ροή ειδήσεων

Ο Εθνικιστής αισθάνεται τον Τόπο του σαν την ευρύτερη οικογένεια

Στην ευαίσθητη περιοχή του νοτίου Αιγαίου που προσδιορίζει τα σύνορα της Ελλάδος, που προσδιορίζει τα σύνορα της Ελληνικής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης και που δέχεται καθημερινά επιθέσεις, από την αθρόα διακίνηση Λαθρομεταναστών από Τούρκους...

δουλεμπόρους, της δίνεται η ευκαιρία να κυβερνηθεί από ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ. Κάποιοι ίσως αναρωτιούνται. Τι διαφορά θα έχει στην άσκηση των καθηκόντων του ένας παλαιοκομματικός περιφερειακός σχηματισμός από έναν Εθνικιστικό; Τι διαφορά έχει ο Εθνικιστής περιφερειάρχης από έναν από τους «άλλους»; Η απάντηση είναι πολύ απλή!

Ο Εθνικιστής αισθάνεται τον Τόπο του σαν την ευρύτερη οικογένεια του και τους συντοπίτες του σαν ισότιμα μέλη αυτής. Αντίθετα με τους μέχρι τώρα «ηγέτες» που έβλεπαν τον ρόλο τους καθαρά επαγγελματικά και αποτελούσαν το «μακρύ χέρι» της κεντρικής διοίκησης που εκτελούσε και εκτελεί το Ανθελληνικό της έργο.

Ο Εθνικιστής, δεν περιορίζεται να λύσει ΜΟΝΟΝ τα οικονομικά προβλήματα του τόπου του. Δεν προσδιορίζει το οικονομικό πρόβλημα ως το μεγαλύτερο, αλλά θεωρεί ότι τα προβλήματα είναι κυρίως Εθνικά και Ηθικά. Η προσπάθεια του Εθνικιστή Τοπικού ηγέτη είναι να ΚΡΑΤΗΣΕΙ τον Έλληνα και την Ελληνίδα στον τόπο κατοικίας τους, παρέχοντας ότι χρειάζεται για να ζήσουν, να στεγαστούν, να εργαστούν να τεκνοποιήσουν, σε ένα ειρηνικό και αρμονικό περιβάλλον, χωρίς την ανάγκη βοηθείας ΟΥΤΕ ΚΑΝ από άλλες περιφέρειες.

Προσπαθεί σε ΟΛΟΥΣ τους τομείς να υπάρχει ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ όχι μόνον για τους ήδη υπάρχοντες Έλληνες πολίτες, αλλά και τους ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ που ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ να γεννηθούν και να εγκατασταθούν στην γενέτειρα τους.

Η ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ, να ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ το ΕΘΝΟΣ του, ώστε να ΚΑΛΥΦΘΕΙ και η πιο απομακρυσμένη γωνιά της Περιφέρειας του. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στην Ιστορία μας, η προδοτική ενδοτικότητα του σημερινού καθεστώτος στους ξένους τοκογλύφους ΕΡΗΜΩΣΕ στην κυριολεξία περιοχές ολόκληρες και ειδικά, για την περιφέρεια μας, τα μικρότερα νησιά. Οι αυτοκτονίες, η σύγχρονη μετανάστευση, η εγκληματικότητα και η υπογεννητικότητα αδειάζουν τους άλλοτε ακμάζοντες τόπους, που αποτελούσαν Κέντρα ανάπτυξης του Ελληνικού πολιτισμού και του Ελληνικού Πνεύματος.

ΟΛΟΙ μας έχουμε αρχίσει να συνηθίζουμε τους αποχαιρετισμούς σε φίλους γνωστούς και συγγενείς που ξενιτεύονται για να επιβιώσουν. ΟΛΟΙ μας έχουμε αρχίσει να συνηθίζουμε τον δισταγμό των ΝΕΩΝ συμπολιτών μας να δημιουργήσουν ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και να κάνουν παιδιά. ΟΛΟΙ μας έχουμε βιώσει το να τσοντάρουν οι γέροι γονείς μας από την πετσοκομμένη σύνταξη τους για να καλυφθούν οι λογαριασμοί του ρεύματος και του νερού.

Ο ΛΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΗΓΕΤΗΣ προέρχεται από τα σπλάχνα της περιφέρειας του, γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες του Τόπου του και ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ από τις ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ,Ή ΤΗΣ ΚΛΟΠΗΣ ΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΕΝΟΔΟΥΛΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

Εμάς τους Εθνικιστές μας χαστουκίζει ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ η ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ νιώθουμε τα μάτια των ΠΟΙΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΜΑΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΡΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΥ. ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ, που πόνταραν σε ΕΜΑΣ, για την αθανασία τους. Το ελάττωμα μας σαν ΕΛΛΗΝΕΣ είναι ότι χαρίζουμε. Χαρίζουμε Πολιτισμό, χαρίζουμε Πνεύμα , χαρίζουμε φιλοσοφία, χαρίζουμε επιστήμες. Ο πλανήτης σφύζει από ΕΛΛΑΔΑ.! Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΣ ΠΑΝΝΕΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Αλλά «αυτοί», οι ωφελημένοι, με τους ντόπιους υποτακτικούς τους, τεχνηέντως ΧΡΕΩΣΑΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ μας. Αλλά δεν τους χρωστάμε!!! ΤΟ ΜΟΝΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ , ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ. ΕΝΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΟΣ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ. ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΣΑΒΒΑ ΣΠΥΡΙΔΗ.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος17/5/14 21:15

    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/5/14 22:35

    ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/5/14 00:42

      Αν ειχες διαβασει εστω και λιγο,θα ηξερες οτι ολοι αυτοι που σε κυβερνανε μεχρι τωρα τα ειχανε κανει πλακακια ,αλλος λιγοτερο και αλλος περισσοτερο με τους ναζι της κατοχης.Αυτους τους γλυφεις και τους προσκυνας.Η υποκρισια στην Ελλαδα εχει χτυπησει κοκκινο.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *