ροή ειδήσεων

Ρόδος: Η νύφη και ο γαμπρός που συγκίνησαν τους πάντες στο γάμο τους και έγιναν θέμα συζήτησης στα social media!

Τα όσα έκανε το ζευγάρι την ημέρα του γάμου δύσκολα θα ξεχαστούν, όχι μόνο από τους καλεσμένους αλλά και από τους υπόλοιπους κατοίκους της περιοχής...



Την ευτυχία του θέλησε ένα νιόπαντρο ζευγάρι από τη Ρόδο, να μοιραστεί με συνανθρώπους μας που πραγματικά έχουν ανάγκη και έτσι ζήτησε από τους προσκεκλημένους στο γάμο τους, αντί δώρων να φέρουν… τρόφιμα!

Ο γάμος τελέστηκε το περασμένο Σάββατο (31 Μαΐου 2014) στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου και οι συμμετέχοντες ανταποκρίθηκαν και με το παραπάνω στις επιθυμίες του ζευγαριού, το οποίο τώρα είναι διπλά ευτυχισμένο, αφού από την δική τους χαρά, θα καλυφθούν οι ανάγκες (έστω και προσωρινά) σε τρόφιμα σε περίπου 60 οικογένειες τις οποίες φροντίζει ο Ιερέας πάτερ Μερκούρης και η εκκλησιαστική επιτροπή!

Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ''Ροδιακής'', η ιδέα τριγυρνούσε αρκετό καιρό στο κεφάλι του ζευγαριού, το οποίο αντιλαμβανόμενο τα σοβαρά κυρίως οικονομικά προβλήματα που βιώνουν καθημερινά δεκάδες οικογένειες δεν μπορούσε να μείνει ασυγκίνητο.

Έτσι χωρίς πολύ σκέψη, νύφη και γαμπρός αποφάσισαν να δώσουν με την χαρά τους λίγη χαρά και στους ανθρώπους αυτούς που πραγματικά το έχουν ανάγκη. Ήρθαν λοιπόν σε συνεννόηση με τον πάτερ Μερκούρη, ιερέα της εκκλησίας που θα τελούνταν το μυστήριο και τους εκπροσώπους της εκκλησιαστικής επιτροπής και αφού πληροφορήθηκαν ότι πράγματι υπάρχουν οικογένειες που χρειάζονται βοήθεια στην ενορία, πήραν την οριστική απόφαση.

Οι προσκεκλημένοι γέμισαν με σακούλες από τρόφιμα την αυλή της εκκλησίας τα οποία στην συνέχεια οι υπεύθυνοι της εκκλησίας παρέλαβαν και ήδη από χθες ξεκίνησαν τον διαχωρισμό για να γίνει και η διανομή στις οικογένειες των συμπολιτών μας!

Σχόλια

  1. Γιώργος Γώτης5/6/14 06:51

    Με το συμπάθιο φιλαράκια αλλά το λάθος έχει επικρατήσει και δεν ξέρω, πόσους ενοχλεί. Η κλητική του ουσιαστικού ΠΑΤΕΡΑΣ είναι ΠΑΤΕΡ. Γιατί εμείς χρησιμοποιούμε την κλητική στη θέση της ονομαστικής. Γιατί λέμε ο ΠΑΤΕΡ Μερκούριος και όχι ο ΠΑΤΕΡΑς Μερκούριος. Ασε μην "πω" περισσότερα γιατί θα φανεί η μαθητική μας επίδοση. Οσο για το ζευγάρι, ευχές μου τα όνειρά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΚΛΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΛΟΓΙΟ ΤΥΠΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΕΡ ΑΛΛΑ Η ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΗΡ ΟΠΟΤΕ ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΛΙΓΟ?

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος5/6/14 17:53

    Έλληνες!!! Μια ζωη χάνουν την ουσία για να κάνουν τους έξυπνους!!! Αντί να ασχοληθούμε με την πράξη των παιδιών ασχολούμαστε με την κλητικη του ΠΑΤΕΡ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιώργος Γώτης8/6/14 00:14

      Εσείς από που κατάγεστε κύριε. Τι συμμετοχή έχετε εσείς σε παρεμφερείς πράξεις σαν του ζευγαριού; Οσο για την εξυπνάδα όσα δεν φτάνει η αλεπού κλπ κλπ
      (ΠΑΤΕΡ είναι ήδη κλητική, ανοητούλη)

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *