επικαιρότητα

Ρόδος: Στον εισαγγελέα βρέθηκε, σύσσωμο το σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου

Σε έκτακτη συνεδρίαση προχώρησε σήμερα 06.06.2014 το Διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου...
υστέρα από καταγγελίες εργαζομένων σε Ξενοδοχείο της εταιρίας Aldemar, που θέλει την διοίκηση να υποχρεώνει τους εργαζόμενους να δηλώνουν ότι δεν είναι μέλη του Σωματείου προκειμένου να προληφθούν.

Τελικά, υστέρα από ομόφωνη απόφαση του ΔΣ να οδηγηθεί η υπόθεση στον εισαγγελέα και όλες τις νόμιμες διαδικασίες, με πρωτοστάτη το Πρόεδρο Σταμούλη Αθ., τον Αντιπρόεδρο Ψαρομπά Αν. αλλά και άλλα μέλη του ΔΣ, το Σωματείο επισκέφθηκε τον εισαγγελέα Κύριο Μπούτσικο. Αφού συζήτησαν και εξέφρασαν την δυσαρέσκεια και την αγανάκτηση τους για τα όσα συμβαίνουν στην εταιρία, ο εισαγγελέας κάλεσε τον όμιλο Aldemar σε συνάντηση ώστε να δώσει εξηγήσεις, την Τετάρτη 11/06/2014 και ώρα 11:00 πμ. Στην συνάντηση σαφώς θα είναι παρόν ο Πρόεδρος και μέλη του συμβούλιου ώστε να ενημερωθούν για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Καλησπέρα στην ομάδα και χρονια πολλά... αναρωτιέμαι γιατί τα φώτα από Ρόδο προς Ιαλυσό είναι σβηστά τοσες νυχτες τώρα... υπάρχει κάποιο πρόβλημα;;; Γιατί με την αποψινή νεροποντή η οδήγηση ήταν πολύ πιο δύσκολη σε θεοσκότεινο δρόμο άρα και επικίνδυνη!!!

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά