ροή ειδήσεων

Η "φοιτήτρια" με το αθώο πρόσωπο... δαγκώνει!

Πενία τέχνας κατεργάζεται και στην περίπτωση της νεαρής με το αγγελικό πρόσωπο που γυρνάει από σπίτι σε σπίτι ζητώντας χρηματική βοήθεια...
για να πληρώσει τα δίδακτρα της ως φοιτήτρια, το «τέχνας» γίνεται συνώνυμο της απάτης.


Η λεπτεπίλεπτη παρουσία της νεαρής, ο χαμηλός τόνος της φωνής και το αθώο πρόσωπό της αποπροσανατολίζουν τα θύματά της που ανυποψίαστοι σπεύδουν να βοηθήσουν την κοπέλα να πληρώσει τα δίδακτρά της στο κολλέγιο όπου φοιτά και το οποίο την πιέζει για τα «χρωστούμενα» σε τέτοιο βαθμό που να τα χρειάζεται εδώ και τώρα! Αυτό είναι το δόλωμα που ρίχνει εδώ και τρία χρόνια η νεαρή, με την Αστυνομία να την αναζητά αλλά να μην καταφέρνει να την εντοπίσει.


Τελευταία καταγγελία έγινε στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, με μια γυναίκα, παρολίγον θύμα, να προειδοποιεί για την απάτη.


Σύμφωνα με τη μαρτυρία της τηλεθεάτριας, η νεαρή τής χτύπησε την πόρτα προ ημερών και αφού δεν πήρε απάντηση, δεν δίστασε να μπει στην αυλή της καταγγέλλουσας και να της παρουσιαστεί ως γειτόνισσα, που πρόσφατα απεβίωσε ο πατέρας της. Ισχυρίστηκε πως έπρεπε να καταβάλει μέσα στις επόμενες ώρες €100 στο κολλέγιό της, για τα οποία η διεύθυνση του εκπαιδευτικού ιδρύματος την πίεζε αφόρητα.


Το υποψήφιο θύμα εκνευρίστηκε με τη στάση του κολλεγίου και προσφέρθηκε να βοηθήσει. Επειδή δεν είχε χρήματα εκείνη την ώρα, πρότεινε να συναντηθεί η ίδια, ο σύζυγος ή ο γιος της με την κοπέλα στο κολλέγιο και να τακτοποιήσουν την οφειλή. Η νεαρή αρνήθηκε να δοθεί μια τέτοια λύση στο πρόβλημά της, προβάλλοντας ως δικαιολογία ότι θα… εκνευρίζονταν στο κολλέγιο αν πλήρωνε κάποιος τρίτος!


Κάπου εκεί η γυναίκα άρχιζε να υποψιάζεται πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Ζήτησε το τηλέφωνο της κοπέλας, η οποία ανταποκρίθηκε δίνοντας επίσης το όνομά της και αναφέροντας σε ποιο κολλέγιο φοιτούσε, ώστε να επικοινωνήσουν αργότερα. Ματαίως όμως!


Ο τηλεφωνικός αριθμός δεν ανταποκρινόταν, ενώ το παρολίγον θύμα επικοινώνησε τόσο με το κολλέγιο όσο και με τον ιερέα της ενορίας, εφόσον η νεαρή είχε ισχυριστεί πως η εκκλησία τη βοηθούσε συχνά μετά τον θάνατο του πατέρα της, με το αποτέλεσμα… αναμενόμενο. Στο κολλέγιο δεν τη γνώριζαν καν, ενώ και ο ιερέας της ενορίας δεν ήξερε οποιαδήποτε κοπέλα στην περιοχή με το συγκεκριμένο όνομα που να απεβίωσε πριν 6 μήνες ο πατέρας της όπως ισχυρίστηκε η «φοιτήτρια».


Το εντυπωσιακό είναι πως από το κολλέγιο ενημέρωσαν τη γυναίκα πως δεν είναι η πρώτη φορά που δέχονται παράπονα για παρόμοια υπόθεση και μάλιστα με τη «φοιτήτρια» να δίνει πάντα το ίδιο όνομα!
newsit.com.cy


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *