φαίνεται να είναι υγιή και μοιράζονται το ίδιο στομάχι ενώ έχουν δύο αναπνευστικά συστήματα και ξεχωριστή καρδιά.

Τα στατιστικά δείχνουν ότι μια στις 50.000 γέννες διδύμων μπορεί να φέρει παιδιά σε τέτοια κατάσταση, αλλά μόλις το 1% καταφέρνει να ζήσει πάνω από ένα έτος και έτσι η περίπτωση τους θεωρείται εξαιρετικά σπάνια για τα ιατρικά δεδομένα.

Ο 45χρονος πατέρας τους δηλώνει πως τα παιδιά του είναι ευτυχισμένα και αγαπούν πολύ το ένα το άλλο. Ισχυρίζεται πως ακόμη και δωρεάν να αναλάμβανε ένας γιατρός τα έξοδα και ακόμη και αν του εξασφάλιζαν 100% επιτυχία δεν θα προχωρούσε σε διαχωρισμό τους.

Τα ίδια τα παιδιά δείχνουν να μοιράζονται την άποψη του πατέρα τους και δεν θα ήθελαν με τίποτα να αλλάξουν κάτι.

Οι γονείς τους και οι συγγενείς αναφέρουν πως οι δίδυμοι είναι πολύ αγαπημένοι και δεν τσακώνονται ποτέ. Έχουν μάθει να σέβονται ο ένας τις ανάγκες του άλλου και να συνεργάζονται για να ξεκουραστούν ή να μετακινηθούν έως το σχολείο στο οποίο είναι συνεπείς και αριστούχοι.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *