ροή ειδήσεων

Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΣ σε Μεγίστη, Ρω και Στρογγύλη

Με επίσκεψη στις Νοτιοανατολικές εσχατιές της Ελλάδος και της Ευρώπης, στα νησιά Μεγίστη, Ρω και Στρογγύλη, ολοκληρώθηκε... η επίσκεψη του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Χρίστου Μανωλά σε όλα τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, που είχε ξεκινήσει από την Λήμνο και τη Μυτιλήνη.


Ο Αρχηγός ΓΕΣ, πετώντας με ένα από τα σύγχρονα μεταφορικά ελικόπτερα ΝΗ-90 της Αεροπορίας Στρατού επισκέφθηκε την περιοχή ευθύνης της 95ης Ανωτάτης Διοικήσεως Ταγμάτων Εθνοφυλακής (95 ΑΔΤΕ), τις νήσους Μεγίστη, Ρω και Στρογγύλη, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγο Ιωάννη Ηλιόπουλο και τον Διοικητή της 95 ΑΔΤΕ Υποστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή.



Ο Αντιστράτηγος Μανωλάς ενημερώθηκε για την αποστολή και τις δραστηριότητες των τμημάτων που αποτελούν τις φρουρές στα νησιά αυτά, και έδωσε τις κατευθυντήριες οδηγίες του στο προσωπικό.



Αξιοσημείωτο (για τους μη στρατιωτικούς, καθώς στο Στρατό μας εδώ και χρόνια είναι κάτι σύνηθες) το γεγονός ότι στη νησίδα Ρω, την «έπαλξη» του Ελληνισμού που δόξασε η Μεγάλη Ελληνίδα Δέσποινα Αχλαδιώτη, επικεφαλής της φρουράς κατά την επίσκεψη του Αρχηγού ήταν γυναίκα μόνιμο στέλεχος του Στρατού Ξηράς.
http://www.newsbomb.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *