ροή ειδήσεων

Ντύνεται στα κιτρινόμαυρα η Ρόδος!

Στο σμαραγδένιο νησί για διπλώματα προπονητικής οι Δέλλας, Ζήκος, Μπορμπόκης και Τσιάρτας!

Η γλυκόξινη μυρωδιά των αποδυτηρίων σε συνδυασμό με την… γοητεία του πάγκου δεν αφήνει ασυγκίνητους ουκ ολίγους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι φροντίζουν να αποκτήσουν τα απαραίτητα διπλώματα, προκειμένου να ακολουθήσουν το δρόμο της προπονητικής.
Στη Ρόδο θα χτυπήσει οσονούπω η «καρδιά» της next generation των Ελλήνων τεχνικών. Τα «βαριά» ονόματα που θα καθίσουν στα θρανία, θα… βουλιάξουν το «σμαραγδένιο» νησί και θα προσφέρουν ξεχωριστή αίγλη στα σεμινάρια.

Εσχάτως, η ΕΠΟ έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των υποψηφίων προπονητών που θα συμμετάσχουν στα σεμινάρια για την απόκτησή του διπλώματος UEFA- Α και ανάμεσα τους βρίσκεται κι αυτό του «El Mago».

Μάλιστα ο Τσιάρτας θα ΄χει μεταξύ άλλων συμμαθητή τον Παντελή Κωνσταντινίδη του ΠΑΟΚ! Μια φορά, ο Ιβάν έκλεισε προπονητή (Αγγελος Αναστασιάδης) εν όψει της νέας σεζόν και ο «σβούρας» θα πρέπει να κρατήσει την όρεξή του για τον πάγκο του Δικεφάλου του Βορρά πέρα από το γεγονός πως δεν προλαβαίνει κιόλας!

Στα σεμινάρια για το ανώτατο δίπλωμα (UEFA – Pro) προπονητικής θα λάβει μέρος ο τεχνικός της ΑΕΚ Τραϊανός Δέλλας (όπως προανήγγειλε η στήλη στις 10 Μαΐου) παρέα με τους Στάικο Βεργέτη, Δημήτρη Ελευθερόπουλο, Αντώνη Νικοπολίδη, Αλέκο Βοσνιάδη, Γιάννη Γκούμα, Νίκο Κολουμπούρδα, Χουάν Ραμόν Ρότσα κι άλλους 18 προπονητές.

Το ΑΕΚτζήδικο στοιχείο όμως δεν σταματάει εδώ, δεδομένου πως υπάρχουν κι άλλες Ενωσίτικες συμμετοχές. Ο διευθυντής ακαδημιών της ΑΕΚ Ακης Ζήκος και το μέλος του τεχνικού τιμ Βασίλης Μπορμπόκης θα παρακολουθήσουν τα σεμινάρια για την απόκτηση του διπλώματος UEFA – B που θα διεξαχθούν επίσης στη Ρόδο.

Στο ίδιο γκρουπ θα συμμετέχει ο βετεράνος πλέον ρέφερι Τάσος Κάκος, ο εν ενεργεία ποδοσφαιριστής Πασχάλης Μελισσάς και οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές Σταύρος Τζιωρτζόπουλος και Τάσος Πάντος. Και μετά σου λένε πως η προπονητική συγκαταλέγεται στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα! Μύθος!

ΠΗΓΗ: marcasl.blogspot.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *