ροή ειδήσεων

ΕΠΙΛΟΓΗ, ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ, ΓΙΑΤΙ;

Του Ταξιάρχου ε.α. Τζαμπάζη Αντωνίου, tzampan@gmail.com, 
Yποψηφίου Περιφερειακού Συμβούλου με την «Ελληνική Αυγή για το Νότιο Αιγαίο»...

Υπηρέτησα το Έθνος και την Πατρίδα 32 χρόνια, από το 1976 μέχρι το 2008 σαν Αξιωματικός του Πυροβολικού αλλά και των Ειδικών Δυνάμεων, σαν Πεζοναύτης, Καταδρομέας και Αλεξιπτωτιστής.

Δεν περίμενα και δεν το πίστευα, ότι μετά από 32 χρόνια προσφοράς έπρεπε να ζητήσω την άδεια, μέσα από μια δήλωση άτυπης αυτή τη φορά νομιμοφροσύνης, για την ένταξή μου σ’ ένα ΚΑΘΟΛΑ ΝΟΜΙΜΟ πολιτικό κόμμα, το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή.

Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα, αφού έχω τη δυνατότητα να θέτω τον εαυτό μου στην κρίση του Δωδεκανησιακού Λαού σαν Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με το Συνδυασμό «Ελληνική Αυγή για το Νότιο Αιγαίο» μαζί με άξιες και άξιους συνυποψήφιες και συνυποψήφιους, αγνές και αγνούς συναγωνίστριες και συναγωνιστές και ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, με διάθεση και αποφασισμένες και αποφασισμένους, για προσφορά.

Αποδέχομαι δημόσια την πρόκληση και τον κίνδυνο των γνωστών χαρακτηρισμών, οι οποίοι εκπορεύονται «εν χορώ» από το ΣΥΝΟΛΟ ενός συστήματος, που στη σκέψη και μόνο ότι θ’ αποχωριστεί την εξουσία της διαφθοράς, της συγκάλυψης, της πνευματικής και ηθικής διάβρωσης και της φτωχοποίησης του Ελληνικού Λαού, δεν διστάζει να «χρησιμοποιήσει» το τελευταίο οχυρό και καταφύγιο του ανήμπορου Έλληνα, την Ανεξάρτητη Ελληνική Δικαιοσύνη.

Μέλος Εγκληματικής Οργάνωσης; Συμμορίας; Λοιπόν, εν δυνάμει εγκληματίας, δολοφόνος, μαφιόζος, εκτελεστής……..αφού μετά από 32 χρόνια ενσυνείδητης και ευσυνείδητης υπηρεσίας, ΔΕΝ κατάλαβα ΠΟΙΟΝ υπηρέτησα και ΓΙΑΤΙ υπηρέτησα……..Ποιός μπορεί να μου δώσει απαντήσεις σ’ αυτά τα δύο κρίσιμα ερωτήματα……..άραγε;

Οι απαντήσεις του τύπου το Έθνος……..την Πατρίδα……. «σκεπάζουν» μεν ΟΛΟΥΣ τους ΕΛΛΗΝΕΣ, αφήνουν όμως έξω μια κλειστή κάστα εξουσίας που αποφασίζει, στέκεται απέναντι σε ιδανικά και αξίες, αντιμετωπίζει ανθρώπους σαν αριθμούς και απαξιώνει κάθε τι ωφέλιμο, υγιές και δυναμικό.

Αυτή την κλειστή κάστα εξουσίας ,που εκφράζει ό,τι αναχρονιστικό, ό,τι αντεθνικό, αντιμάχεται και πολεμά ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή και στο Νότιο Αιγαίο η «Ελληνική Αυγή για το Νότιο Αιγαίο», που υποστηρίζει.



Συμπαρατάσσομαι και Συναγωνίζομαι.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος15/5/14 09:18

    Όταν καταλάβεις ότι η ΧΑ είναι βαθιά μέσα στο σύστημα, θα είναι αργά και θα χτυπάς το κεφάλι σου Ταξίαρχε. Και θα αναρωτιέσαι, όπως κάνεις και τώρα για το ποιους υπηρετούσες τόσα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To σύστημα πού έφτιαξε το πασοκ και τα λοιπά κόμματα πανιβλακα μιλας για την χρυσή αυγή που κανένας δε έκανε διάλογο μαζί τους γιατί φοβούνται και τους αποκαλούν φονιάδες η φονιάδες τις νδ του πασοκ και τον κομμουνιστών Ε λοιπόν ξύπνησαν η Έλληνες και θα σας μαυρίσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/5/14 15:38

    ΤΑΞΙΑΡΧΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.....ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15/5/14 16:56

    η δικαιολογία 09:18 π.μ. περί συστημάτων να τα πείς σ`εκείνους που πιστεύεις,
    Η Χρυσή Αυγή είναι Εθνικιστικό Κόμμα γιατί οι Χρυσαυγίτες αγαπούν τη Πατρίδα τους και δεν είναι μέρος του συστήματος. Δεν είναι Ναζιστές ούτε Φασίστες. Είναι αγνοί Πατριώτες.
    Αγαπούν την Ελλάδα γιατί την πονούν. Είναι ο μεγάλους τους έρωτας αυτή η γλυκειά ΕΛΛΑΔΑ.
    Όι άνθρωποι του συστήματος αυτοί οι μεγάλοι τσανακογλύφτες που κατασπάραξαν το Δημόσιο χρήμα ρήμαξαν αυτή την πανέμορφη Χώρα και την έφεραν στη σημερινή κατάσταση.
    Παράδειγμα οι "Επαναστάτες της 21ης Απριλίου" που "πλούτισαν" με 70τ.μ. παραγκόσπιτα και όχι με βίλλες κάτω από την Ακρόπολη, με οφσορντ με κομπίνες στο χρηματηστηρίου κ.α.π.
    Μηδενικό χρέος έως το 1974 και μετά.....το φαγοπότι με τα σημερινά αποτελέσματα της ανεργίας της φτώχιας, της πείνας, των αυτοκτονιών, της ξενιτιάς Τώρα δεν το ξέρετε??? άνοιξαν....... Πανελλαδικά ιδιωτικά Restaurant με " Έλληνες μετόχους" με ΑΦΜ 000000000 με την γνωστή πια φίρμα "Κάδος απορριμμάτων η ΕΛΛΑΣ Α.Ε." με τους "καλύτερους" και "υγειεινούς" φρέσκους και "μυρωδάτους μεζέδες". Η μόνη υποχρέωση στους θαμώνες είναι να προμηθεύονται καφάσια για να.....φτάσουν ......εκεί....ψηλά.
    Χιλιάδες Πατριώτες περιμένουν την ημέρα να στήλουν το μήνυμα. ακόμη 2 και η ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος15/5/14 18:12

    Συναγωνιστή Αντώνη. ο αγώνας μας είναι αγνός και σωστός.
    Αυτό είναι για το καλό της Ελληνικής κοινωνίας μας και όχι του προσωπικού συμφέροντος.
    ο άλλος δρόμος είναι της αρπαχτής και της παρανομίας.
    Από την μεταπολίτευση και μέχρι σήμερα 1974-2014 ήταν ο δρόμος της παρανομίας
    της κομπίνας και να, της κατάντιας της σημερινής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος16/5/14 16:48

    Εσείς τη ΧΑ τη μάθατε τώρα που το παίζει αρνάκι. Για ρωτήστε όμως και αυτούς που τη ξέρουν 15+χρόνια να σας πουν κάτι παραπάνω. Τουλάχιστον να μην πέσετε από τα σύννεφα. Είναι τόσο βαθιά στο σύστημα, όσο δε φαντάζεστε! Ψαχτείτε χωρίς παρωπίδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *