ροή ειδήσεων

Έσφαξαν ελάφια σε δημοτικό σφαγείο στη Ρόδο!


Οι έρευνες συνεχίζονται...

Κυκλώματα ελαφοκυνηγών έχουν ξεκληρίσει τα προστατευόμενα ελάφια dama-dama - Συναγερμός στις αρχές Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει η δράση των οργανωμένων κυκλωμάτων ελαφοκυνηγών, που έχουν ξεκληρίσει τα προστατευόμενα ελάφια dama- dama στη Ρόδο. Κατά τη διάρκεια επιχείρησης για τον εντοπισμό των αδίστακτων κυνηγών, άνδρες της Αστυνομίας, της Θηροφυλακής και του Δασαρχείου βρήκαν ίχνη σφαγής σε δημοτικό σφαγείο στην περιοχή της Έμπωνας!

Κατά την έρευνα που διεξάγεται υπό την εποπτεία του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, στο σφαγείο που δεν έχει λειτουργήσει επίσημα εδώ και τρεις μήνες βρέθηκαν υπολείμματα από τρίχωμα και αίμα που πιθανότατα προέρχονται από τα ελάφια τα οποία αποτελούν σύμβολο για τη Ρόδο. Δείγματα εστάλησαν στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και εξετάζονται από κτηνιάτρους, ενώ οι έρευνες των τοπικών αρχών συνεχίζονται προς κάθε κατεύθυνση.

Μόλις πριν από λίγες ημέρες, οι αρχές είχαν ανακαλύψει δέκα σακούλες με κρέας, δέρμα και πόδια ελαφιού σε ένα γεφύρι κοντά στο χωριό Άγιος Ισίδωρος, όπου τα είχαν εγκαταλείψει αυτοί που τα είχαν στην κατοχή τους επειδή φοβήθηκαν μήπως συλληφθούν. Τον τελευταίο μήνα, έχουν παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη δυο ελαφοκυνηγοί. Ο ένας εντοπίστηκε έχοντας στην κατοχή του δόκανο ικανό να θανατώσει ελάφια και ο άλλος είχε στολίσει το σπίτι του με δυο κομμένα κεφάλια αρσενικών ελαφιών και ένα ζευγάρι κέρατα με σημάδια από σκάγια!

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος26/7/14 17:07

    για να παει η θυροφυλακη,που θελω να πιστευω πως κανει την δουλεια της,κανενα βραδυ στην περιοχη των λαερμων που καθε βραδυ σχεδον ακουμε πυροβολισμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/7/14 22:18

    Να ενημερωθει η θυροφυλακη ..οτι ατομο που εργαζεται στο υγειονομειο και μενει στα τριαντα, εχει ενα φορτηγακι,χρονια τωρα εχει μετατρεψει το σπιτι του σε σφαγειο......οχι κουζινα....στο σαλονι....εχει τραβηχτη φωτογραφια επανελειμενως απο την συζηγο του και ειναι γνωστες οι παντες στην οικια του...για καντε και απο εκει μερια.....σιγουρα μπορει να τα εχει πεταξει...αλλα κατι θα βρειτε....εχει αποθηκες απεναντι απο το σπιτι του καθως και σε αλλο σημειο....χρυσα!!!!!!!!!!! λεφτα αρκετα στην τραπεζα.....10 διαμερισματα ενοικιαζομενα ανα σεζον λαθραια....ολη η οικοδομη λαθραια, και τα κοροιδα καλουμαστε να πληρωνουμε και αβασταχτους φορους.....αν δεν ειναι ετσι τοτε το σχολιο μου ειναι κακοβουλο....ας εξεταστουν ομως!!!!!! αυτοι που θα πανε θα καταλαβουν και θα δουν!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/7/14 17:12

    Mα τοσο δυσκολο να πιαστει αυτος ο τυπος? διπλα απο το σπιτιτου , μενει συγγενεις του.μηπως τα κουβαλησε και εκει?Ν0 1 ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΣΤΑ ΕΛΛΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΣΙΚΕΣ................

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *