ροή ειδήσεων

ΦΑΛΗΡΑΚΙ: ΤΟΝ ΑΡΑΠΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΛΥΝΕΙΣ…


Αναγνώστης:
Αυτή η κρίση ήταν η μοναδική ίσως ευκαιρία να φτιάξουμε επιτέλους ένα κράτος σωστό και λειτουργικό, να αλλάξουμε νοοτροπία...
και τακτικές. Δυστυχώς, φαίνεται ότι ισχύει σε μας η παραπάνω λαϊκή ρήση. Ζούμε και θα ζούμε ίσως και στο μέλλον από τον τουρισμό, το ερώτημα είναι πως τον αντιμετωπίζουμε γιατί αν κοιτάξει κανείς τις ακόλουθες φωτογραφίες αλλά και άλλες που δημοσιεύονται και από άλλους συμπολίτες, θα καταλάβει ότι μάλλον επιπόλαια τον αντιμετωπίζουμε και ευκαιριακά. Η πρώτη φωτογραφία είναι από το αλιευτικό καταφύγιο στο Φαληράκι. Αυτή είναι η «συντήρηση των φωτιστικών που σκουριάζουν εδώ και πολλά χρόνια χωρίς κάποιος να ενδιαφερθεί. Και μην μου πει κανένας ότι λεφτά δεν υπάρχουν? Για το βόλεμα ημετέρων υπάρχουν και μάλιστα πάρα πολλά, όπως και για πούρα (10.000 Ευρώ, έκθεση Ρακιτζή για τον δήμο Ροδίων). Η επόμενες είναι «αφηρημένη τέχνη» σε μια πλατεία όπου εδώ και τρία χρόνια κάποιοι φοίνικες και αθάνατοι έπεσαν και κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να τους μαζέψει. Πιο κάτω ένα συνεργείο της ΔΕΗ έστησε κολώνες για τα καλώδια πριν τρεις μήνες, κλάδεψε ένα δένδρο που εμπόδιζε τα καλώδια και …………… παράτησαν τα κλαδιά στο πεζοδρόμιο. Από τότε κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να τα μαζέψει. Αχ ρε Φούχτελ, πόσο δίκιο είχες!!!!

Ορφανίδης Δ.




Σχόλια

  1. Γιώργος Γώτης20/6/14 13:05

    Να συγχαρούμε τον συντάκτη του ρεπορτάζ που νοσταλγεί και αναζητά τον Φούχτελ. Μη στεναχωριέσαι φίλε. Όσο υπάρχουν ΄Ελληνες σαν κι εσένα ο Φούχτελ δεν θα φύγει. Κουράγιο και όλα θα γίνουν με την βοήθεια των Φούχτελ.
    Τελικά ο Ηλίας Πετρόπουλος είχε δίκαιο. Οι ηλίθιοι είναι αήττητοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/6/14 22:48

      Οταν κοιτάζει ο Ελληνας τον εαυτό του στον καθρέφτη, βλέπει πάντα τον Μεγαλέξανδρο, ποτέ τον καραγκιόζη.....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/6/14 23:41

      Η ιστορία φίλτατε έχει πράγματι δείξει ότι "Οι ηλίθιοι είναι αήττητοι" γιατί δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά το φαινόμενο ΕΛΛΑΣ να συνεχίζουν δηλαδή οι πολίτες να ψηφίζουν επί 40 χρόνια την ίδια δικομματική δικτατορία που κατέστρεψε τον τόπο. Προφανώς είσαι και εσύ "φαν" του Σιμήτη και του Πάγκαλου που υπέστειλαν την Ελληνική σημαία από τα Ιμια και των άλλων Ελληναράδων πατριωτάρων πολιτικών με τις ατέλειωτες μίζες και σκάνδαλα που ξεπούλησαν τα πάντα σε τρίτους και έφεραν την Ελλάδα στην πτώχευση. Μάλλον ζεις σε διαφορετική χώρα και δεν έχεις καταλάβει το μέγεθος της καταστροφής ή δεν διαβάζεις τις παγκόσμιες και εγχώριες οικονομικές αναλύσεις για το μέλλον αυτού του τόπου!! Δυστυχώς "ενός δεινού μύρια έπονται" είναι ο κανόνας και μάλλον εσύ ανήκεις στους βολεμένους που δεν τους άγγιξε ακόμα αυτή η κρίση. Θα σε συμβούλευα πάντως να πας και λίγο έξω να δεις πως ζει ο κόσμος και με τι νοοτροπία χτίζει το μέλλον των παιδιών τους γιατί μέχρι σήμερα το μόνο που κατορθώσαμε είναι να αναρριχηθούμε στην κορυφή του πιό διεφθαρμένου κράτους στην ΕΕ, να έχουμε ένα ανεξέλεγκτο χρέος και να διώξουμε τα παιδιά μας και τους καλύτερους επιστήμονές μας στο εξωτερικό για μια καλύτερη τύχη. Ε, δεν είναι και λίγο αυτό!!!! Θέλει πολύ προσπάθεια!!! Περαστικά μας και μην ξεχνάς το ..... "γνώθι σαυτόν" όσο οδυνηρό και αν είναι. Ο.Δ.

      Υστερόγραφο. Σκέφτηκες ποτέ πως θα ήταν η Ελλάδα σήμερα με την Μέρκελ πρωθυπουργό και τον Σοϊμπλε υπουργό των οικονομικών? Οσο απεχθείς και αν μας είναι, πρέπει να παραδεχτούμε ότι κάνουν πολύυυυυυ καλά την δουλειά τους (γνώμη μου) βλέπεις χρησιμοποίησαν λίαν ευστόχως την ρήση του μαντείου των Δελφών προς τον Φίλιππα βασιλέα των Μακεδόνων.... "αργυρές λόγχες μάχου"

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος15/8/14 08:31

      Και οσο υπάρχουν καποιοι με το σκεπτικό το δικο του, η Ελλαδα θα είναι μία υπανάπτυκτη χώρα, που θα ζει με τις αρχαίες τις δάφνες, με πολίτες απολιτιστους ανιστοριτους, σαν τον κύριο Γωτη,γνησιο Ελληναρα του τύπου γαμαμε και δερνουμε.
      Πολλα μπορουν να αλλάξουν σ αυτό τον κόσμο, αλλα κάποιους δεν μπορείς να τους κανεις ανθρώπους...

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος15/8/14 09:45

    εντάξει ρε παιδιά πως κάνετε έτσι? έχει αρκετούς ρουσφετο...βολεμένους η περιοχή που έχουν αναπτύξει κάθε λογής δραστηριότητα αυτοί περιμένετε να μιλήσουν...εδώ στο Καρακόνερο σε λίγο δεν θα μπορείς να περάσεις και εσύ μου λες για το Φαληράκι που είναι "Παρ....αδει....(άδη)....σος...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *