ροή ειδήσεων

Τι θα λέγατε να... γυρνάτε τον κόσμο και... να σας πληρώνουν γι' αυτό;;; Διαβάστε τι προσόντα θέλουν

Η αγγελία της αεροπορικής εταιρείας Swiss είναι σαφής: ζητείται ταξιδιώτης που θα κάνει το γύρο του κόσμου επί 6 μήνες για να...επιθεωρήσει τις υπηρεσίες της εταιρείας και να αφηγηθεί ο,τι έζησε τον ιστότοπό της.Ηδη η διαδικασία πρόσληψης για την ονειρεμένη θέση εργασίας ξεκίνησε και θα διαρκέσει πολλές εβδομάδες. Ο τυχερός που θα επιλεγεί μεταξύ όλων των υποψηφίων θα ανακοινωθεί τον Ιούλιο.


Η αγγελία που δημοσίευσε η εταιρεία απευθύνεται σε "δημιουργικούς ανθρώπους, που έχουν πάθος με τα ταξίδια, τις ανακαλύψεις και τους νεωτερισμούς". Ο "τουρίστας" θα πρέπει να είναι Ελβετός ή υπήκοος χώρας-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να έχει συμπληρώσει τα 18.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν αιτήσεις μέχρι το μεσημέρι της 28ης Μαΐου. Ο "Ελβετός Εξερευνητής", όπως θα είναι ο επίσημος τίτλος του, θα πιάσει δουλειά το φθινόπωρο. Για έξι μήνες θα γυρίζει τον κόσμο και θα δημοσιεύει τις εντυπώσεις του και θα παρέχει συμβουλές για τους άλλους ταξιδιώτες στον ιστότοπο της εταιρείας.
Μέρος της αποστολής του, μεταξύ άλλων, είναι να ελέγξει κατά πόσον είναι ακριβείς οι συμβουλές που δίνει η εταιρεία και να προσθέσει τις δικές του. Στη σύμβαση που θα υπογράψει διευκρινίζεται ότι θα παραμένει 2-3 ημέρες, κατά μέσο όρο, σε καθέναν από τους 20-26 προορισμούς που θα επιλέξει η Swiss.

Εκτός από τον μισθό που θα καταβάλει στον "Εξερευνητή" η εταιρεία (το ποσό είναι υπό διαπραγμάτευση) θα του πληρώσει επίσης όλα τα έξοδα των ταξιδιών του.
newsit,gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *