ροή ειδήσεων

AN EINAI ΔYNATON!! Πρώτο το "τουρκικό" κόμμα σε Ξάνθη και Ροδόπη!

Ανατριχίλα προκαλούν τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα από Ξάνθη και Ροδόπη...Προηγείται το Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας (DEB) το οποίο έχει σαφείς δεσμούς με το Τουρκικό Προξενείο και τους ψευδομουφτηδες.

Χαρακτηριστικό είναι με την ενσωμάτωση στη Ροδόπη στο 35,21% το ποσοστό του είναι στο 43,89% έναντι του δεύτερου κόμματος που είναι η Νέα Δημοκρατία και έχει ποσοστό περί το 16,91%. Επίσης, στην Ξάνθη σε ποσοστό ενσωμάτωσης 32,59 % το κόμμα Ισότητας και πάλι προηγείται με 22,83% με τη δεύτερη ΝΔ στο 18,6%.


Το Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας (DEB) που αποτελεί τη συνέχεια του κόμματος που ιδρύθηκε από τον Αχμέτ Σαδίκ και έχει σήμερα πρόεδρο τον Μουσταφά Αλή Τσαούς , επιχειρεί να προβληθεί ως ο μοναδικός και αυθεντικός εκφραστής της «τουρκικής ταυτότητας» της μουσουλμανικής μειονότητας. Με τη στήριξη του τουρκικού προξενείου και πολλών οργανώσεων που έχουν στηθεί τα τελευταία χρόνια στη Θράκη, το DEB κατήλθε στις ευρωεκλογές επιχειρώντας καταγραφή των δυνάμεων αλλά κυρίως για να αποτυπωθεί η δυνατότητα του Προξενείου και των ακραίων της μειονότητας να χειραγωγούν τη μειονοτική ψήφο με στόχο τις εθνικές εκλογές. 

Σχόλια

  1. Ανώνυμος26/5/14 18:03

    30 εκατομμύρια έδωσε η τουρκική κυβέρνηση για αγορά (κυριολεκτικά) ψήφων στη Θράκη.
    " Όπως αποκαλύπτουν σήμερα τα «Επίκαιρα», πράκτορες της Τουρκίας με αυτοκίνητα που φέρουν συμβατικούς αριθμούς πινακίδων της γειτονικής χώρας αλωνίζουν στις πομακικές περιοχές και εξαγοράζουν ψηφοφόρους με διάφορα ποσά που αντιστοιχούν σε τρέχουσες υποχρεώσεις τους:
    σε εξόφληση δανείων στις τράπεζες, σε οικογενειακές ανάγκες συγγενών τους στο εξωτερικό, σε έξοδα παιδιών που σπουδάζουν σε ξένα πανεπιστήμια.
    Οι πληροφορίες που έχουν φτάσει στις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Εξωτερικών είναι σαφείς και συγκεκριμένες: ο Τούρκος πρόξενος, Ιλχάν Σενέρ, έλαβε αυτές τις μέρες τρία τσεκ με έκτακτη χρηματοδότηση, συνολικού ύψους 1 εκατ. ευρώ."
    http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2014/05/30000000.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+InfognomonPolitics+%28InfognomonPolitics%29

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *