ροή ειδήσεων

O Πάνος Καμμένος στον Πανορμίτη

Αισιοδοξία επικρατεί στο μέγαρο Μαξίμου ότι το δίλημμα που έθεσε ο πρωθυπουργός πέρασε στον κόσμο... και πως οι ψηφοφόροι της ΝΔ θα συσπειρωθούν στον δεύτερο γύρο ενώ εκτιμούν ότι τα αποτελέσματα θα επιβεβαιώσουν την κυβερνητική σταθερότητα.

Πάντως από το πρωί ο πρωθυπουργός ήταν σε ανοιχτή επικοινωνία με τους κυρίους Μιχελάκη, Αβραμόπουλο και Δένδια και ενημερωνόταν για τις εξελίξεις στην Λήμνο και την Σαμοθράκη ενώ λίγο πριν αναχωρήσει για την ιδιαίτερη πατρίδα του την Πύλο, γευμάτισε στο Αιγάλεω με τον γραμματέα του κόμματος Ανδρέα Παπαμιμίκο και μέλη του τομέα τοπικής αυτοδιοίκησης.

Αισιοδοξία επικρατεί και στο στρατόπεδο του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Αλέξης Τσίπρας σήμερα γευμάτισε με συνεργάτες, υποψήφιους ευρωβουλευτές και δημοσιογράφους στην Πλάκα. Στην συζήτηση κυριάρχησαν οι εκτιμήσεις ότι η επικείμενη εκλογική αναμέτρηση θα οδηγήσει σε ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις και σε έναν τρίτο γύρο "που θα είναι ο τελικός", όπως είπε ο κ. Τσίπρας. Σε καλή διάθεση ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος είπε ότι "τα σημερινά ανέκδοτα είναι ότι ετοιμάζει ο Πάγκαλος τις βαλίτσες του για να φύγει από την Ελλάδα".

Στη Θεσσαλονίκη όπου θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα βρίσκεται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος ο οποίος ενημερωνόταν για τις εξελίξεις στη Λήμνο από τον βουλευτή Λέσβου- Λήμνου Νίκο Σηφουνάκη.

Από την Ιερά Μονή Πανορμίτη στη Σύμη όπου βρέθηκε προκειμένου να προσευχηθεί ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος αναφέρθηκε στο αποτέλεσμα της επικείμενης αναμέτρησης λέγοντας: "Από δω και πέρα ο ελληνικός λαός και ο Θεός αποφασίζουν για την τύχη της πατρίδας μας".

Την αισιοδοξία του ότι οι πολίτες θα συνδέσουν την ψήφο υπέρ της ΔΗΜΑΡ με την εφαρμογή προοδευτικών πολιτικών, εξέφρασε και ο πρόεδρος του κόμματος Φώτης Κουβέλης ο οποίος λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες βρέθηκε με συνεργάτες του. "Η μεγάλη πλειονότητα των Ελλήνων πολιτών καταλαβαίνει ότι η Δημοκρατική Αριστερά είναι εγγύηση και για μια προοδευτική πολιτική και για μια άλλη Ελλάδα μέσα σε μια άλλη Ευρώπη" δήλωσε ο πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ.

Το εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στον Βύρωνα επισκέφθηκε ο Γ.Γ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας ο οποίος στη συνέχεια γευμάτισε με στελέχη του κόμματος. "Θα εκφράσει την πείρα του ο ελληνικός λαός, έχει αποκτήσει πολύ αρνητική πείρα και από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από άλλα ζητήματα. Αυτό περιμένουμε να εκφραστεί αύριο" δήλωσε.

Σε εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας συναντήθηκε με συνεργάτες του και δημοσιογράφους ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης και αντί πολιτικού σχολίου απήγγειλε στους συνεργάτες του μια μαντινάδα.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος25/5/14 01:47

    Ολοι ειναι αισιοδοξοι πριν τις εκλογες και ολοι ειναι νικητες μετα τις εκλογες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *