ροή ειδήσεων

Το τρόπαιο στη Ρεάλ το χειροκρότημα στην Ατλέτικο

Για 10η φορά στην ιστορία της, η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε το βαρύτιμο τρόπαιο απέναντι στη σκληροτράχηλη συμπολίτισσά της Ατλέτικο....
Ο συγκλονιστικός τελικός κρίθηκε στην παράταση με τους «Ροχιμπλάνκος» να «κλωτσάνε» την ευκαιρία να κατακτήσουν το τρόπαιο .
Σε ένα συναρπαστικό αγώνα που οδηγήθηκε στην παράταση, η Ρεάλ Μαδρίτης πέτυχε τη μεγάλη ανατροπή και έγινε η πρώτη ομάδα που φθάνει στην κατάκτηση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στον κόσμο, για 10η φορά.



Το τελικό 4-1 της Λισαβόνας, δεν αντικατοπτρίζει σε καμία περίπτωση την εικόνα του αγώνα. Η Ατλέτικο Μαδρίτης έφθασε μια ανάσα από την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου αλλά ο Σέρχιο Ράμος έχει διαφορετική γνώμη αφού στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων έκανε το 1-1 και έστειλε την αναμέτρηση στην παράταση.


Το γκολ για την Ατλέτικο πέτυχε στο πρώτο ημίχρονο (36′) ο Γκοντίν. Να σημειώσουμε πως η «μικρότερη» ομάδα της Μαδρίτης είδε το μεγάλο της αστέρι Ντιέγκο Κόστα να γίνεται αλλαγή μόλις στο 9′ λεπτό της αναμέτρησης καθώς ένιωσε ενοχλήσεις (σ.σ. προερχόταν από τραυματισμό).



Στην παράταση, η Ατλέτικο ξέμεινε από δυνάμεις και ο Γκάρετ Μπέιλ στο 110′ έκανε το 2-1. Το 3-1 για τους «Μερένχες», έκανε ο Μαρτσέλο στο 117′ και το τελικό 4-1 ο Ρονάλντο στο 120′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.



efsyn.gr



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *