ροή ειδήσεων

Συναγερμός στις αρχές: Δίνουν το κορμί τους για ένα δωρεάν ποτό - ΒΙΝΤΕΟ

Μεγάλη ανησυχία για το φαινόμενο Mamading
Ένα βίντεο που έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο και απεικονίζει... μια ξανθιά κοπέλα να επιδίδεται σε σεξουαλικές πράξεις για ένα δωρεάν ποτό έχει θορυβήσει τις Ελληνικές αρχές οι οποίες ανησυχούν ότι το φαινόμενο μπορεί να φτάσει και στην Ελλάδα.

Φέτος, στα ελληνικά νησιά αναμένονται να έρθουν περίπου 20 εκατομμύρια τουρίστες όλων των εθνικοτήτων, με πολλούς από αυτούς να επισκέπτονται τη χώρα μας με ένα μόνο σκοπό, να ξενυχτίσουν και να μεθύσουν όσο περισσότερο μπορούν.

Οι Ελληνικές Αρχές βρίσκονται σε επιφυλακή μετά το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και δείχνει τουρίστρια στη Μαγιόρκα να επιδίδεται σε σεξουαλικές πράξεις για ένα δωρεάν ποτό. Συγκεκριμένα, η ΕΛ.ΑΣ. φοβάται μήπως το φαινόμενο mamading περάσει τα σύνορα της χώρας και η σεξουαλική εκμετάλλευση πάρει διαστάσεις και στα ελληνικά νησιά.

Πριν από λίγες ημέρες, δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο ένα βίντεο από την περιοχή Magaluf (πολύ δημοφιλής στον νεαρόκοσμο) της Μαγιόρκα, στο οποίο πρωταγωνιστούσε μια τουρίστρια, πιθανότατα Αγγλίδα, να ικανοποιεί σεξουαλικά περισσότερους από 20 άνδρες με αντάλλαγμα ένα δωρεάν ποτό.

Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου έχει προκαλέσει τη δημόσια κατακραυγή τόσο στην Ισπανία όσο και στον υπόλοιπο κόσμο, καθώς η σεξουαλική εκμετάλλευση ενός νέου κοριτσιού με αντάλλαγμα ένα ποτό είναι όχι μόνο ανήθικο αλλά και εξοργιστικό.

Με διάρκεια 2,5 λεπτών, το βίντεο από την Μαγιόρκα, δείχνει ένα ξανθό κορίτσι να ικανοποιεί σεξουαλικά πολλούς άνδρες, ενώ αυτοί χορεύουν ξέφρενα στο ρυθμό της μουσικής πάνω στην πίστα μπροστά στα μάτια των θαμώνων.

Ένας θαμώνας του μπαρ κινηματογραφεί το απίστευτο περιστατικό με το κινητό του τηλέφωνο κι ενώ η κοπέλα τους ικανοποιεί όλους με τη σειρά.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι η κοπέλα ανταμείφθηκε για τις «υπηρεσίες» της με ένα μπουκάλι σαμπάνιας που δεν κοστίζει περισσότερο από τρία ευρώ.

Εκατομμύρια άνθρωποι έχουν δει το βίντεο και το έχουν μοιραστεί στα social media, άλλοι επικροτώντας την πράξη και άλλοι αποδοκιμάζοντας την σεξουαλική εκμετάλλευση που υπέστη η τουρίστρια, με ιδιαίτερα σκληρά σχόλια.

Φαινόμενο - Mamading

Λέγεται, μάλιστα, ότι το συγκεκριμένο περιστατικό είναι παράδειγμα του "mamading", ενός παιχνιδιού που ενθαρρύνει τα νεαρά κορίτσια να επιδοθούν σε σεξουαλικές πράξεις με αντάλλαγμα δωρεάν αλκοόλ. Η λέξη "Mamada" είναι ισπανική αργκό για την σεξουαλική πράξη.

Συναγερμός στα ελληνικά νησιά

Το φαινόμενο του mamading δεν θα αργήσει να έρθει και στη χώρα μας, μια και τα ελληνικά νησιά μαζεύουν πολλούς νεαρούς τουρίστες που έρχονται να ζήσουν για μια εβδομάδα την απόλυτη ελευθερία, μακριά από οικογένεια και γνωστούς.

Ρόδος, Ζάκυνθος, Κρήτη, Μύκονος, Κέρκυρα είναι μόνο μερικά από τα ελληνικά νησιά που φιλοξενούν κάθε καλοκαίρι εκατομμύρια τουρίστες κυρίως από Βρετανία και χώρες του Βορρά. Οι ελληνικές Αρχές βρίσκονται επί ποδός για να καταστείλουν κάθε περιστατικό σεξουαλικής εκμετάλλευσης τουριστριών που θα βρίσκονται σε κατάσταση μέθης και δεν θα έχουν συνείδηση των πράξεων τους.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/7/14 18:20

    Συγχαρητήρια για την προβολή τέτοιων φαινομένων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντροπή μεγάλη το βίντεο. Δεν είδα τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/7/14 09:00

    Είδες το βίντεο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/7/14 10:38

    pou einai to video vre noumera? oust lamogia

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *