ροή ειδήσεων

ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΟΔΑΥΛΙΖΟΥΝ ΝΕΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ

(Απάντηση στον Μιχάλη Ιγνατίου)
Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Παρακολουθώ αναλύω και ερευνώ τις πολιτικές και στρατιωτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, εντατικά... από το 2009 μέχρι σήμερα και το αρχείο που διαθέτω είναι tera(s). Από όλη αυτή την έρευνα εξάγονται συμπεράσματα. Αυτά τα συμπεράσματα τα περνάμε μέσα από ένα ειδικό «φίλτρο» που το ονομάζουμε «γενικό συμφέρον της Ελλάδος και του ελληνικού λαού» και καταγράφουμε τις επιδιώξεις και τις προθέσεις των εξουσιαστών μας, όχι βέβαια με τα λεγόμενα τους, αλλά με τα έργα τους.
Μπορούμε λοιπόν να πούμε σήμερα με μεγάλη ασφάλεια, πως γνωρίζουμε τις προθέσεις και τα σχέδια που έχουν για την Ελλάδα και παρακολουθούμε τους τρόπους με τους οποίους προσπαθούν να τα προωθήσουν, επεμβαίνοντας στον βαθμό που μπορούμε και μας επιτρέπεται.

Την φωνή μας βέβαια και τις παρεμβάσεις μας δεν τις φιλοξενούν τα «μεγάλα» μέσα «ενημέρωσης». Αυτά προωθούν και προβάλλουν κάθε ανθελληνική , κάθε αντιδημοκρατική και κάθε διαλυτική για την χώρα άποψη, όσο αισχρή και να είναι , από όσο σκουλικιασμένα μυαλά και αν προέρχεται, αρκεί αυτή να εξυπηρετεί τα υποχθόνια σχέδια τους.

Με αυτό θέλω να επισημάνω πως εμένα δεν μου προκάλεσε ούτε σάλο ούτε και έκπληξη, το άρθρο του Μιχάλη Ιγνατίου στο «Έθνος» του Μπόμπολα, γιατί από την έρευνα και από τα στοιχεία που έχω από το 2009, γνωρίζω ότι τα σχέδια της Νέας Τάξης επιδιώκουν μεταξύ των άλλων και έναν ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ στην Ελλάδα για να την διαλύσουν ολοκληρωτικά.
Το εφάρμοσαν βέβαια με επιτυχία στην Λιβύη, στην Αίγυπτο, στην Συρία και τελευταία στην Ουκρανία, αλλά ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΝ αν δεν τον δημιουργήσουν και στην Ελλάδα, που είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της Νέας Σατανικής Τάξης.
Βάζουν λοιπόν συνεχώς διάφορους νεοταξίτες «παπαγάλους», να προωθούν το σχέδιο του ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, προτρέποντας τον λαό σε αιματηρά έκτροπα. Και μέσα στα άρρωστα και σκουληκιασμένα μυαλά τους, αυτό το ζητούν στο όνομα της ….Δημοκρατίας.

Αποθρασύνθηκαν όμως πάρα πολύ αυτά τα ανθελληνικά σκουλήκια της λεγόμενης «δημοσιογραφίας» και παρακαλώ τους αναγνώστες να συγχωρήσουν αλλά και να καταλάβουν το σκληρό ύφος μου. Δεν είναι πλέον δυνατόν να συνεχίσουμε να αντιμετωπίζουμε με το «σεις και με το σας», όλα αυτά τα υποχθόνια σκουλήκια που σκάβουν το λάκκο της Ελλάδος και επιθυμούν να δουν την χώρα κομματιασμένη και πνιγμένη στο αίμα για να χαρούν.

Λυπάμαι αλλά θα τους στενοχωρήσω όμως, γιατί όπως όλοι αυτοί οι ανθέλληνες θεωρούν δικαίωμα τους να θέλουν την καταστροφή της πατρίδας μου, έτσι και εγώ θεωρώ υποχρέωση και καθήκον μου να την υπερασπιστώ, με τα ίδια «όπλα». Με την «πέννα».

Για να ασχοληθούμε τώρα και με αυτό το εμετικό δημοσίευμα του Μιχάλη Ιγνατίου από το «Έθνος της Κυριακής» που ούτε λίγο ούτε πολύ, προτρέπει το ΚΚΕ και τους «αντι-χρυσαυγήτες» να πάρουν τα «όπλα», για να ξεκαθαρίσουν τα στελέχη ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ της «χρυσής αυγής». Παρακινεί δηλαδή κάποιους εξτρεμιστές να προβούν σε δολοφονικές ενέργειες κατά μελών και ψηφοφόρων της «χρυσής αυγής», στο όνομα της …Δημοκρατίας.

Για να καταλάβουμε όμως τον ΔΟΛΟ και την ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ του δημοσιεύματος ας δούμε και να θυμηθούμε τα εξής: τώρα προτρέπει το ΚΚΕ και τους «αντι-χρυσαυγήτες» να πάρουν τα «όπλα» κατά των Χρυσαυγητών, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 6 / 4 /2014 σε άλλο δημοσίευμα έλεγε: «η Χρυσή Αυγή είναι άκρως επικίνδυνη οργάνωση, και βρίσκεται στο στάδιο της τελικής προετοιμασίας για να αιματοκυλίσει τον τόπο».
Εν τέλει ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ κ. Ιγνατίου; Οι «χρυσαυγήτες» ή οι «αναρχοκουκουέδες»;

Αυτά είναι ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ και ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΡΩΜΙΚΟΣ ρόλος τους. Στο ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ τους «χρυσαυγήτες» ενώ στο ΑΛΛΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ «αναρχοκουκουέδες». Ρίχνουν δηλαδή βολές και ΔΕΞΙΑ και ΑΡΙΣΤΕΡΑ. Γιατί για τους ανθέλληνες, δεν ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ποιός θα ξεκινήσει τον ΕΜΦΥΛΙΟ , αρκεί να ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ.

Και μετά από τα ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ βάζουν τους μισθωμένους ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ να χτυπάνε και ΔΕΞΙΑ και ΑΡΙΣΤΕΡΑ, για να νομίζουν οι ΜΕΝ ότι τους χτυπούν οι ΔΕ, μέχρι να ανάψει η φωτιά. Αυτό έκαναν και στη Συρία και στην Ουκρανία.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Η ΒΡΩΜΑ τους και η ΜΠΟΧΑ τους έχει «ΜΥΡΙΣΕΙ». Θέλουν να χυθεί ΑΔΕΛΦΙΚΟ ΑΙΜΑ στην Ελλάδα και σχεδιάζουν συνθήκες ΕΜΦΥΛΙΟΥ από το 2010. Πρωτομίλησε για αυτόν, η σημερινή βουλευτής της ΝΔ ΣΟΦΙΑ ΒΟΥΛΤΕΨΗ, που τότε ήταν ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙ της ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ.

Ηταν ημέρα Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011 στην εκπομπή του Γ. Αυτιά στον τότε “ALTER” που είπε πως θα γίνει ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ στην Ελλάδα. ΞΕΡΟΥΝ τα ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ να «ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΥΝ» αυτά που ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ, αφού τα γνωρίζουν τα σχέδια τους.
Θα πω όμως και θα ΦΩΝΑΞΩ στον Μιχάλη Ιγνατίου και σε όλα τα ανθελληνικά σκουλίκια που επιβουλεύονται την ΕΙΡΗΝΗ στην πατρίδα μου και κάνουν ΣΧΕΔΙΑ για ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ, με το ΣΥΜΠΑΘΙΟ δηλαδή, αλλά να πάρετε τα σχέδια σας και να τα βάλετε στον…. κόρφο σας, γιατί στην πατρίδα μου, δεν θα αφήσω να χυθεί Ελληνικό αδελφικό αίμα.

Και κάτι άλλο θα σας πω βρε ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ και ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ, όπου και να βρίσκεστε και όσο ΨΗΛΑ κι αν είστε. Κρυφτείτε μέσα στις τρύπες σας, όσο έχετε χρόνο ακόμα. ΕΧΘΕΣ 29 ΜΑΪΟΥ… ΞΥΠΝΗΣΕ – ΑΕΤΟΣ – ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ- ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ που ΚΡΑΤΑ ΣΤΑΥΡΟ και ΡΟΜΦΑΙΑ. Κρυφτείτε γιατί τώρα θα νοιώσετε τι σημαίνει ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ και ΑΤΣΑΛΙ.

Όλοι οι Έλληνες πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και προσεκτικοί. Τα σχέδια τους τα ξέρουμε και δεν πρέπει να πέσουμε στις παγίδες τους. Αν επιχειρήσουν δολοφονικά χτυπήματα θα είναι από μισθοφόρους προβοκάτορες, για να δημιουργήσουν εστίες Φωτιάς εμφυλίου. Αυτό επιδίωκαν και με τις προηγούμενες δολοφονίες. Εμείς να παραμένουμε ψύχραιμοι γιατί υπάρχουν παντού προβοκάτορες που θα επιδιώκουν να δυναμιτίσουν το κλίμα. Υπάρχουν ακόμα και επαγγελματίες «σχολιαστές». Να προσέχουμε τα πάντα.

Η Δημοκρατία δεν φοβάται τίποτα και κανέναν. Καμία ιδεολογία δεν αποτελεί κίνδυνο για την Δημοκρατία. Όσοι ισχυρίζονται το αντίθετο δεν είναι Δημοκράτες. Κρύβουν φασισμό μέσα τους όπως ο Μιχάλης Ιγνατίου και μάλιστα πολύ επικίνδυνο φασισμό, που μπορεί να διαλύσει ολόκληρο έθνος. Αν δεν ήταν ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ δεν θα τα έλεγε αυτά, γιατί πολύ απλά θα θυμόταν πως μέχρι το 1974 το ΚΚΕ ήταν εκτός νόμου και διωκόμενο με ιδεολογία ακραία και επικίνδυνη για τα τότε Ελληνικά δεδομένα. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής που ήξερε πολύ περισσότερα, το νομιμοποίησε ως κόμμα και το έβαλε και μέσα στη Βουλή.

Από εκείνη τη στιγμή το ΚΚΕ έπαψε να αποτελεί κίνδυνο για την Δημοκρατία, γιατί όσο ακραία και επικίνδυνη για την Δημοκρατία ιδεολογία και να έχει ως κόμμα, μέσα στην δημοκρατία ΕΓΚΛΩΒΙΖΕΤΑΙ και είναι υποχρεωμένο να λειτουργεί με τους όρους της Δημοκρατίας.

Η Δημοκρατία λοιπόν δεν φοβάται καμία ιδεολογία όσο ακραία και να είναι. Οι Καθεστωτικές και φασιστικές αντιλήψεις ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ τις αντίθετες ιδεολογίες , και γι’ αυτό τις καταδιώκουν με οποιοδήποτε τρόπο.
Αυτό από μόνο του μας επιβεβαιώνει αλλά και μας αποδεικνύει πως στην κυβέρνηση βρίσκονται άτομα με καθεστωτικές και φασιστικές αντιλήψεις, που επιθυμούν τον διωγμό νόμιμων πολιτικών σχηματισμών και ως εκ τούτου είναι εξαιρετικά επικίνδυνοι ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΙΡΗΝΗ και την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Θέλω να ζητήσω από όλες τις Δημοκρατικές δυνάμεις της χώρας και από όλους τους Έλληνες πολίτες να βρίσκονται σε κατάσταση αυξημένης επιφυλακής. Αντιμετωπίζουμε μία κυβέρνηση που αφ’ ενός κοροϊδεύει και δεν ενδιαφέρεται καθόλου ούτε για τον λαό, ούτε για τον στρατό και ειδικά σε μία περίοδο με ανεξέλεγκτες Τουρκικές προκλήσεις και αφ’ εταίρου επειδή διακατέχεται από καθεστωτική αντίληψη και έχει στραφεί κατά ενός πολιτικού κόμματος , που έχει εκλεγεί νόμιμα εντός της βουλης, δημιουργεί επικίνδυνες συνθήκες διχασμού των Ελλήνων.

Δημιουργεί και υποθάλπτει δηλαδή απολύτως συνειδητά συνθήκες ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.
Όλες τους οι ενέργειες έχουν ξεπεράσει προ πολλού τα όρια της εθνικής προδοσίας και βρίσκονται ακόμα ελεύθεροι και κυβερνούν , επειδή δεν μπορεί να τους δικάσει η δικαιοσύνη, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ.

Να είμαστε λοιπόν σε αυξημένη ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ γιατί οι μέρες είναι κρίσιμες. Έχουν πάρει εντολές από την Τρόϊκα να προχωρήσουν σε πολύ ΑΚΡΑΙΑ ΜΕΤΡΑ γιατί θέλουν να δημιουργήσουν κοινωνική έκρηξη για να την διαχειριστούν, ενισχύοντας το κλίμα διχασμού.

Οι Τούρκοι προκαλούν συνεχώς και περιμένουν αυτήν την κοινωνική έκρηξη, το κλίμα διχασμού και την πιθανή ακυβερνησία για να μας επιτεθούν, και η ελληνική κυβέρνηση ετοιμάζεται να τους προσφέρει αυτές τις συνθήκες.
Εμείς να βρισκόμαστε σε ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ και ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ. Να θυμόμαστε πως ΑΛΛΟΙ είναι οι ΕΧΘΡΟΙ μας.
ΌΧΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Συγγραφέας-ερευνητής

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *