ροή ειδήσεων

Η ταρίφα για ένα χειρουργείο στον Ευαγγελισμό!

Ποιους καίει η ατζέντα του γιατρού που συνελήφθη...

Πάρτι σε βάρος των ασθενών φαίνεται ότι έκαναν γιατροί και άλλοι εργαζόμενοι στο μεγαλύτερο Νοσοκομείο της χώρας τον Ευαγγελισμό, εισπράττοντας φακελάκια για κάθε χειρουργική επέμβαση...

Γι αυτό και οι ελεγκτές του υπουργείου Υγείας παίρνουν καταθέσεις από όλους τους εμπλεκόμενους ώστε να διαπιστώσουν τι γνωρίζουν και τι όχι ώστε να συντάξουν και το σχετικό πόρισμα.
Την ίδια στιγμή στα χέρια της αστυνομίας μετά τη σύλληψη του καρδιοχειρουργού βρίσκεται η καυτή ατζέντα του που περιλαμβάνει "τιμοκατάλογο" με το "γρηγορόσημο" όσων ήθελαν να χειρουργηθούν στην ώρα τους για να σώσουν τη ζωή τους.
Ειδικότερα τα ειδικά σημειώματα που έχουν στα χέρια τους οι αρχές και είναι σε γνώση της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας με κάθε λεπτομέρεια, φέρεται να εμπλέκουν κι άλλα πρόσωπα που περνούσαν την πόρτα των χειρουργείων.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του iatropedia.gr η αστυνομία εξετάζει τις σημειώσεις στις οποίες εμφανίζονται δίπλα σε ονόματα αναισθησιολόγων αλλά και άλλων εργαζομένων χρηματικά ποσά που κυμαίνονται από 200 έως 300 ευρώ.
Υψηλόβαθμα στελέχη του υπουργείου Υγείας εκτιμούν πως πρόκειται για προμήθεια που μοίραζε ο καρδιοχειρουργός σε ορισμένους εργαζόμενους που συνεργάζονταν μαζί του για να... υπηρετήσουν τον δικό του "όρκο στον Ιπποκράτη".
Ενδεικτικό της τακτικής που ακολουθήθηκε στην περίπτωση του άτυχου 66χρονου, είναι το γεγονός ότι στις 7 Ιουλίου ήταν τρίτος στη σειρά για επέμβαση κι ενώ δεν υπήρχε σε αναμονή άλλο επείγον χειρουργικό περιστατικό, δε πέρασε ποτέ την πόρτα του χειρουργείου.
Να σημειωθεί ότι το πόρισμα της ΕΔΕ που γίνεται στον Ευαγγελισμό αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο έως την επόμενη Παρασκευή.


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Και 'ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς χειρότερααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!
    Κόρακας κοράκου μάτι, δεν βγάζει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Μια ζωή τα ίδια! Ήμουν νια και γέρασα ν' ακούω τα ίδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αν ακούσουμε ότι έστω κι ένας πήγε φυλακή, προσωπικά "φυλαγμένη" θα του "την είχε" ο υπουργός ή ο πρωθυπουργός, αλλιώς ΚΑΝΕΝΑΣ δεν τιμωρείται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *