ροή ειδήσεων

Υποβολή ένστασης από την παράταξη ΡΟΔΟΣ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

Η παράταξή μας υπέβαλε σήμερα αρμοδίως ένσταση για τη μεταρρύθμιση-διόρθωση της Απόφασης 22 του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ρόδου, με την οποία επικυρώθηκε.... το αποτέλεσμα των πρόσφατων δημοτικών εκλογών. Ήδη με νεότερη απόφασή του, μετά από την παρέμβασή μας, το Πρωτοδικείο προχώρησε σε διόρθωση μέρους των προβλημάτων, αλλά όχι όλων. Αυτό μας οδήγησε τελικώς στην υποβολή της ένστασης.
Παράλληλα παρακολουθούμε ως παράταξη τις υποβληθείσες μέχρι τώρα ενστάσεις από άλλους συνδυασμούς ή μεμονωμένα άτομα και είμαστε έτοιμοι να παρέμβουμε όποτε και όταν απαιτηθεί.
Πιστεύουμε ότι οι εκλογές κρίνονται στην κάλπη, με την προϋπόθεση βέβαια ότι οι συνδυασμοί αλλά και οι εκλογείς έφτασαν σ' αυτήν και έκαναν την επιλογή τους, με όρους τήρησης της νομιμότητας και των κανόνων διεξαγωγής των εκλογών. Η κάλπη δεν είναι πλυντήριο που ξεπλύνει τους πάντες και τα πάντα!

Αυτό για το οποίο είμαστε όλοι βέβαιοι ως κοινωνία, ανεξάρτητα από το τι θα προκύψει από τις ενστάσεις και τις αντίστοιχες δικαστικές διαδικασίες, είναι ότι δεν φτάσαμε όλοι στην κάλπη από τον ίδιο δρόμο, με τους ίδιους όρους και με τους ίδιους κανόνες! Εμείς ξέρουμε πως κάναμε εκλογές, εκείνοι ξέρουν πως τι έκαναν, αλλά ο κόσμος γνωρίζει καλύτερα από όλους τι έπραξε ο καθένας μας.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *