ροή ειδήσεων

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Το ΜΕΓΕΘΟΣ των δαχτύλων σας "μαρτυρά" τον χαρακτήρα και το επάγγελμά σας!

Θα φανταζόσουν ποτέ ότι κάποιο δάχτυλο του χεριού σας...θα μπορούσε να συνδεθεί με την επαγγελματική σου καταξίωση? Κι όμως, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα από το University of Cambridge, το μήκος του μεσαίου δαχτύλου κρύβει πολλά στοιχεία για τον χαρακτήρα και την αποτελεσματικότητα σου στον επαγγελματικό τομέα.

Συγκεκριμένα, η αναλογία του μήκους του δείκτη με το μεσαίο δάχτυλο συνδέεται με τα επίπεδα των ανδρικών ορμονών που υπάρχουν στο ανθρώπινο σώμα. Όσο μεγαλύτερο είναι το μήκος του μεσαίου δαχτύλου, τόσο περισσότερες ανδρικές ορμόνες έχει κάποιος, που σημαίνει περισσότερη επιθετικότητα, αυτοπεποίθηση, προθυμία στη δουλειά, γρηγορότερες αντιδράσεις και λιγότερο φόβο ανάληψης ευθυνών.


Στο πλαίσιο της μελέτης, οι ερευνητές μέτρησαν το μήκος των δαχτύλων 44 ανδρών χρηματιστών του Λονδίνου. Στη συνέχεια, συσχέτισαν το μήκος των δαχτύλων με τα κέρδη και τις απώλειες των χρηματιστών στη διάρκεια μιας περιόδου 20 μηνών και κατέληξαν στο εντυπωσιακό συμπέρασμα ότι οι χρηματιστές με μακρύ μεσαίο δάκτυλο, έβγαζαν σχεδόν εξαπλάσια λεφτά από όσους είχαν μικρότερο!
faysbok.gr



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *