ροή ειδήσεων

ΡΟΔΟΣ: ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ - ΒΙΝΤΕΟ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ:

ΤΑ ΟΣΑ ΖΗΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΣ ΤΗ ΠΟΥΜΕ ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΤΩΝ ΠΤΥΧΙΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ. ΔΥΣΥΧΩΣ ΓΙΝΑΜΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑΣ , ΤΗΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ.
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ...

ΟΛΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΤΩΝ ΠΤΥΧΙΩΝ, ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΤΑΘΕΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗ ΤΑΦΡΟ ΟΠΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΠΑΝΤΑ, ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΟΥΤΕ ΣΥΝΑΙΝΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΥΤΑΝΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣΕ ΡΕΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΠΟΝΟΜΗ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟ,ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
ΜΑΖΕΨΑΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ,ΣΕ ΜΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΑΤΑΜΕΣΗΜΕΡΟ 12 Η ΩΡΑ ΣΤΙΒΑΓΜΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 1000 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΩ , Ο ΕΝΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ, ΟΙ 180 ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΒΑΓΜΕΝΟΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ, ΕΓΩ ΣΑΝ ΓΟΝΙΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΔΩ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΠΟΥΦΕ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ , ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ. ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ. ΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΕΡΑΝΟ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΠΟ 10-15 ΕΡΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΤΙΓΜΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗ ΠΙΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΨΑΝ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΕΝΤΥΠΟΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΔΟ. ΕΥΓΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΕΤΣΙ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ: ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ;;
ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΡΙΜΑ!!!!
ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΘΥΜΟΣ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ.

ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ VIDEO ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος24/7/14 22:16

    Μα καλά που την είδες την οργάνωση εδώ στην Ελλάδα? Οι συντεχνίες και οι Δ.Υπάλληλοι είναι και θα είναι η τροχοπέδη της ανάπτυξης. Αλλά δεν είναι να απορείς πως καταστρέψαμε με την ανευθυνότητά μας το κράτος αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/7/14 22:58

    ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΕΡΙΤΖΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/7/14 02:21

    Αν το κατάλαβα καλά, τους είπε να μην πάνε το πρωί αλλά το απόγευμα για την απονομή και την άλλη μέρα ρεπό. Ε τότε μόνο χαιρέκακα άτομα μπορώ να τα χαρακτηρίσω. Τέλος πάντων, όπως "του σηκώνετε" του καθενός.

    Δεν πειράζει παιδιά. Συγχαρητήρια και καλή τύχη. Είστε τα νιάτα, η ελπίδα αυτού του τόπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος26/7/14 00:28

    ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΣΩ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ!!! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟ!!! Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ ΣΕ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ! ΝΤΡΟΠΗ!!!

    ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΟΝΤΙΝΟΙ ΣΥΓΓΕΝΟΙΣ ???? ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΨΑΝ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ!!! ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΕΚΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΙΟΥΧΑΡΑΜΕ ΕΠΑΝΗΛΕΙΜΜΕΝΟΣ!!!
    ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ!!! ΚΡΙΜΑ!!! ΩΡΑΙΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΔΩΣΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ!!!! ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΣΑΤΕ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος30/7/14 06:33

    ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΟΡΚΟΜΟΣΙΑ ΟΡΚΟΣΟΤΑΝΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΞΟΔΕΨΑΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΕΝΑ ΜΠΑΧΑΛΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΧΕΙΡΟΤΥΕΡΙ ΟΡΚΟΜΟΣΙΑ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΟΤΙ ΣΤΙΝ ΡΟΔΟ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΟΡΚΟΜΟΣΙΑ ΕΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *