ροή ειδήσεων

Ρόδος: οδηγός λεωφορείου ταλαιπώρησε μάνα με καρότσι

Αναγνώστης:

Καλημέρα σας. θελω να αναφέρω ενα περιστατικό που μου συνεβει, ο οδηγός του λεωφορείου...
Νο6 που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο τον 10:30πμ προχθες 15 Μαιου στην οδο Καναδά στην σταση του βασιλόπουλου μου αρνήθηκε να μπω στο λεωφορείο επειδη ειχα μωρο με καρότσι, οταν του ζητησα να ανοιξει την πισω πορτα να ανέβουμε φωναξε με αυθαδεια "να κατεβασω τον κοσμο για να βάλεις το καροτσι? δεν χωράτε κυρια μου λεει" Μπραβο σας κυριε οδηγε, για την ευγενεια σας, δηλαδη εμεις που εχουμε μωρα με καροτσι να μην κινουμαστε? να αναφερω οτι ειχε κενα καθισματα κ ο κοσμος αντι να καθεται ηταν ορθιοι στην θεση που μπαινουν τα καροτσια κ οι βαλίτσες.το περιστατικο το ειδε η οδηγος του ΙΧ που ηταν πισω απ το λεωφορειο η οποια προσφέρθηκε να μας παει στον προορισμο μας, την ευχαριστουμε παρα παρα πολυ.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος18/5/14 14:28

    Πραγματικά μερικοί οδηγοί των λεωφορείων της γραμμής είναι αυθάδεις. Έχει πάλι αλλους,πιο νεαρούς που είναι πιο πρόσχαροι. Αλλα είναι κανα 2 συγκεκριμένοι που οδηγάνε χρόνια αυτά τα λεωφορεία που καταρχήν τρέχουν μέσα στη πόλη σα τρελοί,αλλοτε τους κάνουνε παρατήρηση επιδεί μιλάνε στο κινητό,αλλοτε πιάνουνε κουτσομπολιό με επιβάτες και μάλιστα κάποιες φορές μάγκωσαν κεφάλια σε διάφορους επιβένοντες επιδεί είτε βιάζονταν είτε δεν πρόσεχαν...Τι είναι αυτά τα πράγματα ρε παιδία?! Για να κάνουνε ένα τσεκάρισμα οι αρμόδιοι,πριν να γίνει κάποιο σοβαρό ατύχημα και είναι αργα. Αμα βαριούντε τη συγκεκριμένη δουλειά να φύγουνε! Να πιάσουν αλλου δουλειά!! Οσο για το περιστατικό με τη γυναίκα και το καρότσι,αν ισχύει,που δε βρίσκω κάποιο λόγο να είναι απλά 1 ψέμα,θα έπρεπε να ντρέπεται και ο οδηγός αλλα και όσοι είδαν το συμβάν απο μέσα και δεν επενέβησαν! Αν είναι δυνατόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/5/14 16:45

    Και να φανταστείτε οτι σε χώρες του εξωτερικού οι επιβάτες με καροτσάκια του μωρού η αναπηρικά μεταφέρονται δωρεάν. Εδω και πληρώνεις και σε αρχίζουν στα γαμοσταυριδια.Ειναι που είμαστε Ευρωπαίοι. Αλλα δε θα βρεθεί κανένας χριστιανός να κάνει αυτον τον οδηγό ασήκωτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/5/14 17:13

    κατευθειαν στην ροδα για καταγγελια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος18/5/14 19:06

    η συμπαθεστατη κυρια σιγουρα λεει την αληθεια ,αλλα χεστικε ο οδηγος και αν τον καταγγηλεται,αν ειναι μονιμος δεν τον κουναει κανενας ,σε αυτο το γεγονος πρεπει να παρει θεση ο προεδρος του σωματιου κ κοντουδακης .
    πρωην οδηγος ροδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος18/5/14 20:22

    Δυστυχως φιλοι μ λεω την αληθεια.ειχε κοσμο κ στην σταση κ αρκετο μες στο λεωφορειο που αν διαβασουν οτι το περασα θα μπορουσαν να το επιβεβαιωσουν.οπως κ η γυναικα οδηγος που ειναι εργαζομενη του νοσοκομειου μας που μας πηγε στον κεντρο κ ειδε την ολη σκηνη.οσο για τους επιβατες δν ξερουμε αν του καναν παρατηρηση οταν εφυγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *