ροή ειδήσεων

Μίκα και Γιάννης Ιατρίδης στην Κω

Στην Κω βρέθηκε η Μίκα Ιατρίδη συνεχίζοντας τις επισκέψεις της στα νησιά της Δωδεκανήσου, ενόψει των ευρωεκλογών...

Η κ. Ιατρίδη επισκέφτηκε και την Κέφαλο και συνομίλησε με πολλούς συμπατριώτες της για τις επικείμενες Ευρωεκλογές. Επανέλαβε ότι πρέπει να δοθεί ένα ισχυρό μήνυμα ενάντια στις πολιτικές σφοδρής λιτότητας που εφαρμόζουν οι Βρυξέλλες.

Ταυτόχρονα επεσήμανε ότι, «μέχρι τώρα η Ε.Ε. δεν στηρίζει αποτελεσματικά τις χώρες του νότου που δέχονται κατά κύματα χιλιάδες πρόσφυγες. Δεν στηρίζει ούτε στο επίπεδο της αποτροπής της εισροής των μεταναστών, αλλά ούτε και στο επίπεδο φιλοξενίας τους και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες του βορρά. Είναι ένα ζήτημα που πρέπει να τεθεί και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Ειδικά τώρα, που τα νησιά του Αιγαίου δέχονται καθημερινά σημαντικό αριθμό μεταναστών και δυστυχώς, πολλές φορές έχουμε και θύματα αθώες ψυχές που ψάχνουν μια καλύτερη τύχη».

* Την βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. συνόδευε ο πατέρας της, Γιάννης Ιατρίδης, πρώην Δήμαρχος Καλλιθέας, μια δυναμική παρουσία για πολλά χρόνια στους δύσκολους καιρούς και στους μεγάλους αγώνες για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Η φωτό από το “Avanti” μετά από μια τυχαία συνάντηση παλιών φίλων, ανάμεσά τους και οι κ. Γιάννης. Καπετανάκης, Μηνάς Χατζημιχαήλ και Γιάννης Ιωαννίδης.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *