Αν θέλετε να προστατεύσετε την καρδιά σας και να μειώσετε σημαντικά ...
τον κίνδυνο εμφράγματος και εγκεφαλικού θα πρέπει να προσέχετε λίγο περισσότερο...τι τρώτε.
Δείτε ποιες είναι οι τροφές με τα πιο επικίνδυνα συστατικά για τις αρτηρίες σας.
1. Κρέας και αυγά
Το κόκκινο κρέας και ο κρόκος του αυγού περιέχουν σημαντικές ποσότητες κορεσμένων λιπαρών, με αποτέλεσμα να αυξάνουν τα επίπεδα της «κακής» χοληστερόλης (LDL).
2. Γαλακτοκομικά
Το γάλα, το τυρί και το γιαούρτι με πολλά λιπαρά συμβάλλουν στη συσσώρευση πλάκας στις αρτηρίες.
3. Έτοιμα σνακ και αρτοποιήματα
Τα μερικώς υδρογονωμένα έλαια (λιπαρά τρανς) που υπάρχουν σε μερικά από αυτά τα προϊόντα έχει αποδειχθεί ότι αυξάνουν τον κίνδυνο καρδιαγγειακών επιπλοκών.
Παράπονα Ρόδου
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.