επικαιρότητα

Είπε στον Άδωνι το πρόβλημα υγείας της κι εκείνος τη... σταύρωσε!

"Κινδυνεύω να πάθω εγκεφαλικό κάθε στιγμή", είπε μια απολυμένη...
γυναίκα με αναπηρία στον Άδωνι Γεωργιάδη. "Ολοι κινδυνεύουμε", ηταν η απάντηση του Υπουργού Υγείας. Δείτε βίντεο. Το Γενικό Νοσοκομείο "Αγ. Ανδρέας" επισκέφτηκε στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Πάτρα, ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης.


Οπως διαβάζουμε στο patrastimes, ο κ. Γεωργιάδης επιθεώρησε τα έργα που γίνονται στο οκταώροφο κτίριο του νοσοκομείο και κατόπιν κατευθύνθηκε στην Καρδιολογική Κλινική.


Ωστόσο, ο υπουργός Υγείας, μετα το επεισόδιο νωρίτερα με καρδιοπαθή, έγινε εκ νέου δέκτης παραπόνων και διαμαρτυρίας από αγανακτισμένη πατρινή.


Η γυναίκα διαμαρτυρήθηκε έντονα στον κ. Γεωργιάδη γιατί, όπως είπε, είναι εκπαιδευτικός που έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα ενώ αντιμετωπίζει προβλήμα υγείας. Η γυναίκα παραπονέθηκε για τη μείωση των ποσοστών αναπηρίας, που παρά τη σοβαρότητα της ασθένειας της, πλέον της αναγνωρίζεται ποσοστό μόνο 45%.


"Κινδυνεύω να πάθω εγκεφαλικό κάθε στιγμή" είπε η γυναίκα στον υπουργό κι εκείνος... τη σταύρωσε ενώ της απάντησε "Ολοι κινδυενεύουμε..."


Στη συνέχεια ο Υπουργός είπε στην απολυμένη γυναίκα πως τα ποσοστά αναπηρίας δεν ειναι είναι δική του αρμοδιότητα αλλά του υπουργού εργασίας, δεσμεύτηκε ωστόσο να τον ενημερώσει...


Δείτε το βίντεο:Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Καλησπέρα στην ομάδα και χρονια πολλά... αναρωτιέμαι γιατί τα φώτα από Ρόδο προς Ιαλυσό είναι σβηστά τοσες νυχτες τώρα... υπάρχει κάποιο πρόβλημα;;; Γιατί με την αποψινή νεροποντή η οδήγηση ήταν πολύ πιο δύσκολη σε θεοσκότεινο δρόμο άρα και επικίνδυνη!!!

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά