ροή ειδήσεων

Συγκλονιστικό βίντεο από το "πιστολίδι" με τον Νίκο Μαζιώτη - Τουρίστες πέφτουν στο έδαφος για να σωθούν





Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που προέκυψαν μετά... τις επίσημες ανακοινώσεις της Ελληνικής Αστυνομίας για το ανθρωποκυνηγητό στο κέντρο της Αθήνας και τη σύλληψη του αρχιτρομοκράτη και καταζητούμενο, Νίκο Μαζιώτη.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία, ο Νίκος Μαζιώτης πυροβόλησε συνολικά 8 φορές κατά των αστυνομικών και αθώων πολιτών, δείχνοντας για άλλη μία φορά πόσο αδίστακτος εγκληματίας είναι, αφού προκειμένου να διαφύγει δεν δίστασε να πυροβολεί ανεξέλεγκτα.



Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ταβέρνας στο Μοναστηράκι! Σε αυτό φαίνεται μία παρέα να κάθονται για φαγητό και ξαφνικά περνάει μπροστά τους τρέχοντας ο Νίκος Μαζιώτης. Απο πίσω του τρέχουν οι αστυνομικοί, με τις σφαίρες του αρχιτρομοκράτη να πέφτουν βροχή. Οι άνθρωποι που κάθονται στην ταβέρνα φαίνεται να πέφτουν στο έδαφος, προκειμένου να σωθούν και από θαύμα δεν θρηνήσαμε νεκρούς.



Σύμφωνα με πληροφορίες η Αντιτρομοκρατική είχε εντοπίσει τα ίχνη του Νίκου Μαζιώτη εδώ και τρεις ημέρες και για αυτό οι αξιωματικοί παρακολουθούσαν όλες τις κάμερες από όλα τα δημόσια κτίρια και τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Μάλιστα, γνώριζαν πως ο Μαζιώτης μαζί με έναν συνεργό του θα βρεθούν στο Μοναστηράκι για την αγορά κάποιων αντικειμένων. Έτσι, χωρίς να χάσουν λεπτό οι αστυνομικοί έστησαν την επιχείρηση ΘΗΣΕΑΣ για την καταπολέμηση του παραεμπορίου στην κυριολεξία “στο πόδι” για να αποτελέσει κάλυψη για τους αστυνομικούς της αντιτρομοκρατικής που είχαν "ζώσει" την περιοχή.



Τελικά, σήμερα τον εντόπισαν από την κάμερα ασφαλείας στον ηλεκτρικό στην Ομόνοια και από εκεί στήθηκε όλη η επιχείρηση. 'Ανδρες και γυναίκες της Αντιτρομοκρατικής έπιασαν τα πόστα. Στην οδό Αθηνάς είναι ένα ζευγάρι της Αντιτρομοκρατικής που πηγαίνει χέρι - χέρι πάνω κάτω παριστάνοντας τους ερωτευμένους. Ξαφνικά, βλέπουν το Μαζιώτη να μπαίνει στο κατάστημα.

Αμέσως ενημερώνουν το κέντρο και ζητούν να κάνουν παρακολούθηση. Επειδή όμως δεν είναι εύκολο να παρακολουθηθεί ένας τέτοιος άνθρωπος, τότε επικοινωνούν με το κέντρο ξανά και τους ενημερώνουν ότι στέλνουν την ομάδα ΔΙΑΣ να κάνει έλεγχο στον συγκεκριμένο άνδρα και να προχωρήσουν στην σύλληψή του στην περίπτωση που είναι ο Μαζιώτης.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ ο Νίκος Μαζιώτης εντοπίστηκε νωρίς το μεσημέρι με αλλοιωμένα τα χαρακτηριστικά του, φορώντας περούκα. Αμέσως ζητήθηκε η συνδρομή της ομάδας ΔΙΑΣ προκειμένου να ελέγξει το συγκεκριμένο άτομο. Στη συμβολή των οδών Αθηνάς και Αγίας Ειρήνης, ο Νίκος Μαζιώτης δεν σταμάτησε στον έλεγχο και πυροβόλησε μία φορά, ενώ τράπηκε σε φυγή.



Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, όταν εγκλωβίστηκε γύρισε προς τα πίσω και άρχισε να πυροβολεί, συνολικά 5 φορές κατά αστυνομικών και αθώων πολιτών μέσα σε ένα δρομάκι στο κέντρο με ταβέρνες και ψητοπωλεία. Από αυτό το σημείο είναι και το συγκλονιστικό βίντεο που δείχνει τουρίστες και αστυνομικούς να πέφτουν στο έδαφος για να γλιτώσουν από τα πυρά του κακοποιού.

Ο Νίκος Μαζιώτης άρχισε να ανεβαίνει τη Μητροπόλεως και τότε του όρμηξε ένας αστυνομικός, της ομάδας ΔΙΑΣ που βρέθηκε στο σημείλ. Εκεί ο Νίκος Μαζιώτης αφού πάλεψε μαζί του, έβγαλε το όπλο του και τον πυροβόλησε 2 φορές, μία στον μηρό και μία στην κοιλιακή χώρα, χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύσει η ζωή του μιας και φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο.

Τότε ένας αστυνομικός χρειάστηκε μόνο μία σφαίρα για να ρίξει τον Νίκο Μαζιώτη κάτω αιμόφυρτο και να συλληφθεί με τραύμα στο δεξί χέρι.



Σαρώνουν την Αθήνα για τη γιάφκα του Μαζιώτη

Ολόκληρη την Αττική, «χτενίζουν» κλιμάκια της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, για τον εντοπισμό κρησφύγετων του Νίκου Μαζιώτη, ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος στον Ευαγγελισμό, καθώς τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια ένοπλης συμπλοκής, που προηγήθηκε της σύλληψής του, το μεσημέρι, στο Μοναστηράκι, και όπου τραυματίστηκαν επίσης ένας ειδικός φρουρός και δύο τουρίστες, ένας Γερμανός και ένας Αυστραλός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες εντοπίζονται σε συγκεκριμένες περιοχές, αλλά στο στόχαστρο της Αντιτρομοκρατικής μπαίνουν και χώροι που συχνάζουν αντιεξουσιαστές, καθώς και συγκεκριμένα άτομα από τα οποία θα μπορούσαν να προκύψουν στοιχεία για τους συνεργάτες του Ν. Μαζιώτη.

Πληροφορίες αναφέρουν πως για να εντοπίσουν τη γιάφκα οι άντρες της Αντιτρομοκρατικής έχουν συγκεκριμένες περιοχές στο στόχαστρό τους. Κι αυτές είναι: Χαλάνδρι, Μαρούσι, Μαραθώνας, Κολωνός, Γραμματικό, Καλογρέζα, Κυψέλη, Σεπόλια και Άγιος Νικόλαος Πατησίων.




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *