ροή ειδήσεων

Ρόδος: Ξανάπιασαν το φυσικοθεραπευτή «μαϊμού» για κλοπές

Μόλις πριν από μια εβδομάδα είχε συλληφθεί

Ο δράστης εντοπίστηκε να οδηγεί μοτοσικλέτα την οποία είχε κλέψει την Κυριακή και της είχε τοποθετήσει πινακίδα κυκλοφορίας από δικό του δίκυκλο...

Μόλις πριν από μια εβδομάδα είχε συλληφθεί από αστυνομικούς των τμημάτων Αρχαγγέλου και Αφάντου, ένας 36χρονος που παρίστανε τον φυσικοθεραπευτή και προσπάθησε να αρπάξει 2.500 ευρώ από μια αλλοδαπή με κινητικά προβλήματα στην οποία έκανε «ασκήσεις», αλλά η δικαιοσύνη τον άφησε ελεύθερο και συνέχισε τις παράνομες «δουλειές» του!

Ο δράστης εντοπίστηκε να οδηγεί μοτοσικλέτα την οποία είχε κλέψει την Κυριακή και της είχε τοποθετήσει πινακίδα κυκλοφορίας από… δικό του δίκυκλο για να αποφεύγει τους ελέγχους! Όμως, οι άνδρες του τμήματος Ιαλυσού τον συνέλαβαν και βρήκαν πάνω του πέντε κοσμήματα, δυο κινητά, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, ένα μαχαίρι και 150 ευρώ! Ως τώρα, έχουν εντοπιστεί ο ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας και του κινητού που τα παρέλαβαν, ενώ οι ιδιοκτήτες των κοσμημάτων αναζητούνται.

Ο 36χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κατηγορούμενος για κλοπές, οπλοκατοχή, ναρκωτικά και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. και θα απολογηθεί στον ανακριτή. Στις 9 Ιουλίου, είχε συλληφθεί για την απόπειρα κλοπής σε βάρος της αλλοδαπής και στην κατοχή του είχαν κατασχεθεί μικροποσότητα ηρωίνης, ένα κινητό, μια κάρτα ανάληψης χρημάτων και 155 ευρώ, η προέλευση των οποίων ακόμη ερευνάται.
protothema.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *