ροή ειδήσεων

ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΦΙΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΕ ΣΤΟΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ ΜΙΝΩΑ!! ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΣΑΥΡΕΣ

Απάντηση σε αυτούς που βλέπουν ανόητα και οκνηρά...

Γράφει ο Ακουσίλαος

Θέλω πριν σας πω την γνώμη μου για την κίνηση του Κινέζου πρόεδρου ο οποίος κάθισε στον υποτιθέμενο θρόνο του Βασιλιά Μίνωα,να σας πω μερικά πράγματα για την φυλή των Κινέζων,πράγματα που τα έχω ζήσει και έχω την γνώση για την
συγκεκριμένη φυλή ανθρώπων,ίσως βοηθήσω με τα γραφόμενα μου κάποιους ανθρώπους που έχουν λανθασμένη γνώμη.

Κινέζος κάθισε στην καρέκλα σου νιώθει άνετα και φιλικά μαζί σου!!ένα το κρατούμενο
Το σίγουρο είναι πως πρόεδρος της Κίνας είναι ένας απλός άνθρωπος.

Οι Κινέζοι κατά το πλείστον είναι φιλότιμοι άνθρωποι εργατικοί και τίμιοι.Μοιάζουν με τον Έλληνα στο φέρεστε και σε άλλα πολλά ,όπως στο χιούμορ,στον τζόγο,στο φιλότιμο,και στην φιλοξενία.
Προσοχή όμως γιατί είναι σκληροί στις συμφωνίες που υπογράφουν και ξέρουν απο σκόντο' ,, εξοργίζονται με τυχόν καταπάτηση των συμφωνηθέντων και εκδικούνται!!

Οπότε θέλει καλή σκέψη για να κάνεις συμφωνία με Κινέζους.
Σε αυτό το σημείο πρέπει να πούμε πως ένα από τα καλά που έκανε ο τέως πρωθυπουργός Καραμανλής ο νεότερος ήταν η συμφωνία που έκανε με την COSCO Κινεζικών συμφερόντων,πουλώντας τους την προβλήτα στον Πειραιά.
Την ημέρα που υπογράφηκε η συμφωνία εδώ στην Ελλάδα,στην Τουρκία έπεσε κρύος ιδρώτας και κατάθλιψη!!λόγο πως ξέρουν κάτι που δεν ξέρουμε εμείς,και τι είναι αυτό που ξέρουν οι Τούρκοι και δεν ξέραμε εμείς?

Στα βόρεια σύνορα της Κίνας και εντός της χώρας,υπάρχουν περι τα 18 εκ εξισλαμισμένοι {Τουρκόφωνοι} δηλαδή ομιλούν την Τουρκική και δηλώνουν Τούρκοι, οι οποίοι δημιουργούν προβλήματα στο κράτος της Κίνας ζητώντας απόσχιση και βρίσκονται σε ένοπλο αγώνα πολλά χρόνια τώρα!
Οπότε οι Κινέζοι γνωρίζουν πολύ καλά τους εκεί τουρκόφωνους αλλά και τους εδώ Τούρκους,και ξέρουν τα προβλήματα που δημιουργούν και στην περιοχή μας, με τα γνωστά επεκτατικά όνειρα και βλέψεις! ξέρουν και από που έρχονται τα καραβάνια του Ισλάμ στην Ευρώπη.

Οι Κινέζοι που δεν λύγισαν στα εκατοντάδες χρόνια σκλαβιάς απο διάφορες φυλές,και κράτησαν την εθνική τους παράδοση και θρησκεία,βρίσκονται στο σήμερον ημέρα ως υπερδύναμη στον οικονομικό και στρατιωτικό τομέα .

Μπορούμε να υπολογίζουμε τους Κινέζους ως φυσικούς σύμμαχους ?
Για να δούμε τα δεδομένα λοιπόν για να καταλάβουμε πως ΝΑΙ μπορούμε να τους υπολογίζουμε ως σύμμαχους.
Είναι μια από τις λίγες χώρες που αποκαλούν Ελλάδα την χώρα μας, 希 臘 "Σι-Λα" με την οποία προσδιορίζουν την «Ελλάδα».
Το πρώτο ιδεόγραμμα σημαίνει «ελπίδα» και το δεύτερο αντιστοιχεί στον μήνα Δεκέμβριο τού παραδοσιακού κινεζικού ημερολογίου. Και τα δύο, όμως, μαζί όταν ενωθούν, σημαίνουν «ο άλλος μεγάλος πολιτισμός», υπονοώντας ισάξιο, μόνο τον «Ελληνικό πολιτισμό!»
Αυτό το λέμε, για να δούμε με πόσο σεβασμό αντιμετωπίζουν τη χώρα μας. «Δεν είναι καθόλου άσχημος αυτός ο συμβολισμός για μια χώρα, είπαν, τόσο…ταλαιπωρημένη και παράλληλα, τόσο πλούσια σε Ιστορία και Πολιτισμό, όπως ακριβώς και… η δική μας!»
Έλληνες και Κινέζοι, δύο ισότιμοι ιστορικοί λαοί «Αν θελήσουμε να συγκρίνουμε την ιστορική πορεία της Κίνας και της Ελλάδας, θα διαπιστώσουμε, κατά τη γνώμη τού George Thomson, κοινές εντυπωσιακές αναλογίες.
«Για τα Ελληνικά μπορεί να πει κανείς ότι είναι η αρχαιότερη Ευρωπαϊκή γλώσσα. Για τα Κινέζικα ότι είναι η αρχαιότερη Ασιατική. Και οι δύο αντανακλούν μια αδιάλειπτη ιστορική συνέχεια λαών, που δεν έχασαν την ιστορική τους μνήμη και ταυτότητα. Και οι δύο διακρίθηκαν εξαιρετικά νωρίς στην ποίηση και την φιλοσοφία και άσκησαν σοβαρή πολιτιστική επίδραση στους γειτονικούς τους λαούς. Οι Έλληνες στην απώτατη Δύση, οι Κινέζοι στην Άπω Ανατολή.»
Η γέννηση της Φιλοσοφίας
Και για τους δυο λαούς το πλέγμα των σχέσεων και στην εμπορευματική, ακόμα, παραγωγή, την αγορά κ.λπ. δεν βασιζόταν ανάμεσα στα άτομα, στις σχέσεις δηλαδή γνωριμιών, συγγενών κ. λπ, αλλά ανάμεσα στους… νόμους που διέπουν αυτά, τα ίδια, τα πράγματα τής αγοράς και όλων των σχέσεων.
Η κίνηση αυτή, στο βάθος τού προβληματισμού της, γέννησε για πρώτη φορά, στην Ελλάδα και την Κίνα, τις νέες ιδέες, τις αφηρημένες σκέψεις. Με άλλα λόγια την Φιλοσοφία. (George Thomson:Οι πρώτοι φιλόσοφοι)

Αk:Λοιπόν έχουμε το κοινό στοιχείο των αρχαίων πολιτισμών που μας ενώνει,έχουμε τα νέα στοιχεία που προαναφερα, και με σωστές πολιτικές και σωστούς πολιτικούς, μπορούμε μακροπρόθεσμα να χρησιμοποιήσουμε τα κοινά που μας συνδέουν και να βρεθούμε ωφελημένοι στα χρόνια που έρχονται.
Τι θα λέγατε για καταρρίψεις μαχητικών και βουλιάγματα πολεμικών τουρκικών πλοίων μόλις παραβιάζουν τον Ελλαδικο χώρο,χωρίς να τρέχει ρουθούνι ? Μπορούμε κάλλιστα να σχεδιάζουμε όχι στην άμυνα αλλά στην επίθεση,ξεφεύγοντας την ηττοπάθεια του παρελθόντος, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή ανασύνταξης των ενόπλων δυνάμεων μας !!!
Τι θα λέγατε για 20.000.000 τουρίστες ετησίως?και βάλε...
Τι θα λέγατε για απογείωσήει της εθνικής οικονομίας με σωστούς επενδυτικούς προσανατολισμούς ?

Τους Ευρωπαίους τους Ρώσους και τους Αμερικάνους τους είδαμε!! ΦΤΑΝΕΙ

Ακουσίλαος

http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος17/7/14 17:05

    ΟΙ Κινέζοι θέλουν μεγάλη προσοχή ίδια μ 'αυτή πού χρειάζεται γιά τους Εβραίους,αδιευκρίνιστο το πολίτευμα Τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/7/14 21:55

    ΟΛΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΩΤΕΡΟ νΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΣΙ ?
    ΕΩΣ ΟΥΤΟΥ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΜΗΘΑΕΙΣ

    ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΓΙΝΑΜΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΙ ΨΑΝΧΕΙΣ... ΜΑΣΣΑΙΩΝ,.. ΟΙΕΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/7/14 06:45

      Ρε φιλε ,ουτε το Google δεν μπορει να μεταφρασει αυτα που γραφεις.Δηλαδη εσυ τα καταλαβες ή εισαι μαστουρωμενος?

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *