ροή ειδήσεων

Στη τσιμπίδα του ΕΟΠΥΥ, 50 "σούπερ-γιατροί" που σε 2 μέρες "έπιασαν" το πλαφόν των 200 επισκέψεων

Στην ηλεκτρονική «τσιμπίδα» του ΕΟΠΥΥ και της ΗΔΙΚΑ πιάστηκαν οι πρώτοι 50 γιατροί, οι οποίοι εξάντλησαν... μόλις τις δύο πρώτες ημέρες του Ιουνίου το πλαφόν των 200 επισκέψεων! Ανάμεσα τους και ψυχίατρος στην στην επαρχία ο οποίος μέχρι τις 3 Ιουνίου είχε ....δεχθεί 200 ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ.

Η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ διέταξε έλεγχο και από τους 50 γιατρούς, ήδη ελέγχονται οι πρώτοι 15 για πλασματικό «κλείσιμο» του πλαφόν επισκέψεων. Ειδικό κλιμάκιο του Οργανισμού έχει αναλάβει να «ξεσκονίσει» τον αριθμό συνταγών και παραπεμπτικών για διαγνωστικές εξετάσεις, που εκδόθηκαν από τους συγκεκριμένους Ιατρούς.

Πιο αναλυτικά, όπως διαπιστώθηκε από τον ΕΟΠΥΥ, έχουν συμπληρώσει πάνω από 200 ραντεβού τις 2 πρώτες ημέρες Ιουνίου 50 ιατροί. Πρόκειται για 8 καρδιολόγους, έναν παιδίατρο, 9 γενικής ιατρικής, 27 παθολόγους, έναν νευρολόγο, 2 ενδοκρινολόγους, έναν ορθοπεδικό και ο ψυχίατρος, που αναφέρθηκε.

Όπως προκύπτει από τα ίδια στοιχεία, οι περιοχές που έχουν χτυπήσει «κόκκινο» και έχουν εξαντλήσει το πλαφόν των επισκέψεων είναι τα Τρίκαλα και τα Ιωάννινα και ακολουθούν η Αττική και η Καρδίτσα. Ρεκόρ επισκέψεων καταγράφουν επίσης Λάρισα, Κατερίνη, Καβάλα, Γιαννιτσά, Πρέβεζα, Καλαμπάκα, Ηράκλειο, Κάλυμνος, Δράμα, Καλαμάτα, Ακράτα, Λαμία, Άρτα και Έδεσσα.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *