ροή ειδήσεων

Καταιγιστικές εξελίξεις για το εξαφανισμένο Boeing

11 συλλήψεις "πυρήνων" της Αλ Κάιντα

Επανέρχεται η εκδοχή της τρομοκρατικής επίθεσης όσον αφορά την τύχη του χαμένου Boeing της Malaysia Airlines καθώς η αστυνομία της Μαλαισίας προχώρησε.... στη σύλληψη 11 υπόπτων για τρομοκρατία και δεσμούς με την Αλ Κάιντα. Την είδηση την επιβεβαιώνουν, μάλιστα και αξιωματούχοι της Μαλαισίας.

Σύμφωνα με τη Daily Mail τη σύλληψη και την ανάκριση των 11 ατόμων, ηλικίας από 22 έως 55 ετών, ζήτησαν μυστικές υπηρεσίες όπως το FBI και η ΜΙ6.

Οι συλλήψεις έγιναν στην Κουάλα Λουμπούρ και στην πολιτεία Κεντά την περασμένη εβδομάδα και τα 11 άτομα θεωρείται ότι είναι μέλη βίαιης τρομοκρατικής ομάδας που σχεδίαζε βομβιστικές επιθέσεις σε μουσουλμανικές χώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ορισμένοι από τους ανακρινόμενους μέχρι στιγμής παραδέχονται ότι σχεδίαζαν τρομοκρατικές ενέργειες αλλά αρνούνται οποιαδήποτε εμπλοκή τους με την εξαφάνιση του Boeing.

Τις έρευνες προς αυτή την κατεύθυνση πυροδότησε η κατάθεση του βρετανού Μουσουλμάνου Σαατζίντ Μπαντάτ στη δίκη του γαμπρού του Οσάμα Μπιν Λάντεν, ο οποίος υποστήριξε ότι παρέδωσε ένα παπούτσι-βόμβα σε Μαλαισιανούς.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *