ροή ειδήσεων

Όταν ο Σταύρος Θεοδωράκης μπερδεύει την κάλπη με το "κρεβάτι"...

"Η πρώτη της φορά"... Έτσι τιτλοφορεί το προεκλογικό του σποτ για τις ευρωεκλογές "το Ποτάμι" και ο τίτλος, μόνο καταχρηστικός δεν είναι....

Ο Σταύρος Θεοδωράκης έχει τοποθετήσει μία έφηβη μπροστά στον φακό, για να ενσαρκώσει και να αντιπροσωπεύσει όσες νεαρές κοπέλες καλούνται να ψηφίσουν για πρώτη φορά.

"Δεν το έχω κάνει ποτέ. Ξέρω πως η πρώτη φορά είναι πολύ σημαντική. Δεν πρέπει να είναι...

με τον οποιονδήποτε, οι συνέπειες είναι μεγάλες. Πρέπει να είναι μοναδική. Αξέχαστη. Πρέπει να είναι με κάποιον που τον εμπιστεύεσαι. Που μαζί του νιώθεις οικειότητα και ασφάλεια. Που δεν θα σε προδώσει την επόμενη μέρα". Είναι "εκείνη η στιγμή, που από κορίτσι γίνεσαι γυναίκα", μας λέει όλο νόημα.



 

Η "πρωταγωνίστρια" του σποτ, μιλάει για την ανασφάλεια και τις αγωνίες που μπορεί να νιώθει μια νεαρή κοπέλα, πριν κάνει έρωτα για πρώτη φορά, για να μας χαρίσει ένα πλατύ χαμόγελο, στο τέλος, εξηγώντας μας πως μιλά για τις εκλογές.

Το συγκεκριμένο σποτ βέβαια, δεν αποτελεί έμπνευση του "Πρωταγωνιστή" της καφρίλας, αλλά το κόνσεπτ του είναι δανεισμένο από την προεκλογική καμπάνια του Πούτιν.



Το "Ποτάμι" και ο πολιτικός(?) του αρχηγός, δεν έχει πρόγραμμα, δεν έχει πει τίποτε απολύτως για το τι πρόκειται να κάνει αν μπει στο ευρωκοινοβούλιο, ούτε καν σε ποια ευρωομάδα θα μπει. Συστηματικά αποφεύγει οποιαδήποτε πολιτική συζήτηση και κάνει επίκληση στο "χαλαρό": Είτε ψηφίσεις "Ποτάμι", είτε πας για φραπέ, είτε πας πλατεία, το ίδιο πράγμα είναι.

Για άλλη μια φορά, λοιπόν, το "Ποτάμι", προσπαθώντας να αποπολιτικοποιήσει πλήρως το περιεχόμενο των επερχόμενων εκλογών, επιστρατεύει το σεξ, ένα από τα δύο "μαγικά" συστατικά της μαζικής διαφήμισης. Όμως προσεκτικά, δεν γίνεται εμφανώς χυδαίος, θέλει απλά να είναι "in" στα μάτια του νεαρόκοσμου. Μόνο που εμένα όλο αυτό μου θυμίζει τον μεσόκοπο Κωνσταντάρα στο "Τι 30, τι 40, τι 50".

Για το επόμενο, να περιμένουμε κάτι τέτοιο;

Σχόλια

  1. Ανώνυμος20/5/14 16:05

    Τί μαλακία διαφήμηση?>?!? Έλεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/5/14 21:30

    Εκτός από την παντελή έλλειψη προγράμματος και οράματος, έχουν και παντελή έλλειψη γούστου και τακτ. Σεξιστικά υπονοούμενα σε προεκλογική περίοδο, όχι μόνο άκαιρα δεν είναι αλλά δείχνουν και το ποιόν αυτών που τα επέλεξαν. Δεν είμαι πουριτανός, ούτε φαλοκράτης, αλλά έχουν χάσει το μέτρο της ευπρέπειας. Και μετά διεκδικούν την ψήφο μας για να κυβερνήσουν λέει μια μέρα τον τόπο αυτό!!! Γνώθι σαυτόν!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *