επικαιρότητα

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


O Γεώργιος Επιτήδειος ήταν διοικητής της 95 ΤΕΑ στην Παστίδα Ρόδου

Τρεις ευρωβουλευτές εξέλεξε η Χρυσή Αυγή προκαλώντας σοκ και δέος στο καθεστώς...
με τα ποσοστά θριάμβου που απέσπασε, όντας ο μοναδικός πραγματικός νικητής των εκλογών. Το δεύτερο σοκ και δέος για το καθεστώς της κλεπτοκρατίας είναι τα ονόματα των τριών εκλεγέντων, με την Χρυσή Αυγή, Ευρωβουλευτών, που από μόνα τους καταρρίπτουν τα φαιδρά κατηγορητήρια, με τα οποία τα τηλεδικαστήρια "καταδικάζουν" την Χρυσή Αυγή.


Πριν αναφέρουμε τα ονόματα των τριών άξιων Συναγωνιστών, είναι άξιο σχολιασμού το γεγονός ότι υπάρχει σαφής διαφορά ποιότητας μεταξύ αυτών και των παρταλιών του αντισυνταγματικού τόξου. Αυτό καθιστά βέβαιο ότι η Ελλάδα, μετά από τόσες δεκαετίες, θα έχει επιτέλους άξια εκπροσώπηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, μέσω των τριών Ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής.
Οι τρεις Έλληνες Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής είναι:

Λάμπρος Φουντούλης: Ο κ. Λάμπρος Φουντούλης είναι πατέρας του Ήρωα Γεωργίου Φουντούλη, που έδωσε την ζωή στον Αγώνα για μία Ελεύθερη Ελλάδα. Ο κ. Λάμπρος θεώρησε ιερή του υποχρέωση να συνεχίσει τον Αγώνα αυτόν εις μνήμη του Γιώργου μέχρι την τελική δικαίωση. Από την πρώτη στιγμή της θυσίας είχε δηλώσει: «Είμαι περήφανος για τις Ιδέες του και τον Πατριωτισμό του Γιώργου. Είδα πως έβαλε τα στήθια του μπροστά ανοίγοντας τα χέρια για να προστατεύσει τα αδέρφια του. Δεν είμαι εγώ που θα ακυρώσω τις ιδέες και τα πιστεύω του. Εγώ ξέρω τι λεβέντη μεγάλωσα με τις αξίες και τις αρχές που με μεγάλωσε και εμένα ο πατέρας μου. Τις ίδιες αξίες μεταλαμπάδευσα και εγώ στο παιδί μου. Έγινε ένας περήφανος ΕΛΛΗΝΑΣ που ήθελε να ζήσει σε μια καλύτερη ΕΛΛΑΔΑ. Χωρίς κλέφτες απατεώνες λωποδύτες που βλέπουν τους Έλληνες σαν αριθμούς και τους ρημάζουν τις ζωές όπως τους προστάζουν οι διεθνείς τοκογλύφοι που θεωρούν την Ελλάδα αποικία τους».

Γεώργιος Επιτήδειος: Ο Αντιστράτηγος ε.α Γεώργιος Επιτήδειος κατάγεται από τα Ψαχνά Ευβοίας και γεννήθηκε το 1953. Είναι απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, της Ανωτάτης Σχολής Πολέμου και της Σχολή Εθνικής Αμύνης. Επί πλέον έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Βασικής Εκπαιδεύσεως Αξιωματικών Κατευθυνόμενων Βλημάτων ΧΩΚ της Ελλάδος και των ΗΠΑ και το Τμήμα Προκεχωρημένης Εκπαιδεύσεως Αξιωματικών Πυροβολικού της Σχολής Πυροβολικού της Ελλάδος και των ΗΠΑ. Έχει υπηρετήσει σε Μονάδες του Όπλου του, και ως Επιτελής στο ΓΕΣ και το ΓΕΕΘΑ. Επίσης διετέλεσε Υποδιοικητής Mεραρχίας, Διοικητής της Σχολής Πυροβολικού, Διευθυντής Διευθύνσεως και Διευθυντής Κλάδου στο ΓΕΕΘΑ. Επίσης υπηρέτησε ως Επιτελής στο Στρατηγείο των Συμμαχικών Δυνάμεων της Ευρώπης (SHAPE), το Διεθνές Στρατιωτικό Επιτελείο του ΝΑΤΟ (IMS) και ως Διευθυντής του Τμήματος Τρεχουσών Επιχειρήσεων και Χειρισμού Κρίσεων του Στρατιωτικού Επιτελείου της Ευρωπαϊκής Ενώσεως (EUMS). Χειρίσθηκε επί πολλά έτη θέματα ΝΑΤΟ και Ευρωπαϊκής Ενώσεως (Σχέδια Επιχειρήσεων, Χειρισμό Κρίσεων, Δόγματα, Πολιτική, Ασκήσεις και Επιχειρησιακή Διοικητική Μέριμνα). Εκπροσώπησε την χώρα μας ως ανώτερος Εθνικός Αντιπρόσωπος στις συσκέψεις για τη σχεδίαση των Ασκήσεων, του Δόγματος και την Επιχειρησιακή Διοικητική Μέριμνα του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ενώσεως.

Ελευθέριος Συναδινός: Ο Ελευθέριος Συναδινός γεννήθηκε το 1955 στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς. Εισήλθε στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το 1975 και αποφοίτησε το 1979, ως Ανθυπολοχαγός Πεζικού. Είναι απόφοιτος όλων των σχολείων του Όπλου του, όλων των Σχολείων Ειδικών Δυνάμεων, της ΑΣΠ, και της ΣΕΘΑ. Έχει υπηρετήσει σε όλους τους τύπους Μονάδων και έχει διοικήσει όλα τα κλιμάκια Διοικήσεων Ειδικών Δυνάμεων μέχρι και το Επίπεδο Ταξιαρχίας. Συγκεκριμένα, έχει διοικήσει το ΛΣ/32 ΤΑΞΠΝ, την Ε΄ΜΚ, την Λ΄ΜΚ στην Κύπρο, την Ελληνική Δύναμη Κοσσόβου (ΕΛΔΥΚΟ) και από το Μάιο του 2007 και για 2 έτη, την 1η ΤΑΞ ΚΔ-ΑΛ. Έχει υπηρετήσει επίσης ως Επιτελής στην 32 ΤΑΞΠΝ στο Β΄ΣΣ και Τμηματάρχης Σχεδίων στον Κλάδο Ολυμπιακών Αγώνων. Από το Μάρτιο του 2009 ως το Μάρτιο του 2010 στο βαθμό του Ταξιάρχου διετέλεσε Υποδιευθυντής του ΓΕΣ/ΔΕΔ όπου και προήχθη στο βαθμό του Υποστρατήγου.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

 1. Ανώνυμος27/5/14 04:47

  Ντροπή και αίσχος. Ειδικά για μια χαρά όπως η Ελλάδα που έχει βιώσει πολύ καλά τα αίσχη του φασισμού, τον πόνο και την θλίψη. Άι στο διάολο με τους νεοναζί ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος27/5/14 08:14

   ΟΥΤΕ ΝΤΡΟΠΗ ΟΥΤΕ ΠΟΝΟ ΟΥΤΕ ΑΙΣΧΟΣ ΟΥΤΕ ΘΛΙΨΗ ........

   ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

   ΣΑΣ ΚΑΙΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΕΕΕΕΕΕ?????????

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος27/5/14 08:25

   Τόσες δεκαετίες η δημοκρατία σε γαμάει, αλλά εσύ ως σωστός παρακρατικός ακόμα με τους "κακούς φασίστες" έχεις πρόβλημα... Άξιος ο μισθός σου.

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος27/5/14 10:47

   Οι μόνοι που νιώσανε πόνο και θλίψη με την χούντα 4:47 ήτανε οι απατεώνες οι πολιτικοί που το παίζανε "αντιστασιακοί" στη............ Σουηδία ξενοπηδώντας.
   Ανεργία (0) , ανάπτυξη δευτεροι στον κόσμο ,
   Σήμερα με τα αίσχη του "ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ":
   Πόνο και θλίψη 2.000.000 άνεργοι , μετανάστευση του καλύτερου μέρους της νεολαίας
   και οι απατεώνες και μπαγλαμάδες πολιτικοί να καλοπερνάνε στο σβέρκο μας.
   Αυτά για να μην παρασύρετε ειδικά τους μικρούς που δεν τα ζήσανε.
   Αυτά τα παραπάνω είναι "ντροπή και αίσχος" φιλαράκο βολεμένε.

   Διαγραφή
 2. Ο φασισμός και η τρομοκρατία ανώνυμε κυριαρχούν τώρα στην Ελλάδα. Αν εσύ δεν το έχεις πάρει χαμπάρι μάλλον κοιμάσε όρθιος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ο φασισμός είναι αυτά που προωθεί η κυβέρνηση και αυτά που λένε στα κανάλια. Τους άκουσα όλους τους δημοσιογράφους που μιλούσαν καιέβριζαν μόνο για την ΧΑ και αυτούς τους ναζί που τους ψήφισαν. Το ότι χάνουμε την Θράκη δεν τους ενδιέφερε καθόλου. Και το ότι αυτοί που ψήφισαν την ΧΑ έφταναν το 10% δεν το σέβονται καθόλου. Όπως κι εσύ. Δεν το γράφω κακοπροαίρετα αλλά ψάξε το λίγο. Με τα σημερινά δεδομένα σε 2-3 χρόνια δεν θα είμαστε πλέον Έλληνες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος27/5/14 09:45

  με τα θεματα θρακης και σκοπιων που αντιμετωπιζουμε τελικα ειναι η καλυτερη αντιπροσωπευση !!!γιατι αν περιμενεις απο ανοικους,η τουρκολαγνους,η τηλεπερσονες.,η γιαπηδες αστρατευτους σωθηκαμε πατριωτες!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος27/5/14 10:18

  Zήτω η Νίκη!!
  Ζήτω ο Αρχηγός!!
  Ζήτω η Χρυσή Αυγή!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμος27/5/14 11:52

  Το πιο τρομακτικο απο ολα ειναι οτι υπαρχει μονο ενα λογικο σχολιο....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ανώνυμος27/5/14 15:54

  ΗΤΑΝ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΣΤΗ ΠΑΣΤΙΔΑ Α ΡΕ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΣΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΜΟΥ ΕΡΗΞΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΣΤΕΡΗΣΗ ΕΞΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟΣ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ανώνυμος27/5/14 22:32

  ολα τα κομματα τα εχουν βαλει με την χρυση αυγη για τι μια μερα θα βγει κυβερνηση η χρυση αυγη και θα κοψει την κρατικη επιχορηγησει προς τα κομματα,θα μειωσει τους μισθους των βουλευτων και τα προνομια τους,και απο 300 βουλευτες θα τους μειωσει σε 180,αυτες ειναι οι θεσεις της χρυσης αυγης οποτε βγει κυβερνηση και γι΄αυτο εχουν λυσαξη ολοι μαζι της επιδη θα τους κοψει την μασα!τι δεν καταλαβαινετε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: καντε κατι με τις αδεσποτες γατες στον αρχαολογικο της Ατταβυρου και στις καλαμιες πιο πανω
2-3 τρελες εχουν κανει την γειτονια εκτροφειο γατων 30 40 ισως 50
ο σταφυλοκοκος θα γινει κορονοιος

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά