ροή ειδήσεων

Medicon: Εξαγορά του 90% της Megalab Ρόδου

Την εξαγορά ποσοστού 90% της εταιρίας Megalab Ρόδου, έναντι τιμήματος 165.000 ευρώ, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο... της Medicon, στο πλαίσιο ανάπτυξης δικτύου διαγνωστικών εργαστηρίων.

Το Δ.Σ της Medicon Hellas ενημερώνει ότι δυνάμει της από 2/6/2014 έκτακτης συνεδρίασης του Δ.Σ της εταιρίας αποφασίσθηκε η εξαγορά ποσοστού 90% της Megalab Ρόδου Α.Ε. έναντι του συνολικού ποσού των 165.000 ευρώ, το οποίο αντιστοιχεί σε ποσοστό 90% του ήδη καταβεβλημένου κεφάλαιου.

Η επένδυση αυτή αποφάσιστηκε στο πλαίσιο ανάπτυξης δικτύου διαγνωστικών εργαστηρίων.

Η εταιρία συστάθηκε στις 16/6/2013. Έχει μισθώσει ισόγεια αίθουσα μετά του υπογείου συνολικής επιφανείας 263,52 τ.μ. και 285,12 τ.μ. αντίστοιχα στη Ρόδο επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 38Α.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Medicon, το διαγνωστικό κέντρο ξεκίνησε τη λειτουργία του στα μέσα Μαρτίου 2014, επομένως το διάστημα της λειτουργίας του είναι εξαιρετικά μικρό για να μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα. Το συνολικό κεφάλαιο της εταιρίας ανέρχεται στα 180.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τη διοίκηση της εταιρίας, η επένδυση αυτή είναι προς όφελός της, καθώς ήδη διατηρεί διαγνωστικό εργαστήριο στις εγκαταστάσεις της και προσβλέπει στη δημιουργία μίας δυναμικής αλυσίδας παροχής υπηρεσιών υγείας με πολυδύναμα κέντρα και τιμές προσιτές στον πολίτη δεδομένου τόσο της οικονομικής συγκυρίας, όσο και της συνεχούς απαξίωσης του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *