επικαιρότητα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : Το Boeing χάθηκε με...

Η αυστραλιανή κυβέρνηση ανακοίνωσε μία νέα περιοχή ερευνών για το αγνοούμενο αεροσκάφος της Malaysia Airlines ύστερα από περαιτέρω ανάλυση των δεδομένων από τους δορυφόρους....


Οι έρευνες τώρα θα μεταφερθούν νότια και θα επικεντρωθούν σε μία περιοχή 1.800 χιλιομέτρων ανοικτά της δυτικής ακτής της Αυστραλίας, δήλωσε σήμερα ο αντιπρόεδρος της αυστραλιανής κυβέρνησης Γουόρεν Τρας.
"Η νέα περιοχή προτεραιότητας εξακολουθεί να επικεντρώνεται στο έβδομο τόξο, από όπου προήλθε η τελευταία επικοινωνία του αεροσκάφους με τον δορυφόρο. Μετατοπίζουμε τώρα την προσοχή μας σε μία περιοχή νοτιότερα, κατά μήκος του τόξου με βάση αυτούς τους υπολογισμούς", είπε ο ίδιος.
Αξιωματούχοι εκτιμούν ότι το αεροσκάφος βρισκόταν στον αυτόματο πιλότο όταν κατέπεσε και δηλώνουν ότι από τα λιγοστά αποδεικτικά στοιχεία που διαθέτουν προκύπτει ότι το αεροσκάφος άλλαξε πορεία σκοπίμως και κατευθύνθηκε χιλιάδες χιλιόμετρα πιο μακριά από την προγραμματισμένη πορεία του προτού συντριβεί στον Ινδικό Ωκεανό.
"Είναι πολύ, πολύ πιθανό το αεροσκάφος να πετούσε στον αυτόματο πιλότο διαφορετικά δεν θα μπορούσε να έχει ακολουθήσει την πορεία αυτή όπως καταγράφηκε από τους δορυφόρους", είπε ο Τρας.
Το Μπόινγκ 777 με 239 επιβαίνοντες εξαφανίστηκε στις 8 Μαρτίου λίγο μετά την απογείωσή του από την Κουάλα Λουμπούρ κι ενώ κατευθυνόταν προς το Πεκίνο.
Εκτεταμένη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον βυθό ύστερα από μία σειρά ηχητικών σημάτων που φέρεται να προέρχονταν από τα μαύρα κουτιά του αεροσκάφους απέτυχε να οδηγήσει στον εντοπισμό του.
Πολλοί από τους συγγενείς των επιβαινόντων είναι εξοργισμένοι από την έλλειψη προόδου στις έρευνες.
Μία έκθεση 64 σελίδων που δόθηκε στη δημοσιότητα από την κυβέρνηση της Αυστραλίας καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η υποθαλάσσια έρευνα θα ξεκινήσει και πάλι στη νέα αυτή περιοχή.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕΠαράπονα Ρόδου

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Ροδίνι ξεκαθάρισμα λογαριασμών με όπλο ευτυχώς πρόλαβαν οι θαμώνες να τον αφοπλίσουν γρήγορα .
Αυτά και άλλα πολλά γίνονται πλέον σε καθημερινή βάση στο συγκεκριμένο καφέ που μόνο καφέ δεν σερβίρει.
Έχουμε φτάσει στα όρια απελπισίας στην γειτονιά η αστυνομία κοιμάται και κανένας δεν κάνει τίποτα .
Έχουμε φτάσει σε βαθμό να σκεφτόμαστε ότι πρέπει να πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας. βίντεο...

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά