ροή ειδήσεων

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΕΡΑΤΟΝΩΝ !! ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΥ Ο ΚΑΡΙΚΗΣ !! ΒΙΝΤΕΟ

Ουδέν κρυπτόν υπό του Ηλίου κύριοι !Σήμερα βάζουμε επιτέλους τα πράγματα στην θέση τους και σας αποκαλύπτουμε στο μέτρο του εφικτού το σχέδιο με κωδική ονομασία "απομακρύνεται τον επικίνδυνο Χ" που διαδραματίστηκε πίσω από τις...

πλάτες του Ροδιακού λαού και πίσω από τα φώτα τις δημοσιότητας πολλούς μήνες πρίν,όπως καταμαρτυρεί και ο ίδιος ο Χατζηδιάκος στην κοινή δήλωση που έκανε μαζί με τον Καρίκη "εκ του ασφαλούς" έχοντας τα αποτελέσματα των εκλογών, στο βίντεο που ακολουθεί !!!!
Δυστυχώς τα πράγματα στην πολιτική δεν είναι τόσο αθώα και ρόδινα ωσο φαίνονται στα μάτια του αθώου πολίτη και της κυράς Κατίνας της γειτονιάς.

Ως γνωστόν ο Καρίκης διετέλεσε αντιδήμαρχος στην τετραετία Κουσουρνά, σε θέση πόστο θα λέγαμε!! μέχρι και προ λίγων ημερών των δημοτικών εκλογών κρατούσε το πόστο του στα διοικητικά του δήμου, όπου και αναγκάστηκε να το εγκαταλείψει λόγο εκλογών.
Φαίνεται να είναι ο υπογράφων αρμόδιος που έδωσε τα έργα στο μαντράκι σε εταιρεία φάντασμα που απασχολεί μόνο αλλοδαπούς -σχετικό-.
Θέλουμε να ενημερώσουμε την Ροδιακή κοινωνία πως κάποιοι τύποι με αγγελικά χαμόγελα παίζουν σκληρό πολιτικό πόκερ πίσω από την κουρτίνα.

Δυστυχώς το ευρύ κοινό εθελοτυφλεί, εμπιστευοντας ανθρώπους του ρουσφετιού τον συγγενή,το βίσμα,τον ΤΑΔΕ του τάδε παραμερίζοντας το κοινό καλό του τόπου τους,και δεν λέμε τίποτα τυχαία,απόδειξη το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών του πρώτου και δευτέρου γύρου!!
Και έτσι ο ένας που ύψωσε ανάστημα στο σάπιο κατεστημένο και υποσχέθηκε στον Ροδιακό λαό ότι θα το πολεμήσει βρέθηκε εκτός δευτέρου γύρου δημοτικών εκλογών και εννοώ τον κΧατζηευθυμίου.

Ο Σ Καρίκης είχε άψογες σχέσης του με την παλιοπαρέα Κουσουρνά Χατζηδιάκου Μαχαιρίδη Καρατζιά Διακοσταματίου Τσίπρα Μαντικού Καταστροφαι Α.Ε χρόνια τώρα !! Ο μόνος που δεν κατάφεραν να λερώσουν σε παιχνίδια ήταν ο Τέως δήμαρχος νοτίας Ρόδου Σαββιού, όπου και αυτομόλησε αρνούμενος να εμπλακεί σε σκιερά παιχνίδια !!

Μα είναι δυνατόν ?ο άνθρωπος που εμπιστεύτηκαν χιλιάδες συμπολίτες μας να είναι μέρος σχεδίου ?
Και τι είναι αυτό που μπορεί κάποιος να υπονοήσει πως ο Καρίκης ήταν "βαλτός" της παλιοπαρέας που χειραγώγησε το νησί μας με τον χειρότερο τρόπο τα περασμένα έτη!Τό ' Μόνο που θέλει να δεί κανείς για να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα είναι οι υποψήφιοι των δύο φιναλίστ,,Χ'διάκος=ΚΑΡΑΤΖΙΑΣ-ΔΙΑΚΟΣΤΑΜΑΤΙΟΥ-ΚΑΛΟΠΗΤΑΣ-ΠΕΡΔΙΚΗΣ-ΠΟΚΚΙΑΣ-ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ-ΤΣΙΠΡΑΣ,κτλ και από την μεριά Καρίκη έχουμε ΣΤΑΓΚΑΣ-ΠΑΠΟΥΡΑΣ-ΚΟΥΓΙΟΣ-ΜΑΝΤΙΚΟΥ-ΚΤΛ+ΚΤΛ

Δηλαδή τόση φασαρία για το τίποτα ,,εκλέξατε τους ίδιους ανθρώπους του παρελθόντος,και αυτούς θα τρώμε στην μάπα για άλλα 5 χρόνια ,,,,τι να πώ ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ ?
Σχετικό

Η πάσσα της παλιοπαρέας της Απολακκιάς ολοκληρώθηκε!!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΊΝΤΕΟ ΕΔΩ

Πηγή:http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος1/6/14 22:58

    Να ρωτησω κατι? Και ο Χατζηευθυμιου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ????? Η κανω λαθος???? ΟΛΟΙ καποιο παρελθον εχουν. ΑΣΧΕΤΟ θα κατεβαζαν για δημαρχο? ΤΙ να πω? Μια ζωη τα ιδια και τα ιδια ειστε σ'αυτη τη σελιδα..................Οτι θυμαστε, χαιρεστε.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *