ροή ειδήσεων

ΦΛΕΓΕΤΑΙ Η ΓΗ ΑΠΟ ΚΑΥΣΩΝΕΣ !!

Φλέγεται μεγάλο μέρος της γης και κυρίως των
περιοχών που βρίσκονται λίγο πιο πάνω από τον Ισημερινό, με θερμοκρασίες...
που αγγίζουν και τους 50oC !!

Στην βόρεια Αφρική, την Σαουδική Αραβία, αλλά και την Ασία, σημειώνονται υπερβολικά υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή που είμαστε και αναρωτιόμαστε, τι θερμοκρασίες θα επικρατήσουν σε αυτές τις περιοχές όταν θα είμαστε στα μέσα του καλοκαιριού.

Η χώρα μας, όπως δείχνουν και τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία που αναλύουμε, φαίνεται να έχει ένα θερμό καλοκαίρι μπροστά της, με αρκετή ζέστη και αρκετούς καύσωνες. Η θέση της χώρας μας, θα ευνοεί τις θερμές αέριες μάζες από την Αφρική, να έρχονται προς την χώρα μας.

Επικρατούν όπως σας αναφέραμε και παραπάνω, πολύ υψηλότερες για την εποχή θερμοκρασίες, σε πολλά μέρη του πλανήτη μας και ακόμα φανταστείτε ότι δεν μπήκαμε στο καλοκαίρι.

Οι επιστήμονες, τονίζουν πως ο πλανήτης μας την επόμενη 10ετία, θα αντιμετωπίσει ακραία καιρικά φαινόμενα και ακραίες θερμοκρασίες όχι μόνο από καύσωνες αλλά και από ψύχος τον χειμώνα. Βρισκόμαστε όπως όλα δείχνουν, σε μία περίοδο αναπροσαρμογής των καιρικών συνθηκών του πλανήτη μας, η οποία ίσως διαρκέσει αρκετά χρόνια.

Είναι κάτι το οποίο το καταλαβαίνουμε και στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια, με τα χιόνια και το κρύο να μειώνονται και την ζέστη να κυριαρχεί. Ωστόσο βλέπουμε και πολλές βροχές τα τελευταία έτη. Για να δούμε τι έπεται στον καιρό της γης το ερχόμενο καλοκαίρι.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *