ροή ειδήσεων

Λαμπερός γάμος στη Ρόδο !!! - φωτος

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το Σάββατο στη Ρόδο ο Παναγιώτης Θεουλάκης και η Ανδριάνα Χατζηλαζάρου, σε έναν λαμπερό γάμο....
Οι πάρα πολλοί και σημαντικοί καλεσμένοι, από τη Ρόδο, την Αθήνα και το εξωτερικό, δείγμα της εκτίμησης προς την οικογένεια Χατζηλαζάρου, αφού παρακολούθησαν μια λιτή και συνάμα επιβλητική τελετή, με τον -συγκινημένο- Γιάννη Χατζηλαζάρου να παραδίδει τη μοναχοκόρη του στο γαμπρό, απόλαυσαν ροδίτικη φιλοξενία στο Princess Andriana.
Ο διακριτικός στολισμός στην πισίνα που έγινε η δεξίωση, το εξαιρετικό μενού, οι ξένοι που είχαν "ακροβολιστεί" γύρω από το χώρο της δεξίωσης, η όμορφη μουσική που απογείωσε το κέφι, αλλά και το τραγούδι του - γιατρού οφαλμίατρου- γαμπρού, προς τη νύφη, έκαναν το γάμο λαμπερό.
Και βέβαια η διασκέδαση συνεχίστηκε μέχρι πρωϊας, στην παραλία, μπροστά από το ξενοδοχείο!!!
Με κίνδυνο να ξεχάσουμε πολλούς από τους καλεσμένους, τουλάχιστον από τον χώρο του Τουρισμού, είδαμε τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη, τον Κώστα Κωνσταντινίδη των Atrium, τον Κώστα Μινέττο των ομώνυμων ξενοδοχείων, τον Γιάννη και Μαριέττα Παπαβασιλείου των ομώνυμων ξενοδοχείων, τον Γιάννη Μισθό του Amathus, κ.ο.κ..
Είδαμε ακόμη τον περιφερειάρχη Γιάννη Μαχαιρίδη, τον βουλευτή Δωδεκανήσου Βασίλη Υψηλάντη, τον τέως βουλευτή Γιάννη Παρασκευά και άλλους πολλούς!!!



















Να ζήσουν και να είναι πάντα ευτυχισμένα τα παιδιά.
Τις καλύτερες ευχές και αγάπη και από εμάς!!!
http://money-tourism.blogspot.gr/



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος9/6/14 16:25

    Ποιος όμως σε αυτόν τον γάμο παρέμεινε ...ΑΚΑΛΕΣΤΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργος Γώτης9/6/14 16:29

    Ξαναγράψατε το ίδιο θέμα λίγο προσεκτικά. Η υπόθεση δεν αλλάζει. Ο κόσμος πεινάει κι εσείς χαριεντίζεστε με την επίδειξη πλούτου ελλείψει άλλης κοινωνικής καταξίωσης. Μη βάλετε κανένα κολίγα να γράψει διάφορα γιατί θα απαντήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/6/14 03:16

      Γώτη ή όπως αλλιώς σε λένε, δεν σε διόρισε κανείς κριτή και τιμητή κανενός. Κοιτά να βρεις καμία σοβαρή δουλειά και πάψε να δηλητηριαζεις με τα ανόητα, εμπαθή και κομπλεξικά (συμπλεγματικά) σου σχόλια.

      Διαγραφή
    2. Γιώργος Γώτης13/6/14 16:27

      Κύριε ανώνυμε, ενοχλείσαι; Εγώ γράφω επώνυμα γιατί δεν ντρέπομαι για το όνομά μου όπως εσύ. Πες και σ' αυτούς που σου υπαγορεύουν τα αστεία κείμενα να στα γράφουν ευκρινώς για να μη γράφεις τα ίδια με πολλές λέξεις. Αν σε ενοχλεί η κριτική, μη δημοσιεύεις τις νεοπλουτίστικες φιέστες σας. Τέλος, γιατί θα απαντήσω

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος14/6/14 01:06

      Αννοητούλη Γώτη, στο έγραψαν δυο φορές σε δυο γλώσσες μήπως και το εμπεδώσεις. Είσαι ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ

      Διαγραφή
  3. Γιώργος Γώτης9/6/14 16:30

    Πάλι τα ίδια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος9/6/14 17:05

    και τι μας νοιαζει κ το εχετε αναρτησει κιολας????
    Κ ο δικος μου γαμος ηταν λαμπερος αλλα δεν το ειδα αναρτημενω εδω η καπου αλλου. ααααα... ξερω γιατι.. γιατι δεν καλεσα τον Καμπουρακη η τον Μαχαιριδη ε????


    ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος9/6/14 18:00

    όλη η υποκρισία μαζεμένη!επίδειξη πλούτου και ο κόσμος απλήρωτος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος9/6/14 19:24

    Ποσοι απο αυτους τους "ανωτερας υποσταθμης" (να δανειστω ατακα απο κλασσικο εργο) ξενοδοχους εχουν τους υπαλληλους τους πληρωμενους?? Εστω τα ΠΕΡΣΙΝΑ?.. Ολο χαχαχουχου κ χαμογελα ειναι τα διαφανα γελοια υποκειμενα! Κ οχι.. ουτε δυσαρεστημενος υπαλληλος τους ειμαι, ουτε τα σπιτια τους κ τα λεφτα(?χαχα?) τους εχω να ζηλεψω, ουτε ανεργος ειμαι, ουτε βολεμενος δημοσιος υπαλληλος ειμαι, ουτε συνταξιουχος, ουτε πολιτικος, για να σταζω χολη. Ισος κ με το παραπανω ειμαι, αλλα δεν μπορω να συγκρατησω τον εμετο οταν τους βλεπω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος9/6/14 20:41

    Ο κοσμος οντως πειναει, και εσεις καθεστε και προαγετε αυτους που με διαφορους τροπους τα βρηκαν ολα ετοιμα και εχουν φτιαξει περιουσιες απο το ΠΟΥΘΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/6/14 13:16

      Γιατί δεν εφτιαξες κι εσυ περιουσια αφου ειναι ολα τοσο ευκολα και εγιναν απο το "πουθενα"? Ας μην απαξιωνουμε τον κοπο και τον αγωνα ολοκληρων οικογενειων... Σιγουρα δε φταινε αυτοι που ο κοσμος πειναει!! Αντιθετως, δινουν δουλεια σε κοσμο ρισκαροντας καθημερινα με την αβεβαιοτητα και την αθλιοτητα που επικρατει στην χωρα μας!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/6/14 16:32

      Βεβαίως δεν είναι εύκολο να κάνεις περιουσία γιατί υπάρχουν δυσκολίες, για τους περισσότερους, στην εφαρμογή του γνωστού ρητού "ΔΟΥΛΕΨΕ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΨΕ ΝΑ 'ΧΕΙΣ"

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος9/6/14 20:58

    Χεστηκαμε!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος9/6/14 21:17

    ο Γιάννης Χατζηλαζάρου και η οικογένειά του αξίζουν πολλά και δεν είναι επιδειξίες.
    όλα αυτά όμως δεν χρειάζονται, και ας σκεφτούν κάποιοι των φωτογραφιών ότι έμπασαν
    τον κοσμάκι στην εξαθλίωση....εννοώ τους πολιτικούς.... Βασίλη Υψηλάντη μ` ακούς
    Για το ζευγάρι ότι καλύτερο στη ζωή τους. Στην Οικογένεια Ιωάννη Χη Λαζάρου να τους χαίρονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιώργος Γώτης12/6/14 00:20

      Συγχαρητήρια, προσλαμβάνεστε.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/6/14 03:21

      Γώτη είσαι ανόητος

      Διαγραφή
    3. Γιώργος Γώτης13/6/14 16:31

      Συγχαρητήρια, είσαι ευγενέστατος. Αλήθεια, γιατί δεν γράφεις επώνυμα; Ντρέπεσαι για το όνομά σου;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος14/6/14 01:25

      Καλά στα λέει Γώτη. Δεν σου αρέσει να σε χαρακτηρίζουν, ε;

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος9/6/14 22:06

    Εκτος απο τον Κωσταντινιδη που ειναι Κυριος ολοι οι αλλοι ειστε για τον πουτσο. Μονο τις γυναικες τους να δεις φτανει πορνογεροι ολοι. Για φτυσιμο ειστε κατακλεψατε το κρατος και αφηνετε απληρωτο το προσωπικο. Ουστ.... Ξαναλεω εκτος τον Κ Κωσταντινιδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος9/6/14 22:57

    ΟΟΟΟΥΥΥΥΥΣΣΣΣΤΤΤΤΤΤ ΛΑΜΟΓΙΑ ΖΕΙΤΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΡΟΥΦΑΤΕΤΟ ΑΙΜΑ ΒΡΕ ΟΥΥΥΥΣΣΣΤΤΤΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος10/6/14 00:32

    Δεν είναι ο χώρος και η ανάρτηση κατάλληλη για να βρίζουμε τους πολιτικούς, αλλά να σκεφτούμε και λίγο σοβαρά και χωρίς εμπάθειες ποιοι είναι οι πολιτικοί που μας έφτασαν στην εξαθλίωση και όχι να τα ρίχνουμε στους τωρινούς που προσπαθούν καθημερινά να κρατήσουν στη ζωή ένα διαλυμένο κράτος.
    Να ζήσει το ζευγάρι, άλλωστε αυτός είναι ο σκοπός της ανάρτησης !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος10/6/14 00:33

    Paidia mhn krinete olpus tous anthrwpous sto idio kazani ! Egw proswpika douleua sto princess andrianna persu ws upeuthinos zaxaroplasteiou kai emeina polu euxaristhmenos ws pros tis plhrwmes kai ws pros tous ergodotes mou giati htan panw apo ola anthrwpoi kai tous aksizoun polla bravo gia ta osa exoun kanei sto nhsi mas giati den einai mono ta ksenodoxeia pou exoun xtisei kai exoume douleies ! Osoi gnwrizoun thn oikogeneia kseroun ta osa kala prosferoun ston kosmo trigurw! Afto pou mou ekane entupwsh htan otan arxh ths sezon ekanan agiasmo sto hotel kai mas filhsan enan enan kai mas euxithikan kalh dunamh !poios allos ergodoths ta kanei afta? As mhn krinoume viastika kai xwris na gnwrizoume ti kai poious pame na krinoume ! Opoiosdhpote na eixe xrhma tha ekane ton kalutero gamo gia thn korh tou !kai egw na hmoun !o kathe enas apolamvanei tis aksies twn kopwn tou opws aftos epithumei !vgeite na doulepsete kai mhn krinete apo ta pc sas kai an den sas aresoun oi katastaseis na vgeite na diamarthritheite !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος10/6/14 00:33

    Για να καταλαβω, κατηγορουμε εναν βουλευτή επειδή ετυχε να ειναι καλεσμενος σε εναν γαμο ενος επιχειρηματια, τον εβγαλαν φωτογραφίες και τις ανερτησαν στο διαδίκτυο; χμμμ τελικά υπάρχει πολύ μίσος στην χωρα αυτή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. κ ομως ο κ. χατχηλαζαρου ειναι απο τους εργοδοτες που μας πληρωνει κ ζουμε κ εμεις την οικογενεια μας ποιο αξιοπρεπεστατα,αλλα ετσι ειναι η κακια παντα προοδευει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος11/6/14 00:02

    Να ζήσει το ζευγάρι, να ευτυχήσει. Καλό δρόμο να βρει μπροστά του. Από τις φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί καταλαβαίνω ότι το ζευγάρι είναι αρκετά ταπεινό. Ίσα - ίσα δυο φωτογραφίες. Οι καλεσμένοι που έχουν γνωστό επίθετο μοστράρουν στις περισσότερες. Έπειτα ξενοδόχος είναι ο πατέρας, ο οποίος από ότι έχω ακούσει είναι από τους καλύτερους αν όχι ο καλύτερος. Συναδέλφους θα καλέσει. Άν οι περισσότεροι από αυτούς είναι κακοπληρωτές.......Αυτά έχει ο χώρος τους ....από έξω εμφάνιση και από μέσα.... βρώμα!!!!!!!! Όσο για τους πολιτικούς.......ε!!!! Χρειάζεται και ο μαϊντανός για διακόσμηση. Το μενού δεν είδαμε, να δώσουμε και συγχαρητήρια στους εργαζόμενους που σίγουρα έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος11/6/14 13:00

    Kατ' αρχήν ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ και με ΥΓΙΕΙΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΟΙ ΝΕΟΝΥΜΦΟΙ!!! Από κει και πέρα όμως δεν μπορεί να παρουσιάζεται σαν άγιος ο.....κύριος...χατζηλαζάρου...πως έφταιξε τα ξενοδοχεία του...με επιδοτήσεις...βόδια, άρα με τα λεφτά τα δικά μου και τα δικά σας τα οποία ΔΕΝ θα επιστρέψει ΠΟΤΕ!!! ΔΕΝ ΘΑΠΡΕΠΕ; ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ; Τώρα όσον αφορά στους καλεσμένους, μοστράρονται και κάποιοι με κάποιες....που κατέχουν "νευραλγική" θέση στη ΔΟΥ και "ελέγχουν" τις....μεγαααάλες...επιχειρήσεις....ΤΥΧΑΙΑ η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος11/6/14 18:08

    η Οικογένεια Χατζηλαζάρου είναι γνωστή για το ήθος της και την εργατικότητά της. Όλα αυτά που έχουν δημιουργήσει τα έχουν καταφέρει επειδή εργάζονται καθημερινά 12 και 15 ώρες και είναι πάντα στο πλάι των εργαζομένων. Όσοι έχουν δουλέψει μαζί τους το ξέρουν πολύ καλά αυτό, γιατί δεν μείνανε ποτέ απλήρωτοι, δεν αντιμετώπισαν ποτέ κακή συμπεριφορά και για αυτό άλλωστε δεν θέλουν να βρουν αλλού δουλειά. Χάρη στον κ. Χατζηλαζάρου 1000 άτομα βγάζουν καθημερινά κάποιο μεροκάματο στη Νότια Ρόδο και γνωρίζω πολλούς που πίνουν νερό στο όνομά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος11/6/14 23:31

    Ντροπη, ντροπη σε ολους τους κακεντρεχεις που πλαθουν ιστοριες με το μυαλο τους! Γι αυτο δε θα παμε ποτε μπροστα! Αν δεν υπηρχαν οι επιδοτησεις φανταζεστε σε τι επιπεδο θα ηταν η χωρα? Ποσο πισω θα ηταν? Ποιος θα την επισκεπτοταν? Τα χρηματα των επιδοτησεων τα επιστρεφουν και με το παραπανω οι επιχειρηματιες μεσω των φορων, των μισθων των υπαλληλων, των ασφαλιστικων τους εισφορων κ.τ.λ... Ας συγχωρεσουμε την οικογενεια Χατζηλαζαρου που εχουν φιλους με κοινα ενδιαφεροντα ( ξενοδοχοι, στελεχη επιχειρησεων, υπαλληλοι ΔΟΥ) και τους καλεσαν στη χαρα των παιδιων τους!! Απο τον καναπε ειναι παααααρα πολυ ευκολο να κρινουμε!!! Ανδριανα και Παναγιωτη να ζησετε! Παντα χαρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιώργος Γώτης13/6/14 17:47

      Έχεις δίκαιο φιλαράκο, γιατί με αποστόμωσες με τα κοινά ενδιαφέροντα των ξενοδόχων, όπως λες και των υπαλλήλων της ΔΟΥ. Ξέρεις να μας πείς τίποτ' άλλο;
      Παιδιά σταματήστε τύπους σαν κι αυτόν. Σας εκθέτουν. Και τη ΔΟΥ εκθέτουν. Ε ;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/6/14 01:37

      "Φιλαράκο" Γώτη, ο μόνος που εκτίθεται είσαι εσύ. Αν ψάχνεις την αιτία της αποτυχίας σου, θα την δεις στον καθρέπτη σου κάθε πρωί..

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος14/6/14 16:23

      Μάθε λοιπόν ότι οι ξενοδόχοι και οι υπάλληλοι της ΔΟΥ εχουν σπουδασει οικονομικα (αρα κοινα ενδιαφεροντα)!!!! Αλλά... χρειαζεται μυαλο για να καταλαβεις...

      Διαγραφή
    4. Ααααα ! Τώρα κατάλαβα. Ανταλλάσσουν γνώσεις, σκέψεις και απόψεις. Με συγχωρείτε. Τώρα κατάλαβα γιατί οι υπάλληλοι των ΔΟΥ δεν πήγανε στο γλέντι του γάμου ενός ξαδέλφου μου στην Αγία Αναστασία. Αφού δεν ξέρει ο ξάδελφος οικονομικά γιατί να προσκληθούνε και να πάνε. Το κατάλαβα; Τι λέτε.

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος12/6/14 11:15

    Βέβαια.....κακεντρεχείς.....κομπλεξικοί...ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ που πληρώνουμε φόρους, χαράτσια,εισφορές αλληλεγγύης στους.....ξενοδόχους εννοείται για να κυκλοφορούν αυτοί με τις ΤΖΙΠΑΡΕΣ....βόδια... ΧΩΡΙΣ να πληρώνουν ΦΟΡΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ αφού τις.....χρεώνουν(τις τζιπάρες) στις ΑΕ.....ή μήπως δεν είναι έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/6/14 12:32

      Βρες τα κοτσια, κανε ΑΕ και χρεωσε οσα αυτοκινητα θες!!!!

      Διαγραφή
    2. Γιώργος Γώτης13/6/14 16:39

      Είναι αυτοδημιούργητοι, μπράβο, μπράβο. Ζήτω τ' αφεντικάαααα. Ζήτωωωωωωω.
      Τώρα που θα επιτρέπονται και οι ομαδικές απολύσεις ! Ε, ρε πάρτυ και κακό.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος14/6/14 16:25

      κριμα που δεν ειναι ολοι ανικανοι και κομπλεξικοι σαν εσενα!

      Διαγραφή
    4. Η λέξη "κομπλεξικός" πρέπει να είναι της μόδας στο σινάφι σας. Έτσι προσφωνείστε μεταξύ σας;

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος14/6/14 01:52

    Άκου Γώτη. Αντί να μας πουλάς τζάμπα επανάσταση με μηνυματακια σε ένα μπλογκ, σου έχω μια ρηξικέλευθη πρόταση με την οποία μπορείς επιτέλους να κερδίσεις τις εντυπώσεις: δώρισε χωράφια και διαμερίσματα στο φιλόπτωχο (ή στο κόμμα, η επιλογή δική σου), πάρε την σφεντόνα σου και τραβά στους Ζαπατίστας στο Μεξικό να συμμετέχεις στον πραγματικό αγώνα. Περιμένουμε με ανυπομονησία αποδεικτικά δωρεάς και φωτογραφικό υλικό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εσύ θα είσαι ο σαμπανίστας της παρέας. Θα τους ανοίγεις τις σαμπάνιες που πίνουν και σας βαρέθηκα. Γράψτε ότι σας αρέσει για να εκτονωθείτε, αφού το πάτε και πολιτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εδώ να τελειώνουμε παιδιά γιατί δεν γουστάρω άλλο και ιδιαίτερα με ανώνυμους. ΄Η αποκαλύπτεστε και πάμε για κρασί ή παπαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Συγχαρητήρια στο ζευγάρι και τους ευχόμαστε κάθε ουσιαστική ευτυχία...💗💐🌼💐🌸💐🏵️💗

    Ειλικρινά, υπάρχει πολιτισμένος διάλογος παρόλες τις διαφορές' είναι στα πλαίσια του εφικτού, εκτός ενός ατόμου...
    Όσο για τις απόψεις' απλών πολιτών μιας απλής καθημερινότητας βασικής κοινωνικής μορφωσης' με βασικές και πρωτεύοντες οικογενειακές δυσκολίες στον τόπο τους' με ελλιπή παιδεία' υγεία' και πρόσβαση στα εργατικά μας δικαιώματα, δεν είμαστε όλοι κομπλεξικοί ούτε ζηλιάρηδες, απλά αγανακτισμένοι ως προς τις αντιλήψεις όσων κατοχυρώνονται οικονομικά' και απευθείας διαφοροποιούνται των υπολοίπων εργαζομένων συμπολιτών τους' τη στιγμή που συμβιώνουν από κοινού σε αυτήν την καθημερινότητα...
    Θεωρώ πως οι περισσότεροι από εσάς τους οικονομικά ανεξάρτητους' είστε πλουτοκράτες που δεν ανήκουν στον επιχειρηματικό κόσμο, οπότε ως πλουτοκράτες είστε άοπλοι ηθικά και κοινωνικά' με μειωμένη δυναμική στο να διαχειριστείτε την αγανάκτηση των συμπολιτών σας, μέσα από την άνεση του πλούτου σας, οπότε τους αποκαλείται κομπλεξικούς' γιατί αδυνατούν λόγω στρες από την κρίση' στο να διαχειριστούν το λόγο τους με μαεστρία' από την αγανάκτηση μιας αβέβαιης καθημερινότητας, σε αντίθεση με εσάς που την έχετε εξασφαλισμένη, οπότε εκφράζεστε εκ του ασφαλούς...
    Προσωπικά έχω διδαχθεί πως οι άνθρωποι ευρύτερα αγωνίζονται για μια καλύτερη ζωή' πλούσιοι και φτωχοί, με την αντίληψη του εκσυγχρονισμού του περιβάλλοντος τους, στη χώρα που τους παρέχει την επιχειρηματική δυνατότητα' μέσα από τους κόπους και τον ιδρώτα των συμπολίτων τους, που είναι το εργατικό δυναμικό και οι πελάτες' του προϊόντος τους...
    Πρέπει να επισημανθουν οι πλουτοκράτες σε σχέση με τους ουσιαστικούς επιχειρηματίες, να παραμεριστούν οι εγωισμοί, για να συνετηστούν και να εκσυγχρονιστούν οι υπερόπτες πλουτοκράτες' βάση των κοινωνικών εξελίξεων ευρύτερα στο χώρο, ως προς τον σεβασμό της έννοιας του πλούτου, και όχι την κατάχρηση του' σε βάρος των εργαζομένων πολιτών της χώρας τους...
    Εάν οι επιχειρηματίες δεν κατανοήσουν την αποκατάσταση του κοινωνικοοικονομικού μοντέλου, μέσω του οποίου ευημερούν, δεν θα καταφέρουν και να πείσουν' δείνοντας στόχο και ελπίδα στους κοινωνικοπολιτικούς φορείς να εργαστούν πάνω σ' αυτό' στο να διαμορφωθεί από κοινού' ένα σωστό λειτουργικά κοινωνικοοικονομικό μοντέλο στην χώρα μας... Ευχαριστώ για την αποδοχή' και την υπομονή σας...🇬🇷

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *