ροή ειδήσεων

Το ψυγείο κρεοπωλείου έκρυβε ένα πρωτοφανές ανθρώπινο δράμα - ''Αυτό που είδα δεν θα το ξεχάσω ποτέ''!

Η γυναίκα που άνοιξε το ψυγείο και είδε πρώτη την εικόνα, περιγράφει τα όσα αισθάνθηκε και η μαρτυρία της προκαλεί αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις...

Αντιμέτωπες με την άρνηση ολοένα και περισσότερων άπορων ατόμων να δεχθούν βοήθεια έρχονται όλο και πιο συχνά οι εθελόντριες της Κουζίνας Αλληλεγγύης. Αυτό συνέβη και με την περίπτωση μεσήλικα άστεγου που βρήκε καταφύγιο στο ψυγείο ενός παλιού κρεοπωλείου στη Μεταμόρφωση.
Ο 55χρονος άνδρας είχε εκζέματα σε όλο το σώμα του από την έλλειψη καθαριότητας. Οι εθελόντριες, που ενημερώθηκαν για την υπόθεσή του, προσφέρθηκαν να συνδράμουν. Οταν αναζήτησαν τον Καρδιτσιώτη σοκαρίστηκαν με την τραγική κατάσταση στην οποία βρισκόταν.
Η κ. Αγγελική Ιωαννίτη, η συντονίστρια της Κοινωνικής Κουζίνας, είπε ότι ακόμη και σήμερα, ένα χρόνο μετά, δεν μπορεί να πιστέψει στην εικόνα του άπορου. «Αν βλέπατε πως ήταν τα μαλλιά του. Τον πήγα σε ένα σπίτι ενός φίλου να τον φιλοξενήσει. Εκανε μπάνιο, φωνάξαμε κομμώτρια να τον σουλουπώσουμε. Η κατάστασή του ήταν τραγική» πρόσθεσε.
Ο 55χρονος άνδρας ζούσε στο ψυγείο και για λόγους ασφαλείας είχε βάλει ένα ντιβανάκι. Τα τζάμια του κρεοπωλείου ήταν σπασμένα και τις κρύες νύχτες του χειμώνα έπρεπε να φροντίζει να είναι ασφαλής. «Ηταν πάρα πολύ δύσκολα. Τον στείλαμε σε γιατρό να φροντίσει τις πληγές του. Το φιλοξενήσαμε μερικές μέρες στο πατάρι. Τελικά έφυγε. Αργότερα μάθαμε ότι τον είδε και γιατρός στη Λάρισα» είπε η κ. Ιωαννίτη στην εφημερίδα ''Ταχυδρόμος''.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *