ροή ειδήσεων

Γιατί έφυγε από την Κω μια ώρα μετά που αγκυροβόλησε η θαλαμηγός του Λάτση με Σαουδάραβα πρίγκιπα;

Το μέγα θέμα της επαρκούς στελέχωσης Λιμεναρχείου και Ελέγχου διαβατηρίων, φέρνει στην επικαιρότητα τις απώλειες πολλών θαλαμηγών που θέλουν να μείνουν στο νησί μας, αλλά οι γραφειοκρατικές διαδικασίες τους... προβληματίζουν και συχνά είτε δεν έρχονται καθόλου, είτε φεύγουν λίγο μετά την άφιξή τους, όταν δουν αυτά που πρέπει να ακολουθήσουν.

Κάτι τέτοιο φαίνεται να έγινε στις αρχές της εβδομάδας, όταν έξω από το λιμάνι μας αγκυροβόλησε η διάσημη (από τη φιλοξενία υψηλών προσωπικοτήτων) θαλαμηγός της Οικ. Λάτση, «Αλεξάνδρα», με τον διάδοχο του Σαουδαραβικού θρόνου, τις 7 γυναίκες του και την ακολουθία του.

Η άφιξη έγινε στις 7 το πρωί και μια ώρα μετά δόθηκε εντολή αναχώρησης για την Αστυπάλαια!

Πληροφορίες του «ΒτΚ» αναφέρουν ότι υπήρξε «εμπλοκή» και δυσφορία κατά τη διαδικασία που έπρεπε να ακολουθήσει για την ταυτοπροσωπία των επιβαινόντων, με Λιμενικό που δεν υπήρχε εκείνη την ώρα διαθέσιμος να ανέβει και να πάρει από τη θαλαμηγό τις υπογραφές και τα διαβατήρια για να τα πάει στη συνέχεια στον διαβατηριακό έλεγχο.

Και βέβαια, αυτή είναι η διαδικασία, όμως θα μπορούσε να οργανωθεί έτσι η Υπηρεσία ώστε να εξυπηρετούνται ταχύτερα οι ενδιαφερόμενοι και να μην δημιουργεί το νησί εντυπώσεις που το βγάζουν έξω από τα προγράμματά τους, πολλά από τα σκάφη αυτά.
vimatisko.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *