ροή ειδήσεων

Το top 10 των ελληνικών ξενοδοχείων

Τα Anastasis Apartments και Astra Suites στη Σαντορίνη και από τη Λίνδο το Lindos Blu συμπληρώνουν την τριάδα με τα ξενοδοχεία που παρέχουν τις καλύτερες υπηρεσίες στην Ελλάδα....

Οπως προκύπτει από τον κατάλογο του tripadvisor, τη δεκάδα συμπληρώνουν από την 4η θέση το Papaevangelou Hotel στο Πάπιγκο, το Spirit of the Knights Boutique Hotel στη Ρόδο, Αetoma Hotel στο Ναύπλιο, Rocabella Mykonos Art Hotel & Spa στη Μύκονο, Zorzis Hotel και Villa Renos στη Σαντορίνη και Hotel 28 επίσης στη Σαντορίνη.

Το Anastasis Apartments της Σαντορίνης βρίσκεται στη 16η θέση και στην παγκόσμια κατάταξη, καθώς επίσης και στην 5η θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη, ενώ το Astra Suites κατατάσσεται στην 20η θέση στη λίστα της Ευρώπης.

Οι επιλογές των ταξιδιωτών που ανακοίνωσε το tripadvisor αφορούν συνολικά 1762 ξενοδοχεία σε 98 περιοχές σε όλο τον κόσμο, αναγνωρίζοντας τα ξενοδοχεία που παρέχουν τις καλύτερες υπηρεσίες, ενώ παγκοσμίως η μέση τιμή της συγκεκριμένης κατηγορίας των καταλυμάτων διαμορφώνεται στα 307 δολάρια τη διανυκτέρευση.
Πηγή: protothema.gr



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *