επικαιρότητα

Είπε στον Άδωνι το πρόβλημα υγείας της κι εκείνος τη... σταύρωσε!

"Κινδυνεύω να πάθω εγκεφαλικό κάθε στιγμή", είπε μια απολυμένη...
γυναίκα με αναπηρία στον Άδωνι Γεωργιάδη. "Ολοι κινδυνεύουμε", ηταν η απάντηση του Υπουργού Υγείας. Δείτε βίντεο. Το Γενικό Νοσοκομείο "Αγ. Ανδρέας" επισκέφτηκε στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Πάτρα, ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης.


Οπως διαβάζουμε στο patrastimes, ο κ. Γεωργιάδης επιθεώρησε τα έργα που γίνονται στο οκταώροφο κτίριο του νοσοκομείο και κατόπιν κατευθύνθηκε στην Καρδιολογική Κλινική.


Ωστόσο, ο υπουργός Υγείας, μετα το επεισόδιο νωρίτερα με καρδιοπαθή, έγινε εκ νέου δέκτης παραπόνων και διαμαρτυρίας από αγανακτισμένη πατρινή.


Η γυναίκα διαμαρτυρήθηκε έντονα στον κ. Γεωργιάδη γιατί, όπως είπε, είναι εκπαιδευτικός που έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα ενώ αντιμετωπίζει προβλήμα υγείας. Η γυναίκα παραπονέθηκε για τη μείωση των ποσοστών αναπηρίας, που παρά τη σοβαρότητα της ασθένειας της, πλέον της αναγνωρίζεται ποσοστό μόνο 45%.


"Κινδυνεύω να πάθω εγκεφαλικό κάθε στιγμή" είπε η γυναίκα στον υπουργό κι εκείνος... τη σταύρωσε ενώ της απάντησε "Ολοι κινδυενεύουμε..."


Στη συνέχεια ο Υπουργός είπε στην απολυμένη γυναίκα πως τα ποσοστά αναπηρίας δεν ειναι είναι δική του αρμοδιότητα αλλά του υπουργού εργασίας, δεσμεύτηκε ωστόσο να τον ενημερώσει...


Δείτε το βίντεο:Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης