ροή ειδήσεων

Εφιαλτικές στιγμές έζησε ένας 16χρονος που βρήκε κλέφτες μέσα και έξω από το σπίτι του - Προσπάθησε ηρωικά να τους σταματήσει [video]

Αντιμέτωπος με τους κλέφτες ήρθε τη Κυριακή το απόγευμα 16χρονος, ο οποίος την ώρα που επέστρεψε στο διαμερισμα του...
στη Λευκωσία, βρήκε τον έναν διαρρήκτη στην εξώπορτα και τον άλλον μέσα στο σπίτι.


Σύμφωνα με την καταγγελία του 16χρονου, στις 4 το απόγευμα της Κυριακής, ενώ επέστρεψε στο διαμέρισμά του στη Λευκωσία, είδε άγνωστό του άντρα, ο οποίος φορούσε άσπρα γάντια να βρίσκεται στην εξώπορτα και μόλις αντιλήφθηκε τον 16χρονο, τον κτύπησε με γροθιά στο λαιμό και τράπηκε σε φυγή.

Στη συνέχεια όπως κατήγγειλε ο 16χρονος, όταν εισήλθε στο διαμέρισμα, αντιλήφθηκε ακόμη έναν άγνωστο άντρα, που φορούσε επίσης γάντια στα χέρια να κρατά μια ηλεκτρονική ταμπλέτα (IPAD). Όταν είδε τον 16χρονο, έτρεξε για να εξέλθει από το διαμέρισμα.

Όπως ανέφερε ο 16χρονος, προσπάθησε να τον ανακόψει, δέχθηκε όμως επίθεση με γροθιά από τον κλέφτη, ο οποίος κατάφερε να τραπεί σε φυγή, έχοντας στην κατοχή του την ηλεκτρονική ταμπλέτα, αξίας €500.

Ο 16χρονος επισκέφθηκε το Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου έτυχε των πρώτων βοηθειών και απολύθηκε.

Όταν ο 16χρονος μετέβη στο ΤΑΕ Λευκωσίας για λήψη κατάθεσης, είδε και αναγνώρισε ένα πρόσωπο, το οποίο είχε συλληφθεί λίγο προηγουμένως, για υπόθεση απόπειρας διάρρηξης κτιρίου και κλοπής που διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 16-19/5/14 στη Λευκωσία, ως το πρόσωπο που στεκόταν στην πόρτα του διαμερίσματός του.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *