ροή ειδήσεων

AΠΙΣΤΕΥΤΟ αλλά ελληνικό!! Βρήκε στο δρόμο σακούλα με εκλογικό υλικό! (ΦΩΤΟ)

Εκλογικό υλικό βρήκε στη μέση δρόμου της Πάτρας ένας οδηγός την προηγούμενη Δευτέρα...

Στα σκουπίδια κατέληξαν άγνωστο πώς, τα δικαιολογητικά μελών της εφορευτικής επιτροπής και άλλο εκλογικό υλικό, εκλογικού τμήματος της Πάτρας.

Ένας οδηγός που κινδύνευσε με το αυτοκίνητό του, ενώ βρισκόταν στην περιμετρική οδό της Πάτρας, κατέβηκε για να απομακρύνει το «εμπόδιο»- σακούλα και έπεσε από τα σύννεφα βλέποντας το περιεχόμενό του!

Οπως διαβάζουμε στο dete, ο οδηγός, που κατάφερε να αποφύγει τον μαύρο μεγάλο σάκο σκουπιδιών, ο οποίος βρισκόταν την Δευτέρα, στη μέση του δρόμου, έκανε στην άκρη το αυτοκίνητό του, σταμάτησε και κουβάλησε τον σάκο μέχρι την λωρίδα ασφαλείας. Εκεί έκπληκτος διαπίστωσε πως το περιεχόμενό του ήταν... εκλογικό υλικό!




Ένα από τα κουτιά περιείχε το επίσημο τηλεγράφημα συγκεκριμένου εκλογικού τμήματος της Πάτρας με τα αποτελέσματα. Πρόκειται για το δεύτερο τηλεγράφημα το οποίο θα έπρεπε να παραδοθεί στον αρμόδιο του Πρωτοδικείου μια και το συγκεκριμένο έγγραφο διευκολύνει την έγκυρη διαδικασία για την μετάδοση των αποτελεσμάτων του υπουργείου. Το τηλεγράφημα όμως,... είχε πεταχτεί στα σκουπίδια! Εκτός όμως από το τηλεγράφημα μέσα στα σκουπίδια υπήρχαν... όλα τα δικαιολογητικά των μελών των εφορευτικών επιτροπών που δεν μπορούσαν να παραστούν, εγγραφα, πιστοποιητικά από γιατρούς κλπ, δηλαδή τα προσωπικά δεδομένα όλων των μελών των εφορευτικών επιτροπών!



Ακόμη μέσα στα σκουπίδια βρέθηκαν και οι δηλώσεις εκπροσώπων κομμάτων υπογεγραμμένες... από τους αρχηγούς (Σαμαρά, Τσίπρα κλπ) αλλά και εκατοντάδες φάκελοι που περίσσεψαν και κανείς δεν μπήκε στον κόπο να τους επιστρέψει προκειμένου να χρησιμοποιηθούν σε επόμενη εκλογική διαδικασία.


Θα πρέπει να σημειωθεί πως τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών του συγκεκριμένου τμήματος, μπορούν ανά πάσα στιγμή να τιμωρηθούν (βάσει νόμου) αφού τα δικαιολογητικά για την απουσία τους... ουδέποτε έφθασαν στον φάκελο του Πρωτοδικείου.
newsit.gr



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *