ροή ειδήσεων

ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ EUROMEDICA ΡΟΔΟΥ

ΜΑΣ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

Αυτοσεβασμός κατά λέξη σημαίνει το σεβασμό του εαυτού μας. Είναι η συναίσθηση ότι είμαστε μια αυταξία, μια αυθύπαρκτη οντότητα, την οποία δεν επιτρέπουμε να ταπεινωθεί, να πέσει χαμηλά, να παραβιαστεί... και να γίνει αντικείμενο και μέσο για την εξυπηρέτηση σκοπών που είναι έξω από αυτήν. Είναι με άλλα λόγια η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ.

Εδώ και δυόμιση χρόνια όμως εμείς οι 120 υπάλληλοι της Γενικής Κλινικής Δωδεκανήσου EUROMEDICA της Ρόδου την έχουμε χάσει. Την χάσαμε βέβαια γιατί η πολιτική – στρατηγική του Ομίλου ΕUROMEDICA και πιο συγκεκριμένα της Κλινικής μας να ανταμείβει τους υπαλλήλους της με έναντι του μισθού τους της τάξεως των 200 Ευρώ και αυτά εφόσον μας φτάσουν στο σημείο να τα ζητήσουμε και όχι ολόκληρο το μισθό μας για υπηρεσίες που έχουμε παράσχει είναι εντελώς αναποτελεσματική. Μάλλον όμως τα έναντι έγιναν επιδημία, μια ψυχοφθόρα μορφή επιδημίας που μας έχει κατακλύσει και μας οδηγεί σε αδιέξοδο.

Δημιουργείται μια νέα κατηγορία υπαλλήλων, αυτή των «εγκλωβισμένων - απλήρωτων» απασχολουμένων, η οποία αναδύεται στην Ελλάδα των μνημονίων και της έβδομης χρονιάς ύφεσης , και την οποία επίσης είδαμε με θέρμη να ενστερνίζονται και οι δικοί μας Διοικητικοί, Οικονομικοί Διευθυντές, Διευθύνοντες Σύμβουλοι κ.ο.κ προ τριετίας.

Τρία χρόνια τώρα βλέπουμε την Κλινικής Μας να καταρρέει, να διαλύεται, να δυσφημείτε, να χάνει το κύρος της καθώς αλλάζαμε αλλεπάλληλα Γενικούς Διευθυντές, Προέδρους Διοικητικού Συμβουλίου χωρίς να έχουν μια κοινή πορεία πλεύσης, ένα κοινό όραμα για την Κλινική, χωρίς να θέτουν στόχους και εμείς απλά κάναμε υπομονή!

Δεχτήκαμε το γεγονός ότι ο όμιλος προχώρησε πέρυσι σε μονομερή μείωση των αποδοχών μας κατά 15% και δεν εξετάσαμε το αν αυτό έγινε νόμιμα ή παράνομα, γιατί πιστεύαμε ότι όλα αυτά γίνονταν για το δικό μας καλό, είχαν σκοπό την εξεύρεση οριστικής λύσης για την εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία και εξυγίανση της Κλινικής!

Προκύπτει όμως ότι κάναμε όλοι ένα τεράστιο λάθος. Δεν νοιάζεται κανένας πραγματικά για αυτή την Κλινική ούτε καν οι Ιδιοκτήτες της – μέτοχοι. Αρκούνται μόνο στο να βγαίνουν τα νούμερα έτσι ώστε να εξυπηρετούνται τα συμφέροντα τους και δεν τους απασχολεί τίποτε άλλο πέρα από αυτή την πάγια τακτική αριθμητική. Την ίδια στιγμή ωστόσο, τα ανώτατα στελέχη της Κλινικής και του Ομίλου συνεχίζουν να ξοδεύουν χρήματα αλόγιστα σε ‘επαγγελματικά’ ταξίδια στο εσωτερικό και εξωτερικό ανά τακτά χρονικά διαστήματα άνευ αιτίας και κυρίως άνευ αποτελέσματος, σε πολυτελή εταιρικά αυτοκίνητα τα οποία καταλήγουν να οδηγούνται από τους ίδιους μετά το πέρας της δουλειάς , σε τραπεζώματα των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και διαφόρων άλλων σε πανάκριβα και πολυτελή εστιατόρια (βλ. Ξενοδόχους, Αρχηγούς Τουριστικών Πρακτορείων, κ.α.)

Απέναντι σε αυτή την αρρωστημένη κατάσταση που βιώνουμε, σε ένα εργασιακό περιβάλλον χωρίς ηθική και χωρίς αισθητική καλούμαστε όλοι εμείς να βάλουμε πλάτες με αυτοθυσία για την εξυπηρέτηση των ιατρικών / νοσηλευτικών αναγκών του Δωδεκανησιακού λαού και με απώτερο στόχο μια ιατρική πρωτοπορία και την παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλού επιπέδου. Ωστόσο, δε μπορούμε να βάλουμε πλάτες για την ιστορία επιτυχίας της Κλινικής και του Ομίλου γενικότερα όταν παραμένουμε απλήρωτοι επί 6 πλέον μήνες και όταν το μόνο που εισπράττουμε από τους ανωτέρους μας είναι απειλές, αδιαφορία και γενικότερα μια εικόνα εγκατάλειψης.

Γνωρίζουμε όλοι μας ότι είναι υποχρέωση μας προς την Κλινική να εργαζόμαστε, να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στον κόσμο – ασθενείς που μας επισκέπτονται ο καθένας από εμάς από όποιο πόστο βρίσκεται, να υπακούμε στις οδηγίες των ανωτέρων μας, και σε συνεργασία με τους συναδέλφους μας να παλεύουμε για την επίτευξη της ομαλής λειτουργίας της Κλινικής δεν είναι όμως υποχρέωση μας να επιτρέπουμε σε κανένα
Διευθύνοντα Σύμβουλο (Ρόδου) να ισχυρίζεται ότι «αυτή είναι η κατάσταση της Κλινικής και όποιος θέλει συνεχίζει όποιος δεν μπορεί να συμβιβαστεί μπορεί να αποχωρήσει. Τώρα θα δούμε ποιος έχει γερή κράση, ποιος θα αντέξει κ.ο.κ.».Πόσο αλλαζωνική μπορεί να είναι αυτή η συμπεριφορά άραγε?

Οφείλουμε αν μη τι άλλο να υπερασπιστούμε την θέση μας απέναντι στις απειλές που δεχόμαστε και να απαντήσουμε σε όλους αυτούς που διοικούν τον όμιλο EUROMEDICA αλλά και τους Διοικούντες της EUROMEDICA Ρόδου ότι έχουμε μάθει να δουλεύουμε σκληρά, στις αντίξοες συνθήκες που εσείς με τα λάθη σας δημιουργήσατε και να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας δίνοντας το 100% του εαυτού μας ακόμα και όταν εσείς
μας έχετε απλήρωτους τόσους μήνες!

Μήπως όμως ήρθε η ώρα να αναλογιστείτε και εσείς το μερίδιο ευθύνης που φέρεται για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Κλινική? Άραγε δεν θα έπρεπε να αναρωτηθείτε αν οι Διοικητικοί – Οικονομικοί Διευθυντές που εσείς ορίζετε να διοικήσουν την ΕUROMEDICA Ρόδου δεν είναι και τόσο ικανοί; Αναμφίβολα όμως καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι διόλου νοιάζεστε και για αυτό.

Οι άνθρωποι που έρχονται να διοικήσουν την Κλινική τα τελευταία 4 χρόνια κρινόμενοι πάντα εκ του αποτελέσματος αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στα καθήκοντα τους και στις απαιτήσεις της Κλινικής! Νοιάζονται μόνο για τον παχουλό μισθό τους και για το πώς θα κάνουν καλύτερες τις διακοπές τους στο νησί της Ρόδου! Άλλωστε αν αυτό δεν ήταν αληθές δε θα τους αλλάζατε ανά έτος!

Όλοι εμείς λοιπόν οι απλήρωτοι υπάλληλοι της EUROMEDICA Γενικής Κλινικής Δωδεκανήσου (Νοσηλευτικό και Διοικητικό Προσωπικό) έχουμε φτάσει στα όρια της υπομονής μας! Η αντοχή μας έχει εξαντληθεί! Διεκδικούμε καλύτερες συνθήκες εργασίας και άμεση εξόφληση των δεδουλευμένων μας γιατί αλλιώς δεν θα μπορέσουμε να κρατήσουμε πραγματικά ζωντανή την Κλινική! Αν δεν εισακουστούμε και αυτή τη φορά
δεν θα μας έχει μείνει τίποτε άλλο από το να προσφύγουμε σε κινητοποιήσεις και σε όλα τα ένδικα μέσα που μας προσφέρει η νομοθεσία.

Επιπροσθέτως, παρακαλούμε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο μας αν του έχει απομείνει βεβαια ίχνος αξιοπρέπειας και φιλότιμο ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΊ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ!

Βοηθήστε μας να σώσουμε την Κλινική.

Με εκτίμηση προς το Δωδεκανησιακό λαό που μας στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια. Προς όλους τους εργαζόμενους της Κλινικής μας, που δίνουν καθημερινά αγώνα για την επιβιωση της Κλινικής, ακόμα και αυτούς τους λίγους που δεν ήταν σύμφωνοι στο να γραφτεί αυτή η επιστολή!

Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ
«ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ κ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ»

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/6/14 21:33

    Στ@@ μας ποιον ροδιτικο λαό λέτε?
    Αυτόν που για ένα τσιρότο τον μπιππππππ τε?
    Ας πάτε να πληρώσετε από τους έχοντες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/6/14 22:16

      αυτα να τα πεις στους διοικουντες και οχι για το νοσηλευτικο και παραιατρικο προσωπικο που εργαζεται με περισσεια ανοχη και αυταπαρνηση!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/6/14 08:49

      Βρε καραγκιόζη αν βαλουμε την κλινική σε κατηγορία ξενοδοχειων τοτε σιγουρα ειναι 4-5 αστέρων σε σχεση με το γενικό νοσοκομείο Ροδου. Η περίθαλψη , το περιβάλλον, το φαγητό , η εξυπηρέτηση δεν εχουν καμια σχέση με το γενικό νοσοκομείο κ ολα αυτα στοιχίζουν πιο ακριβα. Όπως καμια σχεση η εξυπηρέτηση ενος 3 αστερου ξενοδοχείο με ενα 5 αστερο. Απο σενα εξαρτάται σε τι συνθήκες θελεις να βρισκεσαι οταν εισαι άρρωστος. Κ αποτι καταλαβαινω εσυ προτιμάς κατωτερη εξυπηρέτηση. Οτι πληρωνεις παίρνεις! !! K fpr the record. . Δεν εχω καμια σχεση (golden boy) με το euromedica, απλα ετυχε να ημουν ασθενης εκει.
      Βαλε τον εαυτο σου στη θεση των εργαζομένων , να δουλευεις στο full κ να μην παιρνεις αυτα που δουλεψες . Με τι ψυχη συνεχίζεις. ...?

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος6/6/14 08:53

      Α κ μην πεις οτι εγω εχω φραγκα για να πηγαίνω στο euromedica ,γιατι δεν εχω. Απλα θελεις να εχεις κ μια αξιοπρεπια οταν εισαι άρρωστος. Κ δεν ειναι κ τοσο ακριβα στην κλινηκη όσο νομιζει ο κοσμος. Αλλα όπως εγραψα κ πριν... οτι πληρωνεις παίρνεις.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος5/6/14 22:47

    Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στη euromedica όλης της Ελλάδας!!! Αυτό ξεκίνησε εδώ και τέσσερα χρόνια και συνεχίζεται σταθερά μέχρι σήμερα!....Ωστόσο η δουλειά έχει αυξηθεί πολύ σε σχέση με το παρελθόν, για να αποτελέσει δικαιολογία...."Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται" (κι όταν λέω Λύκος, κάποιοι ξέρετε σε ποιόν αναφέρομαι!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/6/14 04:10

    ΚΥΡΙΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ EUROMEDICA EAN ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.. ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ... ΕΝΤΑΞΕΙ? ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΝΑ ΨΑΞΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ? ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΚΑΘΕΣΤΕ... ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΨΗΛΑ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΠΩΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΩΛΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΕΙΜΑΤΕ ΝΑ ΠΕΙΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ... ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.. ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ.. ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΦΟΒΑΤΑΙ.. ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ Η ΡΟΔΟΣ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΕΙ.. ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΤΣΕ.. ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΡΓΑΖΕΣΤΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ... ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΛΟΓΟ ΤΕΜΠΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΓΙΝΑΤΕ ΠΩΛΗΤΕΣ.. ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΣΤΕ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.. ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.. ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ... Η ΣΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ Η ΕΙΣΤΕ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ.. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΤΗΘΗΚΑΝ.. ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΕΣ..ΣΕ ΜΑΝΑΒΙΚΟ ΑΞΙΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΟΜΗΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΡΟΣ.. ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ... ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/6/14 02:07

      de einai thema tempelias k kurous dld to na eisai ti kyros exei enas traymatioforeas ena nosokomos k alla podia paidia mporei na exoun psaxtei gia otidhpote allo k na mhn ekatse na toys parousn se allh douleia dioti opws les ontws h rodos einai se kala epiipeda se sxesh me alles perioxes alla protimame toys allodapous apo ta dika mas atoma.......k atoma apo to diko m periballon douleuei 4 xronia se mia topikh epixeirhsh k aeinai aplhrwth 3 mhnes dld kathetai gia to kuros h oti de briskei kati mh leme blakeies k opoios einai eksw apo to xoro polla tragoudia leei to thema einai oti ta paidia antimetwpizoun kathimerinws k katastaseis apo atoma ekei pou de exoun stoixeia sebasmou....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/6/14 22:48

      ανωνυμος 8/6/14 4:10 το να τρεχεις στους διαδρομους σε ολη σου τη βαρδια (8 ωρες +) δε νομιζω πως ειναι κ τεμπελια.η' το να καθαριζεις τους συνανθρωπους σου δε νομιζω πως ειναι καλυτερο απο το να γινεις πωλητης, αλλα οταν σπουδαζεις 4 ολοκληρα χρονια (που ισως να μη ξερεις τι θα πει αυτο) θελεις να ανταμοιφθεις απο τον κοπο που εχεις να παρεις αυτο το πτυχιο, οποτε θελεις καλυτερες συνθηκες δουλειας.αλλα συμφωνα με τα λεγομενα σου το τεμπελοσκυλο εσυ εισαι γτ δεν προκειται να σπουδασες για να καταλαβεις για ποιο λογο παραμενουμε.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος8/6/14 07:21

    ας σοβαρευτουμε λιγο και να πουμε τα πραγματα με τ ονομα τους παιδια... θα θεσω ενα ερωτημα μονο... οταν εισαι τοσα χρονια απληρωτος... και παιρνεις πενταροδεκαρες και προκαταβολες..γιατι δεν παραιτησε? τι περιμενεις? .. ενας ανθρωπος που εχει οικογενεια πως την συντηρει με 200 ευρω καθε 4 μηνες?... μηπως οι εργαζομενοι εκει μεσα δεν εχουν τα κοτσια να δουλεψουν αλλου? γιατι οπου και να πανε καλυτερα θα ειναι οικονομικα... αυτα που λενε οτι δεν βρισκουν δουλεια στη ροδο.. μονο ο τεμπελης καθεται και δεν δουλευει στη ροδο.. η ροδος ειναι ο νουμερο ενα τουριστικος προορισμος.. ακομα και ο κουτσος δουλευει σαυτο το νησι... απλα οι νοσηλευτες ειχαν μαθει τοσα χρονια οταν τους ρωτανε που δουλευεις να λενε με καμαρι euromedica.. λες και δουλευαν στην νασα.. παρ ολα αυτα δεν ψαχνουν αλλου δουλεια τωρα που ηρθαν ετσι τα πραγματα γιατι θα πεσει το κυρος τους... προτειμουν να δουλευουν χωρις να περνουν λεφτα απο το να πανε σε ενα καταστημα με ρουχα να δουλεψουν γιατι θα πεσει η αξια και το κυρος τους.. και αν τους ρωτησεις μα καλα γιατι δεν παρετησε? σου λενε γιατι αγαπαω τη δουλεια μου... τι λετε ρε????? πειναει το παιδι σας... δεν εχετε να του παρετε τα βασικα.. εχετε απληρωτα ενοικια σας απειλουν με εξωση και εσεις λετε οτι αγαπατε την δουλεια σας και γιαυτο μενετε εκει??? παραδεχτειτε επιτελους την αληθεια.. μην κατηγορειτε την κλινικη... δεν σας βαζουν να δουλεψετε με το ζορι... θελετε και ειστε εκει μεσα λογω.. κυρους και μονο.. πηγαινετε δουλεψτε καπου αλλου και μην βριζετε καθε τρεις και λιγο τους εργοδοτες σας.. φτανει πια μαυτη την τσιχλα.. ελεος.. εγω ημουν διευθηντης σε μια εταιρια.. και παρετηθηκα και δουλευω σε περιπτερο γιατι εχω 3 παιδακια απο πισω που περιμενουν να τα ταισω.. και βγαζω αξιοπρεπως το μεροκαματο μου.. και δεν ντρεπομαι να λεω οτι ειμαι περιπτερας.. πειτε την αληθεια επιτελους για τους λογους τους οποιους δεν παρετειστε... θελετε παλι να το πω?? βαζετε πιο πανω το κυρος και τον εγωισμο... απ τις αναγκες... το να μην πληρωνεστε ειναι δικο τους προβλημα.. το να παραμενετε στον ομηλο... δικο σας.. και μονο τεμπεληδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος8/6/14 09:47

    Νομίζω πως πολύ ωραία τα λένε οι 2 προηγούμενοι Κυριοι-Κυρίες. Γι αυτό παιδιά πρέπει να μαζευτείτε όλο το νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό σε συνεργασία και να υποβάλλεται ομαδική παραίτηση. Να δούμε μετά πως θα δουλεύει η Κλινική….και εάν αυτοί που έγραψαν τα 2 προηγούμενα σχόλια εξακολουθούν να τα λένε τόσο ωραία και να είναι τόσο μάγκες….. Αυτό τους χρειάζεται….. Γιατί δεν νομίζω πως κανείς από το προσωπικό έχει πρόβλημα να εργαστεί σε οποιαδήποτε δουλεία….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος8/6/14 12:49

    Έλα ρε μάστορα για πες μας που είναι αυτές οι δουλειές που λες? Στα ξενοδοχεία όπου οι εργαζόμενοι έχουν να παίρνουν οφειλές 2 χρόνων? Σε ποιο νησί σε ποια χώρα σε ποια ήπειρο σε ποιον πλανήτη ζεις. Αφού το θεωρείς τόσο εύκολο να βρείς δουλειά γιατί δεν βοηθάς τους ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ σου? Εκεί φαίνεται η ΜΑΓΚΙΑ και όχι στο να βρίζεις. Αλλά αμφιβάλω και κατά πόσο μου λες αλήθεια για το επάγγελμά σου. Το μόνο σίγουρο είναι το πολιτικό φρόνιμά σου για χρυσαυγήτη σε κόβω και μάλλον λόγω κληρονομικότητας αφού και οι πρόγονοι σου μάλλον θα φορούσανε μαύρα πουκάμισα επί Ιταλοκρατίας και κουκούλες στην κατοχή. Μόνο κάτι τέτοιοι τύποι θα μπορούσαν να φερθούν έτσι σε απλούς ανθρώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος9/6/14 14:21

    ποιο κυρος βρε καραγκιοζη???? σε ποιον γαλαξια ζεις??? ποιος δοθλευει εκει μεσα για το κυρος τωρα πια?? επειδη ειναι ιδιοτικη κληνικη θεωρειται κ κυριλε?? μην ξαναπατησεις το ποδι σου (ουτεο ενας με το πρωτο κατεβατο απο πανω, ουτε ο δευτερος) στην κληνικη ποτε λοιπον κ να πας να σε δουνε στο νοσοκομειο. Αυτοι ειναι γιατροι για το κυρος , γιατι σαν γιατροι περισσοτεροι ειναι για τον μπ......ο!!!!! ο ενας στην καρδιολογικη παπαλιγο να στειλει τον πατεραμουγιατι δεν ειχε καταλαβει οτι παθαινει πνευμονικο οιδημα. εκει να πας να σε δουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος9/6/14 16:27

    οπου και να πας να δουλεψεις καλυτερα..θα ειναι απο την euromedica οποτε το λαθος δεν ειναι της κλινικης ειναι των εργαζομενων... συμφωνω απολυτα με τους 2 παραπανω.. πρεπει να παραιτηθουν ομαδικα.. αφου δεν πληρωνωνται..τι εχουν να χασουν? στο να ψαξουν να βρουν κατι αλλο? ομαδικη παραιτηση και γεια σας.. η ροδος εχει δουλειες.. ολοι δουλευουν στη ροδο.. το 20 τις εκατο μονο δεν πληρωνονται.. και μιλαμε για τη ροδο.. που δεν περναει κριση.. ( οχι οπως αλλα μερη της ελλαδας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος9/6/14 16:56

    φιλε να σε ενημερωσω οτι τον τυπο τον πεθανα τελικα.
    πλεον η κλινικη και στους ασθενεις δεν μπορει να παρεχει.Ειχα συγγενη μεσα που επι 5 μερες ετρωγε μακαρονια γιατι δεν ειχαν κατι αλλο να ταισουν τον κοσμο που στο κατω κατω πληρωνει.
    Αυτοι οι διοικουντες που παραλληλα με το Euromedica διοικουν και αλλες εταιριες με τον ιδιο ακριβως τροπο (ΟΛΟΙ απληρωτοι) δεν ντρεπονται τα μουτρα τους?Κλειστα τα μαγαζακια ρε φιλε, δεν κανεις. Αλλα ετσι θα χασουν την προσωπικη μασα βλεπεις...ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΕΡΓΙΕΣ.ΟΛΟΙ.ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.Οταν ειναι οργανωμενο κ μαζικο λιγα πραγματα μπορουν να κανουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος10/6/14 06:55

    Ανώνυμος8/6/14 - 4:10 π.μ. & Ανώνυμος8/6/14 - 7:21 π.μ.ειστε και οι 2 καραγκιοζιδες ειστε ασχετοι και πρεπει να ζειτε σε αλλον πλανητη η ειστε απο τους βολεμενους!!!!!Πρεπει να παιρνετε ληγμενα!!!!!Βρειτε μας εσεις δουλεια ρε!!!!!Αλλα οποιος ειναι εξω απο τον χωρο,,,,,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος10/6/14 14:46

    Οι μόνοι που θα χάσουν από το κλείσιμο της κλινικής είναι οι γιατροί.Το προσωπικό δεν έχει να χάσει τίποτα . Ξέρει να ζει και με τα λίγα. Ολα τα άλλα που έχουν γραφτεί είναι για τους αγράμματους και τα τσιράκια που έχουν βολευτεί πίσω από κάποιες πλάτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος11/6/14 22:39

    ανωνυμοσ 10/614 - 6:55 εψαξες να βρεις δουλεια κ δε βρηκες?η' μηπως περιμενεις πρωτα να σε απολυσουν κ να παρεις αποζημειωση κ μετα να ψαξεις για κατι αλλο??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/6/14 19:44

      Ανώνυμος11/6/14 - 10:39 μ.μ ειμαι ο Ανώνυμος10/6/14 - 6:55 π.μ.εγω μπορω να παραμενω στην κλινικη γιατι εχω να παιρνω και απο αλλου αλλα δεν θα τουσ κανω την χαρη να παραιτηθω και να χασω 7 χρονια δουλειας χωρις να αποζημιωθω!!!Θα τουσ παρω και τα σωβρακα!!!και οι δουλειες που λετε οτι υπαρχουν ειναι στην φαντασια σας!!!Deleveri και πωλητης και εποχικος και για καποιον που ειναι πανω απο τα 40 αντε να τον παρουν γι αυτο να μην ακουω μ@#&^ες σαν να ζειτε σε αλλη χωρα!!!!

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος13/6/14 01:27

    Στα λογια μου ερχεσαι..πες το απο την αρχη πως την απολυση περιμενεις κ μη λες πως δεν υπαρχουν δουλειες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/6/14 10:54

      Mου φαινετε οτι διαβαζεις οτι σε συμφερει Ανώνυμε 13/6/14 - 1:27 π.μ την αλλη μιση απαντηση την εκανες γαργαρα!!!(δουλειες που λετε οτι υπαρχουν ειναι στην φαντασια σας!!!Deleveri και πωλητης και εποχικος και για καποιον που ειναι πανω απο τα 40 αντε να τον παρουν) με ανθρωπους που φορανε παροπιδες δεν συζητω!!!

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος16/6/14 22:34

    Καλησπερα σε ολους τους ομοιοπαθουντες εργαζομενους της Euromedica Ροδου,Αν νομιζετε οτι αυτα συμβαινουν μονο στη δικια σας κλινικη ειστε δυστυχως γελασμενοι.Τα ιδια και χειροτερα συμβαινουν και στη κλινικη Αθηναιον της Euromedica.
    Θα αναφερθω στα χειροτερα για να παρετε μια γευση του τι συμβαινει εδω...
    -Προκαταβολες των 100 ευρω το μηνα ανα εργαζομενο (με λιστα) σε οσους κρινει η διευθυνση οτι το εχουν πραγματικα αναγκη....
    -Ο αριθμος του προσωπικου ειναι ελαχιστος σε σχεση του ογκου εργασιας με αποτελεσμα υπερωριες οι οποιες δεν πληρωνονται ποτε...
    -Το ατομο που εχει τοποθετηθει στη θεση της διευθυνουσας ουδεμια σχεση εχει με το αντικειμενο καθως τα ενδιαφεροντα της εξαντλουνται σε εργασιες αυτοκαλλοπισμου της οποιες πραγματοποιει αποκλειστικα σε ωρες εργασιας καθημερινα...
    -Το 1/3 της κλινικης ειναι οικογενεια και τσιρακια της διευθυνσης με αποτελεσμα η οποιαδηποτε ομαδικη πρωτοβουλια για κινητοποιηση να πεφτει στο κενο...
    -Η διευθυνση ειναι ακριβοθωριτη...κι αν τυχει και τη θωρησεις, χαιρεις αντιμετωπισης απορριματος και οχι εργαζομενου
    Για οποιους αναρωτιουνται γιατι οι υπολοιποι δεν παραιτουμαστε οι λογοι ειναι πανω κατω οι ιδιοι,Οι περισσοτεροι ειμαστε ανω των 15 ετων εργασιας και πανω απο 40 χρονων.Οποιος προχωρησει σε παραιτηση με αυτα τα δεδομενα το μονο που θα καταφερει ειναι να βαλει κι αλλο βουτυρο στο ψωμι τους.Τους κερναει τοσα χρονια αποζημειωση (ετσι για τη καλη συνεργασια...) και στη θεση του περνουν εναν νεο με το μισο μισθο και μηδενικη εμπειρια (κατι που τους αφηνει αδιαφορους αρκει να κουτσοβγαινει η δουλεια και ποιος τη χ@ζει τη ποιοτητα).
    Η μονη λυση που συζητουμε ενα μερος απο τους εδω εργαζομενους ειναι η επισχεση εργασιας.
    Καλη τυχη σε οποιες δικες σας κινητοποιησεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος19/6/14 23:23

    καλησπερα σε ολους.ειμαι πρωην εργαζομεος της euromedica.Απο οτι βλεπω δεν εχει αλλαξει και κατι απο τοτε που εφυγα εγω.Αυτο που θελω να πω σε ολους ειναι το εξης..μονο με ομαδικες κινητοποιησεις και με επισχεση εργασιας θα καταφερετε κατι.να σας θυμησω οτι η εφημεριδα το κερδος , που ανοικει στον ιδιο επιχειρηματια, προσπαθησε να δηλωσει πτωχευση και καλα για 20000 ευρω που ειχε χρεος στις τραπεζες χωρις να αναφερει οτι εχει απληρωτα τα δεδουλευμενα των υπαλληλων μπορει και ενα χρονο..(ευτυχως απορειφθηκε).
    μην ξεχναμε οτι οταν η eyromedica ειχε τα τρελλα κερδη επι 10ετια, δεν μοιρασε τα κερδη της , οποτε δεν υπαρχει λογος να μοιραστειτε και την χασουρα τους απο τις λαθος επιλογες τους.
    παρολλα αυτα ο ομιλος αναπτυσετε στο εξωτερικο με γοργους ρυθμους (Λυβιη κτλ) απο την δικη μας-σας αναιχεια..καντε λοιπον ο καθενας τον απολογισμο του και ας πραξει αναλογα

    Υ.Γ.ο καθενας μονος ειναι για αυτους τιποτα ολοι ομως μαζι ειστε δυναμη σκεφτητε το!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος20/6/14 23:03

    Γεια σας κι απο μενα συναδελφοι.Το οτι υπαρχει αυτο το site το εμαθα μετα απο σουσουρο που εγινε στη δουλεια για τα σχολια για το Αθηναιον.
    Καταλαβαινω οτι ολοι μας μπορει να εχουμε παραπονα για τα χρωστουμενα ομως ας μην βαζουμε τους παντες στο ιδιο τσουβαλι.
    Υπαρχουν συναδελφοι που εχουν μπει μεσω της διευθυνσης αλλα δουλευουν σκληρα και ελεγχονται οπως ολοι μας.
    Ας μην τρεχουμε ολοι να δαγκωσουμε το χερι που μας ταϊζε τοσα χρονια.Ολοι μας ειμαστε αγανακτισμενοι αλλα ας μην γραφουμε οτι να 'ναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος24/6/14 18:39

    ΡΕ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΑΛΛΟΥ.. 10 ΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΑΝΑ ΜΕΣ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ ΣΤΗ ΡΟΔΟ... ΚΑΙ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΟΙ 8.. ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΔΟΥΛΕΙΑ.. ΑΜΕΣΑ.. ΤΑ 3 ΗΤΑΝ ΜΑΓΑΖΙΑ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.. ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΖΩ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΝΑ ΚΑΨΕΤΕ ΤΑ ΚΥΤΑΡΑ ΣΑΣ.. Η ΡΟΔΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ.. ΟΥΤΕ ΚΡΙΣΗ ΠΕΡΝΑΕΙ.. ΜΗΝ ΤΕΜΠΕΛΙΑΖΕΤΕ...ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΘΕΙΤΕ.. Ο ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ.. ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ.. ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΤΟΙΜΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ... ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΖΟΥΜΕ... ΟΛΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος24/6/14 18:42

    ρε σαπιε delivery δεν ειναι δουλεια???? δεν ειναι ε?? οποτε δεν πεινας... η οποτε δεν εχεις οικογενεια γιατι αν ειχες καραγκιοζη θα πηγαινες να δουλεψεις ακομα και βοθρατζης... οποτε σε ταιζουν... βγηκε η αποφαση αθλιε... μεινε εκει euromedica και μη μηλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/7/14 21:38

      Καραγκιοζακο......βουλωσε το στομα σου για να μην στο βουλωσω εγω γιατι ξερω ποιος εισαι!!!!!!και να μιλας οπως σου μιλανε!!!!Αλλα απο την απαντηση σου καταλαβαινω σε τι επιπεδο εισαι!!!!!Υπο το μηδεν!!!!Δεν θα τους κανω την χαρη να παραιτηθω και να χασω 7 χρονια δουλειας χωρις να αποζημιωθω!!!Θα τους παρω και τα σωβρακα!!!Και εσυ κατσε και δουλεψε τον Κ.......ο σου γιατι θα σου χρειαστει!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/7/14 21:42

      Υ.Γ.Καραγκιοζακο.......σε απαντηση(οποτε σε ταιζουν..)εγω δουλευω απο 16 χρονων και την δουλεια που εχω πατησει εσυ μαλλον ουτε στο ονειρο σου δεν την εχεις δει!!!!!

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος24/6/14 18:46

    η ροδος μαγκες εχει πολυ δουλεια ηρθα απο χαλκιδικη με την οικογενεια μου.. περσυ... δουλευω στον βεροπουλο χειμωνα καλοκαιρι η γυναικα μου σε εστιατοριο χειμωνα καλοκαιρι και οι κορες μου η μια ρεσεψιον και η αλλη σε μαγαζι ολο το χρονο.. 4 ατομα βρηκαμε δουλειες δεν ξερετε τι κριση περναει η υπολοιπη ελλαδα...εδω ειστε τελεια.. σωθηκαμε στη ροδο.. δεν μπορω να ακουω για κριση.. στην ροδο δεν υσχυει βρε παιδια θεληση χρειαζεται.. μηπως δεν ξερετε να κανετε κατι αλλο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος24/6/14 18:49

    συνελθετε και βρειτε αλλου δουλεια... κλειστε τις τηλεορασεις και μην ακουτε αυτα που λενε γι την κριση... στη ροδο ολοι δουλευουμε.. καληνυχτα στα τεμπελακια της κλινικης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος29/6/14 11:30

    Καλημερα κα παλι σε ολους τους συναδελφους.
    Ειμαι ο Ανώνυμος16/6/14 - 10:34 μ.μ. που εγραψα τα οσα συμβαινουν στο Αθηναιον και με εκπληξη διαπιστωσα οτι υπαρχει συναδελφος με αποψεις που αγγιζουν τα ορια της δουλοπρεπειας.Αναφερομαι στα σχολια του Ανώνυμος20/6/14 - 11:03 μ.μ., αν δεν τα εχετε διαβασει παρακαλω καντε το απο οποια euromedica κι αν ειστε και θα καταλαβετε πολλα.
    Φιλε συναδελφε οσον αφορα τα ατομα που εχουν τοποθετηθει απο τη διευθυνση δεν ειπα ποτε οτι δεν εργαζονται σκληρα, δεν εχουν επιλογη αλλοστε αφου ειμαστε τρεις κι ο κουκος.
    Μπορει μαλιστα να εργαζονται και σκληροτερα αφου εχουν επιφορτιστει και με το ρολο του ρουφιανου οποτε πραγματι εχουν πολυ δουλεια να κανουν...
    Οσον αφορα βεβαια το μεγαλυτερο προβλημα της κλινικης δεν ειδα καποια αναφορα...και μιλαω για τη διευθυνουσα και τους διαφορους παρασητικους που προωθει αναλογα με τα συμφεροντα της.Για ποιο λογο να μην το κανει αλλωστε..αφου η διευθυνση δεν θελει επαφες με το προσωπικο για να φερει προσωπικη αποψη.
    Η μονη επιλογη που εχεις για να θεωρησε σωστος εργαζομενος ειναι να καλυπτεις τη διευθυνουσα στις καθημερινες απουσιες της εν ωρα εργασιας ή να τρεχεις εσυ για δουλειες της σε προσωπικο χρονο ή ενναλακτικα σε ωρα εργασιας αν εισαι οδηγος ασθενοφορου και τη μεταφερεις στο jumbo...Για επιλυση βεβαια προβληματων που αφορουν τη δουλεια ουτε...λογος.Θα ευνοηθουν οι προαναφερθεντες και στη διευθυνση θα φτασει οτι ολα ειναι υπο ελεγχο...και ολοι τακτοποιημενοι...
    Τελος οσον αφορα το τελευταιο σχολειο του συναδελφου <> το μονο που μπορω να σχολιασω ειναι οτι αυτη η λογικη μονο σε τετραποδο θα μπορουσε να ανηκει αλλα ακομα και σκυλος να ημουνα αν το αφεντικο μου ειχε να με ταϊσει τοσους μηνες η θα τον ετρωγα ολοκληρο μαζι με το χερι ή θα ειχα ψοφισει.
    Αυτα τα ολιγα και θα ξαναεπανελθω αχρειαστος να 'μαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος4/7/14 00:25

    αφου δεν σας πληρωνου τι κανετε εκει? δεν φτανε αυτοι αλλα εσεις που καθεστε και δεν συκωνεστε να φυγετε ολοι την ιδια ωρα την ιδια μερα. καλα σας κανουν και πολυ το απολαμβανω.δουλευα 3 μηνες χωρις να πληρωθω και προσπαθουσα να πεισω ολο το προσωπικο να σταματησει. κανεις δεν με ακουγε και ολοι το παιζανε θυματα και ταλαιπωρημενοι απο την μοιρα. αποτελεσμα??? ειμαι το μονο ατομο που πηρε τα λεφτα του γιατι τους ξεφτιλησα και τους απειλησα οτι θα παω στα καναλια, και βρηκα δουλεια αλλου.οσοι εκατσαν στην εταιρια ακομα απληρωτοι ειναι.ποιος φταιει λοιπον???? καλα σας κανουν και σας πηδανε αφου ειστε ζωα ορθρια. σας πουλανε φουμαρα και ψευτικες ελπιδες και τα πιστευετε. σας δινουν 100 ευρω και σας λενε την αλλη βδομαδα παλι και η βδομαδα γινετε μηνας κλπ κλπ.... ποσο πολυ το διασκεδαζω. αν ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ κανατε οτι εκανα εγω θα τους ειχαμε σουζα ολους και οχι να μας πηδανε για να πλουτιζουν τα λαμωγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος22/9/14 18:00

    ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΜΑΥΡΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΥΝΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑΣ!!!Αυτοι τρωνε με χρυσα κουταλια και σεις ΠΕΙΝΑΤΕ!Στον εισαγγελεα ΑΜΕΣΩΣ και θα δειτε πως πληρωνουν.Ηρθαν στη Ροδο να βρουν θυματα.ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *