ροή ειδήσεων

Καρδιοχειρουργός ζήτησε φακελάκι 2.000 ευρώ από Ροδίτη ασθενή που παίρνει σύνταξη 360 ευρώ!

Νέο σκάνδαλο

Φακελάκι με 2.000 ευρώ ζήτησε καρδιοχειρουργός προκειμένου... να προχωρήσει σε επέμβαση αποκατάστασης ανευρύσματος αορτής, όπως καταγγέλλει ασθενής στο MEGA.

Ο κύριος Χρήστος επισκέφθηκε σήμερα μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας για να εξετασθεί. Όταν ο γιατρός του ζήτησε φακελάκι, εκείνος αρνήθηκε να το δώσει και γιατρός του έκλεισε ραντεβού σε... πέντε μήνες. Όμως η κατάσταση της υγείας του είναι σε οριακό σημείο.

Όπως είπε ζει με μια σύνταξη του ΟΓΑ, 360 ευρώ και πρόσφατα αναγκάστηκε να δώσει άλλο φακελάκι για επέμβαση καταρράκτη. Στον οφθαλμίατρο όπως κατήγγειλε δεν έδωσε μόνο εκείνος χρήματα αλλά και 6 ακόμα άτομα που θα χειρουργούνταν άμεσα.

Η νέα καταγγελία έρχεται μόλις μια εβδομάδα μετά τον θάνατο του ασθενούς που αρνήθηκε να δώσει φακελάκι 1.500 ευρώ στον διευθυντή της πρώτης καρδιοχειρουργικής κλινικής του Ευαγγελισμού και περίμενε 18 ημέρες μέχρι να χειρουργηθεί. Ο χειρουργός, μετά την σύλληψή του με τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα αρνήθηκε την κατηγορία της δωροληψίας που του ασκήθηκε, και σήμερα κατέθεσε εγγράφως την απολογία του στο νοσοκομείο, ενώ την Τρίτη θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο του Ευαγγελισμού για να εξετάσει τις κατηγορίες. Η υπόθεση στη συνέχεια θα προωθηθεί στην 1η υγειονομική περιφέρεια και στο κεντρικό πειθαρχικό συμβούλιο. Σε ενδεχόμενη παραπομπή του θα τεθεί σε αυτοδίκαιη αργία.

Η διοίκηση του Ευαγγελισμού και της 1ης υγειονομικής περιφέρειας βρίσκονται σε αγώνα δρόμου για να ολοκληρώσουν τη διαδικασία άμεσα καθώς η αναστολή καθηκόντων του διευθυντή της πρώτης καρδιοχειρουργικής κλινικής λήγει στις 7 Αυγούστου.

Οι συγγενείς του 66χρονου συνταξιούχου ο οποίος κατήγγειλε το φακελάκι ζητούν ηθική δικαίωση κι όπως λένε θα δηλώσουν παράσταση πολιτικής αγωγής σε βάρος του χειρουργού ενώ θα καταθέσουν αγωγή μόλις ο ανακριτής που χειρίζεται την υπόθεση λάβει γνώση της ιατροδικαστικής έκθεσης.

Πηγή: imerisia.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος24/7/14 01:17

    μεσα στη φυλακη ολοι αυτοι οι δολοφονοι,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/7/14 05:52

    Και γιατι να μην ζητησει φακελλακι.Αφου τον αλλο τον πιασανε με τα λεφτα στην τσεπη και αγωνιζονται με νυχια και με δοντια ,με συμβουλια και εγγραφες απολογιες ,να θολωσουν τα νερα για να τον βγαλουν λαδι.Γι αυτο η παρανομια και η διαφθορα χαρακτηριζει αυτη τη χωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *