ροή ειδήσεων

AYTEΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ''ΦΡΑΖΟΥΝ'' ΤΙΣ ΑΡΤΗΡΙΕΣ ...


Αν θέλετε να προστατεύσετε την καρδιά σας και να μειώσετε σημαντικά ...

τον κίνδυνο εμφράγματος και εγκεφαλικού θα πρέπει να προσέχετε λίγο περισσότερο...τι τρώτε.



Δείτε ποιες είναι οι τροφές με τα πιο επικίνδυνα συστατικά για τις αρτηρίες σας.

1. Κρέας και αυγά


Το κόκκινο κρέας και ο κρόκος του αυγού περιέχουν σημαντικές ποσότητες κορεσμένων λιπαρών, με αποτέλεσμα να αυξάνουν τα επίπεδα της «κακής» χοληστερόλης (LDL).

2. Γαλακτοκομικά


Το γάλα, το τυρί και το γιαούρτι με πολλά λιπαρά συμβάλλουν στη συσσώρευση πλάκας στις αρτηρίες.

3. Έτοιμα σνακ και αρτοποιήματα


Τα μερικώς υδρογονωμένα έλαια (λιπαρά τρανς) που υπάρχουν σε μερικά από αυτά τα προϊόντα έχει αποδειχθεί ότι αυξάνουν τον κίνδυνο καρδιαγγειακών επιπλοκών.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *