ροή ειδήσεων

Στη Ρόδο θα πραγματοποιηθεί το FVW workshop 2014

Διοργανωτές η Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ο ΕΟΤ και ο ΠΡΟΤΟΥΡ ...




Στη Ρόδο θα πραγματοποιηθεί το FVW workshop 2014, από 19 έως 24 Ιουνίου με την κεντρική εκδήλωση στις 23/06/14, στο Rodos Palace.
Διοργανωτές είναι η Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, o EOT και ο ΠΡΟΤΟΥΡ.
Το FVW είναι η Νο 1 πηγή πληροφόρησης στα νέα της Γερμανικής αγοράς και για πάνω από 40 χρόνια είναι ο ηγέτης στην βιομηχανία εκδόσεων που αφορά τον τουρισμό και τα επαγγελματικά ταξίδια.
Στη διοργάνωση συμμετέχει δυναμικά η Ένωση Ξεν/χων Ρόδου και οι τοπικοί φορείς στηρίζοντας την ανταγωνιστικότητα του τουριστικού προϊόντος.
Το FVW workshop είναι σημαντική ενέργεια στήριξης του τουρισμού. Σχεδιάζεται για να φέρει κοντά τους κορυφαίους Γερμανούς tour operators και ομάδα ειδικών τουριστικών πρακτόρων με τους εκπροσώπους τουρισμού της χώρας, του προορισμού και τους τοπικούς φορείς.
Βρίσκει τις λύσεις για τη βελτίωση των τουριστικών αφίξεων και εσόδων από την αγορά της Γερμανίας. Μέσα από αυθεντική και σχεδιασμένη φιλοξενία, η Ρόδος θα παρουσιάσει το σύγχρονο τουριστικό προϊόν που διαθέτει, με έμφαση στη διαφοροποίηση και τις νέες προτάσεις.
Η ενέργεια είναι ειδικά σχεδιασμένη για τη συνεχή βελτίωση των επαγγελματικών σχέσεων με την αγορά και δίνει ρεαλιστικές λύσεις στο «πως να αυξηθούν οι αφίξεις» και τα έσοδα αντίστοιχα, πως θα επιτευχθεί η επιμύκηνση της τουριστικής περιόδου, ειδικές μορφές τουρισμού κλπ. Θα αναπτυχθούν επίσης τα στοιχεία και οι τάσεις για τη Γερμανική αγορά διακοπών και τα επαγγελματικά ταξίδια αντίστοιχα. Το ζητούμενο είναι οι πωλήσεις με επώνυμη ζήτηση για τα νησιά μας, πράγμα που θωρακίζει το προϊόν και τις τιμές αντίστοιχα.
Το FVW workshop είχε πραγματοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία και θετικά αποτελέσματα το 2005 στη Ρόδο, το 2011 στη Ρόδο & Κω, το 2012 στην Αθήνα από το Ξεν/κό Επιμελητήριο Ελλάδος. Συντονιστής της εκδήλωσης είναι ο κ. Klaus Hildebrandt, αρχισυντάκτης fvw. Συμμετέχει ομάδα σύνταξης του fvw, σημαντικός αριθμός από τουριστικά γραφεία, αεροπορικές εταιρείες, δίκτυα ιντερνετ και εκπρόσωποι των μεγάλων tour operators με παρουσιάσεις και συζητήσεις σε πάνελ. Το FVW workshop είναι επένδυση με αποτελέσματα σε βάθος χρόνου στην καλλιέργεια θετικού κλίματος με τους επαγγελματίες του τουρισμού και βασίζεται στην ανάγκη εξωστρέφειας, παρακολούθησης και προσαρμογής στο εξωτερικό τουριστικό περιβάλλον και τον ανταγωνισμό.
Το πρόγραμμα φιλοξενίας στηρίζουν όλοι οι τοπικοί φορείς και επιχειρήσεις.
http://money-tourism.blogspot.gr/



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *