ροή ειδήσεων

Διευκρινίσεις για τις αιτήσεις για τους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς δίνει η ΕΕΤΑΑ



Διευκρινίσεις για τις αιτήσεις και τα δικαιολογητικά δίνει η ΕΕΤΑΑ σχετικά... με το πρόγραμμα δωρεάν φιλοξενίας παιδιών σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς, στα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ.

Αναλυτικά:

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ 1551/2.7.2014

1. Σύμφωνα με την σελίδα 34 της παραγράφου 2.1.1. του Άρθρου 2, το συνολικό εισόδημα αφορά στο ποσό που αναγράφεται στην πέμπτη σειρά του πίνακα Γ.2. της Πράξης Διοικητικού Προσδιορισμού Φόρου. Από το ποσό αυτό δεν λαμβάνεται υπόψη, δηλαδή αφαιρείται, το εξωιδρυματικό επίδομα τυφλών, το επίδομα πολύτεκνης μητέρας, το επίδομα μητρότητας του ΟΑΕΔ και η αποζημίωση απόλυσης, μόνον όταν αυτά έχουν υπολογισθεί στα αυτοτελώς φορολογημένα ποσά – με την προσκόμιση των αντίστοιχων δικαιολογητικών / επίσημων βεβαιώσεων -.

2. Για τη μισθωτή ζητούνται: α) βεβαίωση εργοδότη και β) αναγγελία πρόσληψης. Σε περίπτωση που το δεύτερο έγγραφο έχει απωλεσθεί ή είναι αδύνατον να βρεθεί, τότε ο αιτών γονέας θα πρέπει να προσκομίσει υπεύθυνη δήλωση περί αδυναμίας προσκόμισης του σχετικού εγγράφου, με το λόγο για τον οποίο δεν μπορεί να προσκομισθεί, συνοδευόμενη με άλλο ισοδύναμο έγγραφο, π.χ. αντίγραφο της σύμβασης εργασίας, αντίγραφο της κατάστασης του προσωπικού του εργοδότη, η οποία κατατίθεται στο Υπουργείο Εργασίας και περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία του προσωπικού.

3. Κατόπιν ερωτημάτων που ετέθησαν υπόψη μας διευκρινίζουμε ότι, επειδή η κάρτα ανεργίας δεν αποτελεί έγγραφο προς επικύρωση αλλά έντυπο, μπορεί να προσκομίζεται με απλή, ιδιαιτέρως ευκρινή, φωτοτυπία.

airetos.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *